Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 366

Wycieczki objazdowe

Polecane posty

ja tez lubie baraninę, jagnięcinę w orientalnych smakach, nie wiem skąd jesteś, ale w Warszwie parę knajpek z dobrym barankiem znajdzie się :)

Indy dziękuję, za informacje. Dowiedziałam sie ze koleżanka wrocila wlasnie z tego objazdu i musze sie z nia skontaktowac :) A lokalne jedzenie uwielbiam i wcale sie nie boje jesc. W egipcie poszłysmy do knajpy dla miejscowych i jadlysmy tak pyszna shoarme ze ach!

Gość napewno nie
ja bylam na objazdowkach wielokrotnie i takich po 4 dni, po 7, a nawet miesiac najlepsze sa na rainbowtours i w eximie :) pozdrawiam

Gość dddddd
wow wielka egzotyka shorama w egipcie cud ze zyjesz

Nie chodzi o to , ze zyje ale znam opinie niektórych osób, które za nic w świecie nie zjadłyby nic oprócz hotelowego żarcia bo zemsta ich złapie. Kupuja ALL i siedzą w hotelu dniami i nocami a później szkoda kasy na jedzenie z \"budy\" . A w hotelu nie zjesz tego co na mieście ---i odwrotnie :)

Indy możesz mi napisać jakiego miałaś przewodnika, p. Jacka może? Ile zebral na wstępy? Są różne opinie dlatego pytam :)

Dobre objadówki robi Almatur, sama byłam kiedyś ich klientką i byłam bardzo zadowolona. Cześć Pariss, znowu się spotykamy na tym samym topiku!

🖐️ Aggie Ja już wybrałam objazd z Triadą i nie mogę się doczekać, tyle się o tej Libii nasłuchałam :)