Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

ale dlaczego \"ostatniego śmiałka\"?😭chcesz mnie dobić Metaxa,prosiaku jeden;):D ja wiem,że się kończę,ale to określenie jest powalające😭 a co do jego ewentualnej pałeczki,tej w spodniach ma się rozumieć,to nie wiem nawet czy ją ma i nie wiem czy chcę się tego dowiedzieć:P;) hahaha a się rozpędziłam teraz z moich wywodach,ja już chyba głupieję doszczętnie;)

omg, goździk, Ty dziś faktycznie nie nadążasz ;) ostatni w sensie, że ostatnio. toć wiesz, że Ci życzę jak najwięcej i najczęściej ;) :D

no ba, jak się nie zawieszam, jak zawieszam :D dla rozweselenia wkleję Wam the best of bash, bo nudzi mnie się dziś w robocie ;) ================================================ jestem tam u ciebie myslami:) czujesz jak Cie teraz przytulam w myslach? czuje... a jak daje buziaka tez? mhm... a czujesz jak odgarniam ci wlosy...pochylam sie do ucha i szepcze \"kocham Cie\"? czuje:D to niezle masz schizy Kochanie:P kurdeeee jutro zas chce do mnie dziewczyna przyjsc :S znowu 3h w dupe... o_o w sensie ze zmarnowane! :p kochanie, jeszcze ci tego nie mówiłam, ale jesteś zajebisty w łóżku... gdzie się tego nauczyłeś? jak to gdzie, w wojsku:D buzz> ...ale jego stara jest zagorzałą katoliczką! No ja też jestem za gorzałą :) Jak nazywała sie Mama Muminka zanim go urodziła ? :| :) Spalimy go żywcem! Jak można spalić kogoś piwem? Kochanie? tak? to teraz ja pykne lvl w diablo, pozniej Ty pykniesz lvl w diablo a potem zjemy romantyczna kolacje, dobrze? lepszą akcję miałem ostatnio jest impreza, każdy nieco wstawiony, nagle dzwoni mój tel, odbieram.. mówię do słuchawki: jak za pierwszym razem wkładasz to mogą być problemy, ale potem już będzie ok wszyscy zamilkli, popatrzyli się na mnie i wybuchnęli śmiechem... skąd mogli wiedzieć że tłumaczę mamie jak się obsługuje pendrive\'a... kumaj akcje jestem w kościele, i przede mną siedzi ojciec z takim 3letnim dzieckiem i dziecko mówi \'tato, co tu jest napisane ?\' i pokazuje na ławkę ojciec mu czyta \'arka gdynia to kurwy\' dziecko po chwili namysłu \'tato, a co to arka gdynia?\' i tu nasuwa się dręczące pytanie... kto pochowa ostatniego?! Wojciech, ile masz wzrostu?? 180, w dowodzie 183 a na gronie 185 ;p tyleczek to ma swietny... prawie jak mojej żony keath: prawie? Wolę sobie tego nie wyobrażać... keath twoja żona ma zgrabniejszy tyłek i bardziej melodyjne usta. keath no nie wiem, trudno mi ocenić bo zawsze przodem staje keath: ale lepiej wygląda w tych czerwonych co na specjalne okazje ubiera ... keath: Masz racje, twoja lepsza. keath; pozdrów żonę, będzie wiedziała od kogo! każdy zna żonę keatha... ja tam żone keatha widziałem tylko nago woęc nie moge porównać ;) cześć keath, ciężko mi stwierdzić bo zawsze klęka przodem do mnie keath, nie wiem, czy zazdrościć (żonie) czy współczuć (tobie)? keath zdecydowanie Twoja lepsza siema keath ucałuj dzieciaków bo z żoną będę się widział e tam, córka keatha lepsza od tej na zdjeciu i od jego zony... keath: nie przejmuj się... Ty też masz fajny tyłek na kumplach zawsze mozna polegac ;)))))

hmm.... dziwnie się wkleiło, bo bez nicków! ale mam nadzieję, że takie bystrzachy jak Wy skumają bez problemów ;) jakby co to polecam źródło: bash.org.pl

o kurwa .... :O serio gozdzik ? znalezione na Bashu : Dwa żubry i spokój Dwie kaczki i burdel... :P

hehe co do znakow drogowych ,to jak byly u nas remontowane ulice :Pulawska i Niepodleglosci, to ZDM wystawil wielkie pomaranczowe tablice z napisem \"ZDM przeprasza za utrudnienia w ruchu\" to by bylo jeszcze ok , ale na koncu byla minka (taka jak na gg, czy tu na forum : \" :( \" :D , po prostu mnie to rozbrajalo za kazdym razem jak to widzialam ;)

taaa... a ja właśnie dostałam propozycję wizyty w Londynie tudzież Edynburgu (w zależności co mi bardziej pasuje). jasssne, wszystko rzucę i lecę. jak to było? - \"bzykanko z dowozem gratis\"? - dziękuję, nie tańczę. faceci to jednak są prości.... :P ;)

ten, ale on jest z Emiratów ;) a właściwie z Libanu. i podobno potrzebuje wizę, żeby się dostać do Polski. ale co mnie to obchodzi? - dla chcącego nic trudnego ;) widzę, że się Paniusiom bash spodobał? ;)

daj spokój, ja po wczorajszej popijawie ledwo dziś wstałam. no more alcohol.... a przynajmniej do wieczora, heheh ;)

a tak serio, w taką pogodę to idealnie mi wchodzi grzaniec (wino grzane). kołderka, film, ewentualnie jakieś miłe towarzystwo pod kołderką i zima mi nie straszna :D

ja codziennie mam mile towarzystwo ...tyle ze moje spi na kolderce ;) i jest bardzo futrzaste :classic_cool: moze sie to zmienic w przyszlosci, ale narazie musi mi to wystarczyc ;)

a jutro mam plany isc na grzane piwo (z gozdzikami :D ;) ;) :P ) niestety nie chodzi mi tu o towarzystwo gozdzika szt 1 czy szt 2 ..... ;)