Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

to pewnie jadąc autem wystawiałaś goły tyłek na skrzyżowaniu ze światłami ;) wiem wiem..za duzo filmów się naoglądałam...apropo - wczoraj oglądałam świeżynkę - \"Uprowadzona\". Świetny film - polecam.

cześć;) przeglądałam playboya na stacji benz.:siedzi dziewczynka przed sklepem,przechodzi facet,chcesz na pączka?,a jak to jest na pączka... Angel to jaki jest ten powód przeziębienia?:D

nie wiem jaki jest powod , ale czuje ze mnie konkretnie rozklada ;O moze mnie przewialo na niedzielnej wycieczce ? (klima ? ? bo tylka za okno nie wystawialam :P ) , no nie mam pojecia ...

;) pewnie tak bylo :) wyslalam Wam na maila zdjecia z plenerku ;) , nieobrobione jeszcze :) ,ale mi sie podobaja :) specjalnie dla Kawki wybralam te \"usmiechniete\" :D ;)

po pierwsze - sex w aucie nie ma ograniczenia wiekowego, wręcz czasem cudownie wyjść z domowej rutyny i zrobić to gdzieś indziej ;) Angel zdjęcia super! Te uśmiechnięte naprawdę bardziej mi się podobają bo wnoszą taką radość. ciekawe kiedy szef w koncu poinformuje reszte co sie dzieje....

jak to zdjecia super ? ja jestem super , nie fotki :P ;) :D 🖐️ dzis sie czuje chyba jeszcze gorzej niz wczoraj :O MASAKRA ... Weekend w lozku mnie czeka ... szkoda ze tylko taki :P ;)

że koniec firmy - pewne, tylko jeszcze nie wiadomo w jaki sposób - szef czeka na wyrok sądu. Ale to bardziej info dla niego czy go do konca życia będą ścigać za długi czy skonczy się na oddaniu tylko do wysokości wkładu własnego w spółkę. Inni nie wiedzą, widzimy że cos nie tak, krążą przeróżniaste plotki, ale konkretów nie znają. Wie tylko Misiek - bo on przechodzi do tej innej firmy i ja z racji że z nim sypiam heheheh i uczestniczyłam w tajnych spotkaniach.

noo od jutra u nas zaczyna się Winobranie - czyli tygodniowe dni miasta bardzo hucznie świętowane. Sporo darmowych koncertów - między innymi - Szymon Wydra, Golden Life, Róże Europy, Budka Suflera i wielki koncert zespołów hip-hopowych - nazw niepamietam. Bynajmniej kazdego dnia przez tydzień po kilka koncertów, imprezy sportowe, wystawy, galerie, wesołe miasteczka, generalnie - całe centrum zamienia się w wielki jarmark z ciuszkami, biżuterią, smakołykami, starociami, arcydziełem itp. Poza tym 17stego otwierają galerię handlową i ma być Ibisz z kimś tam i koncert Dody. Szykuje się imprezowy wrzesień. Jutro mam fryzjera, moze tez sobie strzelę jakiś kawałek grzywki czy coś....

i jak ? grzywka jest ? ;) ja sobie farbnelam wloski , jestem teraz rasowa brunetka z czarnymi wlosami ;) (jakby ktos wczesniej nie zauwazyl, to byly ciemnobrazowe :P ) 🖐️

no włoski mam zrobione. Na razie pół grzywka - taka bardziej na bok, ale następnym razem juz robię sobie grubą rasową prawdziwą grzywę. Konsultowałam się z fryzjerką - mówi że będę dobrze wyglądać w takiej. Wiec teraz sie nie mogę doczekać kiedy odrośnie grzyweczka i pojawi sie odrost na blondzie :D :D :D

o Kawa widzę,że się zaraziłaś grzywką:D a Angel czarny anioł:D plecak do szkoły IIkl. szkoły podst.dziś rano: ogólne matematyka+podręcznik+ćwiczenia, angielski książka+ćwiczenia, religia książka+ćwiczenia, i to same grubsze książki,wiecie babki ile to wszystko waży?:O chyba z ciekawości wrzucę na wagę...+piórnik, woda, śniadanie a ja marzę tylko teraz o łóżku,po sobotnim weselu jestem wykończona,a moje biedne nogi,szkoda słów, ale się za to wybawiliśmy:D odjeżdżaliśmy jako ostatni goście i jeszcze nam było mało

ja sie wczoraj dowiedzialam ,ze 28.09 jestem zaproszona na chrzciny ... (kuzynka byla u rodzicow i zostawila tam zaproszenie ... i nawet nie zadzwonila :O , zadzwonila za to moja mama ) ale za specjalnie nie chce mi sie tam isc ...

o proszę jaka niespodzianka... same wydatki, co? Goździk, ja na grzywkę choruję od dawna, ale koleżanka wmówiła mi że bede wyglądała okropnie , więc sobie dałam spokój. No ale moja nowa fryzjerka powiedziała ze bedzie fajnie, to nastepnym razem będzie super grzywa :)

wiesz Kawka, to nie chodzi o wydatki ... tylko o cos innego. Jakis czas temu ta moja kuzynka rozmawiala z inna (i stad wlasnie wiem o calej sprawie) , i poprosila ja o to zeby byla chrzesna dla jej dziecka (a ona ma juz 2 chrzesniakow) , bo (cytuje) \"nie ma nikogo innego zeby poprosic ...\" (dodam ,ze ja nie mam zadnych chrzesniakow, ale jestem rozwodka, a to przynosi opodobno pecha :O, wiec zostalam skreslona z listy kandydatow ) Najpierw chrzesna miala byc bratowa tej kuzynki, ale ze jest w ciazy (kolejny zabobon) ,to nie bedzie .... i dlatego mam srednie checi na pojscie na ta impreze , chociaz R. mnie podkusil, zeby jego wziac (zdazylam sie mu juz dzis pouzalac ,ze jestem \"czarna owca\" w rodzinie ;) ) , to zaprowadzi porzadek ... :P ;)

Gość crazy horse2
Kup mu laskę,wózek inwalidzki,kulę albo wiagrę.

Angel, no ale wydatek, i nie miałam tu na myśli że z tego względu nie chcesz iść, bo wyczułam że chodzi o coś innego. Ja bym poszła, co dziecko winne że ma takich rodziców? U brata dziecka tez byłam i mam czyste sumienie- chociaż nie zostałam chrzestną tylko jakaś całkiem obca baba..... No właśnie Angel....jak to w końcu jest z tym R ?

wiem, wiem , dziecko niczemu winne itp . Tylko ze mi sie w ogole nie chce tam jechac . A tylko do kosciola to mam troche daleko :O (marudyzm mi sie wczoraj wlaczyl , dzis nadal aktualny :P ) . kurde , nie trafiam z ta pogoda . Wczoraj spodniczka i topik i troche zmarzlam , a dzis jeansy i bluzka z dlugim rekawem - no i okazalo sie ze dzis w miare cieplo ...

oczywiscie ze to bylo celowe :) po pewnej ostatniej akcji wydaje mi sie to wlasciwe...

no niewazne , sprawa toczyla sie na innym topiku , napisalam tam dwa slowa za duzo najwidoczniej ;) , zostalam posadzona o cuda,wianki itp. , a ze komus zal dupe sciska, to juz nie moja broszka :classic_cool:

mówicie o olewce... ja to juz w ogóle mam olewkę...Zero motywacji żeby robić cokolwiek, i tak to juz nie ma sensu. Muszę tylko porozliczać wszystkich do końca zanim wylecą z pracy... Dzisiaj na Winobraniu będą strongmani i zawody, a potem Róże Europy - może sie wybiorę? :)

Angelowa zawsze znajdzie się taki co to mu żal dupę ściska i bierze się za komentowanie cudzego życia:) każdemu gdzieś kiedyś się ktoś taki trafił,albo i trafia,trzeba to olać jedyne rozsądne wyjście;)