Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

tak patrzac na siebie mam straszne hustawki nastrojow - dokladnie co drugi dzien jakis dol ... czy ktos widzial gdzies moja łopate? :classic_cool: (gdzies rzucalam ,ale nie pamietam do kogo... ;) )

hehehe ostatnio to o ile pamiętam,choć pamięć już z wiekiem nie ta:P to twoja łopata okazała się przydatka do zasypywania mojego dołka, która to była strona?nie wiem haha i jest tak jak już kiedyś było napisane codzień inna ma doła i tak w kółko;) brak słońca,co prawda jest tu jedno przez taką jedną;) wklejone ale chyba nie działa:O;)

kawa, gdyby tylko cudzoziemcy bili żony, zapładniali je i więzili w domu, to Polki byłyby najszczęśliwszymi kobietami pod słońcem (które ktoś tu gdzieś wklejał). ;) a tak z ciekawości, miałaś kiedyś jakiegoś chłopaka obcokrajowca? bo widzę, że jakieś dziwne traumatyczne doświadczenie przez Ciebie przemawia... no, chyba że stereotypy... ;)

Cześć laski! Załamałam się - napisali do mnie maila z TVN... :-0 Podobno gdzieś na forum jest jakaś moja wypowiedź odnośnie niechęci do posiadania potomstwa, a oni szukają do programu kobiet, które mają odwagę powiedzieć \"nie chcę mieć dzieci!\" :-0 :-0 :-0 Chyba przestanę się normalnie wypowiadać, czuję się inwigilowana. :-0 He, he, myślę, że moje powody nie byłyby już tak atrakcyjne medialnie :classic_cool: Poszłabym na lodowisko, ale nie mam z kim. To tak w temacie sportu... W temacie \"rzeźnickim\" poprzestaję na krajowej produkcji. :classic_cool: :-D 😘

no dobra masz rację to nie jest śmieszny temat,ale docenili jak widać twoją elokwencję,inteligencję i swobodę wyrażania myśli, fakt do kitu,że człowiek zdaje się być wszędzie na cenzurowanym:O

Gość metaxta5*
ale Rybka wystąp, może wtedy paradoksalnie Twoje szanse wzrosną! ;)

bosh, literówka ;) a w temacie obcokrajowców orientuję się akurat \"pretty well\" ;) miałam Amerykanina i Egipcjanina tak na \"serio\" ;) i na zmianę ;) i dlatego uważam, że dużo bardziej potrafią docenić naszą słowiańską urodę :P polecam ;)

Rybka ..... w szoku jestem... no kurde ... :) ciekawe ile osob siedzi i czyta te nasze wypociny ;) Jak beda szukac czegos dla czterdziestolatka na urodziny - to na bank przyjda do nas :D Metaxa ... hmm \"nasza slowianska urode\" ??? :D Moja uroda nijak sie ma do \"slowianskiej\" ;) Takze jak wyjezdzam na poludnie Europy ,to sie wtapiam w tlum ... Gozdzik... men hmmm ze jakby tu powiedziec ... czeka na brata nadal :classic_cool::P ...i niech czeka... po \"sabotazu\" wykonanym wspolnie z kawa :classic_cool: :D ..koles sie \"rozgadal\" ... Zapomnial mi powiedziec o drobnym szczegole ..hmmmm

Metaxa, skoro tak Ci dobrze z obcokrajowcami to prosze bardzo.Nie pisałam tego złośliwie w Twoim kierunku, ale jak chcesz mogę być z wielką przyjemnością dla Ciebie niemiła :D :D :D To moje hobby.Skoro masz takie doświadczenie z obcokrajowcami, i nadal jesteś singlem - to albo jednak niedocenili Twojej słowiańskiej urody, albo jednak Ty stwierdziłaś ze obcokrajowcy wcale nie są w niczym lepsi od naszych facetów. Nie mam traumatycznych przeżyć, dzięki Bogu jakoś mnie uchroniło. A co do moich doświadczeń w tym kierunku to utrzymuję bliższą znajomość z Niemcami, a tak to tylko z obserwacji moich znajomych - jedna z Włochem (przystojnym, szarmanckim wspaniałym....ale jakos po ślubie uśmiech znikł z jej twarzy..) no i jedna z Angolem, który okazal się totalnym debilem intelektualnym. Z resztą tak jak większosć Anglików, którzy uważają że w Polsce lezy snieg i żyją misie polarne. KAżda narodowość ma swoje zwyczaje i pewne cechy kulturowe, które lepiej poznać wczesniej niż później kombinować jak się wywinąć z małżenstwa zagranicą.

A co do tematu telewizji i czytania wypowiedzi... CZłowiek pisząc tutaj w stałym gronie osób po pewnym czasie zaczyna zapominać że moga to czytać tysiace osób... I aż ciarki przechodzą po plecach. U mnie od wczoraj nie ma prądu w domu. Całe miasto jak wymarłe, drzewa polamane leżą na ulicach, słupy powyginane..masakra... Dobrze że jak dojechałam do pracy to sie okazało ze tutaj na szczęście jest prąd. Angel - olej faceta :D :D Niech się zajmie lepiej \"swoimi sprawami\" hahahahahaa

no u mnie \"Tylko\" pozrywane bliboardy, sygn. swietlna pod \"dziwnym\" katem , pojedyncze galazki na jezdni... - tyle co widzialam ..... dzien dobry w piatek :)

\" (...) ale jak chcesz mogę być z wielką przyjemnością dla Ciebie niemiła. To moje hobby.\" - że co??? wiesz co kawa, czytając niektóre Twoje wpisy, już niejednokrotnie zauważyłam, że jesteś hej do przodu, ale teraz to przeszłaś samą siebie. nie wiem, za kogo Ty się uważasz, żeby pisać w ten sposób.

za osobę która nikomu nie będzie wchodziła w tyłek swoimi milusimi wpisami tylko pisała prawdę prosto w oczy. Jak Ci się nie podobają moje wpisy to ich nie czytaj. I sprecyzuj co znaczy dla Ciebie bycie -\"hej do przodu\" , albo wiesz co? Lepiej nic juz nie pisz na ten temat bo mnie to nieinteresuje.

to jest właśnie Twój problem kawa, że mówiąc to co myślisz, masz w dupie tych, co to czytają. a można przecież wyrazić swoje poglądy bez wywoływania negatywnych emocji - vide pozostałe uczestniczki topiku. oczywiście, że Cię nie interesuje to, co napiszę, bo przecież - patrz akapit wyżej ;)

metaxa, pierwsza prowokujesz więc nie dziw się mojej reakcji. Czytaj ze zrozumieniem - nie obchodzi mnie TWOJE zdanie na temat mojej osoby, bo nie znasz mnie prywatnie i nawet prywatnie ze mną nie rozmawiasz na gg czy tlenie.I nie uważam że to jest MÓJ problem, szanuje ludzi którzy na to zasłużyli a resztę faktycznie mogę mieć w dupie, bo co mnie obchodzi reszta , która to czyta?Wiesz ile tu ludzi wchodzi? Nie chcesz negatywnych emocji? BArdzo mi przykro, ale życie pełne jest negatywnych emocji, a jak nie chcesz żeby ktoś mówił Ci prawdę w oczy to moze znajdź sobie towarzystwo wzajemnej adoracji które będzie mówiło Ci same komplementy. Pisząc o obcokrajowcach nie miałam nic złego na myśli, napisałam tylko żebyś uważała i tyle, a że takie historie o których pisalam się niestety zdarzają i wcale nie są to stereotypy.

dobra kawa, basta. nie przepadam za utarczkami słownymi toczonymi w nieokreślonym celu. szkoda czasu i energii. ciekawe co Angel odkryła u tego kolesia z netu ;)

metaxa - zgaduj. Czego można spodziewać sie po facecie sciemniającym atrakcyjne, młode dziewczyny w necie?(nie morderca hahah) Stereotyp? Akurat w tym przypadku nie.Dobrze że dowiedziala się teraz niż za późno. Angel, nie martw sie, zjawi sie Twój ksiaże na białym rumaku i uprowadzi TWoje serce 🌼

dzieki kawie (maly sabotaz zrobilysmy) :D dowiedzialam sie ze koles jest zonaty i dzieciaty i ze lubi \"spontan\" raz na jakies czas ... wiem ze sie zjawi ten ksiaze....tylko ze hmmm nie chce juz czekac..... juz tyle zab bylo .... ehhh