Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent

Prezent dla ukochanego na 40 urodziny??

Polecane posty

Angel to widzę szał zakupowy :D:D a widziałas nowy katalog bobprixa? Niestety fajne ciuszki .... hehehhe Ja sobie zrobiłam zakupy kosmetykowe na allegro wczoraj. Poszło prawie 200zł na "niewiadomoco".. Kurcze a ja w pracy mam coraz większy zapieprz , porażka normalnie. I ta moja biurowa koleżanka coraz bardziej mi działa na nerwy...Codziennie na pokaz siedzi po godzinach. Wkurzajace jest to że oczywiście wiekszą czesc dnia nic nie robi, zabiera sie do roboty pod koniec dnia..a ja potem mam ochrzan ze ona zostaje a ja nie. Metaxa dawno nie pisała, nie?

hej ;) kupilam dwa kompleciki bielizny :P :classic_cool: i takie fajne korale... ,teraz to juz na pewno mam szlaban :D ;) Kawka, widzialam nowy katalog BonPrixu, bo do mnie przyszedl poczta, ale nawet go nie otworzylam ... nie bede u nich juz kupowac , o nie. To kara za tamta akcje ,gdzie czekalam tyle czasu na ta jedna sukienke. Juz chyba wole jechac raz na jakis czas do sklepu i cos kupic. Jeszcze tylko chodzi mi po glowie jakis kostium kapielowy ;) . I tez zaraz zaglosuje. Gozdzik, nie pracuj tyle :) , kawke ? ;)

no wreszcie jesteś już myślałam że nie zaproponujesz wspólnej kawki przed moim urlopem:D pewnie pewnie z przyjemnością wypiję:) Angel Ty jesteś wariatką z tymi zakupami ciuchowymi:classic_cool:;) hmmm ale może i ja bym tak dziś wyskoczyła jakieś rybaczki by mi się przydały nooo pomyślę:D echhh zaczynam mieć tu totalną zlewę jeszcze moment i laba piwo już wczoraj kupiłam,ekonomicznie;)

no, ciesze sie ,ze to nie ja place za te moje wariactwa :D ;) a to piwko na urlop kupilas, czy na teraz ? ide se zafarbowac wlosy (do lazienki) ,bo troche siwych znow widac :O

a co to za filozofia pofarbowac se na jeden kolor ? ;) wiesz - jasniejsze mi nie wyjda jak mam :P , ale to chyba jest tylko przy opcji jak sie farbuje czarna farba :) przeciez nie robie se pasemek :D ;) juz schna ;)

eee no nie wiem ale chyba bym nie dała rady,z przodu to może jeszcze tak,ale z tyłu wątpię:O na szczęście wystarczy że raz na 2miesiące odwiedzę moją panią, pewnie gdybym musiała częściej to też bym kombinowała:)

no , to juz ostatnia chwila na kawke:) pozniej juz tu pewnie nie zajrze, bo cos mam malo czasu ostatnio ;) , takze Gozdzikowa :classic_cool: zycze Ci (Wam) super wypoczynku, tropikalnego slonca (bez tropikalnych opadow) i grzecznego (albo grzesznego jak se tam wolisz) meza ;) :P . Dwa tyg. abstynencji (od netu rzecz jasna) , niezle :) . Trzymaj sie Gozdzik :) 🌼 👄 🖐️

Hej dziewczyny. Tak w temacie zakupów to ja byłam w sobotę we Wrocławiu :D:D Kupiłam dwa fajne kompleciki bielizny intimissimi (ale to dla Miśka hahah) A sobie kupiłam dwie bluzy big stara ( w końcu cos sportowego bo ostatnio to tylko eleganckie do pracy). Mój Misiek się też nieźle obkupił - buciki, koszule, koszulki...Pełne bankructwo - no ale po to jechaliśmy aż do Wrocławia żeby zrobić porządne zakupy. W niedziele miałam spotkanie klasowe, ale nie poszłam bo mi się goście zwalili na głowe, wiec od rana w niedziele eksperowe pranie, sprzatanie i pieczenie ciasta.No ale nie żałuję bo oglądając zdjęcia z tego spotkania widać że było tylko raptem 6 osób plus wychowawczyni...a z tymi akurat osobami to raczej mi wisi czy się spotkam czy nie. W pracy masakra. Szkoda że nic innego nie mam na oku już bym z tamtąd zwiała. Poza tym nasze przedłuznie umów (znaczy moje i mojej kolezanki która tez jest na zastępstwie) stoi pod znakiem zapytania bo zmienia się Prezes i wstrzymane sa wszelkie zatrudnienia - z tego tez względu nasz kolega który jest na próbnym wylatuje z końcem lipca.

oczywiście wielkie dzięki za głosy, ale z tego co widzę inni juz sobie natrzaskali ponad 100 punktów wiec nie mam żadnych szans. Niektórzy zamiast pracować tylko klikają i klikaja... Goździku ale Ci zazdroszczę tego urlopu. Ja niby niedawno byłam a juz jestem emocjonalnie wypluta..

Kawka - znam ten bol odnosnie urlopu ;) ja tez tylko patrze gdzie by tu jeszcze pojechac :D co do bielizny - to polecam marke ETAM , nie wiem ,czy we Wroclawiu maja swoje sklepy, ale bielizna jest powalajaca (cena tez :O ) http://www.etam.com/category/lingerie/soutiens-gorges/?cp=2 ja ostatnio (tydzien temu i wczesniej) kupilam sobie modele : ANTONIA, MUTINE i cos podobnego do NEW LIFE ;) Nic mi sie nie chce, a dzis mam kupe roboty (a niby bezrobotna jestem :P )

ech apropo bezrobocia to może się okazać że nam nie przedłużą umów i też będę bezrobotna z ta tylko różnicą że Ty Angel masz fajne perspektywy a ja przeglądam ogłoszenia i nic nie ma... A co do bielizny to akurat nie mam ulubionej marki - kupuję taką jaka mi aktualnie wpadnie w oko. Z intimmisimi kupiłam między innymi coś podobnego do tego http://www.allegro.pl/item678000381_intimissimi_nowosc_szary_koronkowy_miekki_it4.html tyle że czarne.

Perspektywy moze i mam, ale co z tego bedzie, to roznie moze byc. Tak naprawde troche boje sie tego laczenia pracy z zyciem osobistym. No ale ... narazie innego wyjscia nie mam :) Ciekawe jak tam Gozdzikowa na wakacjach. Wczoraj bylo upalnie, ale dzis juz troche mniej ...

jestem jestem. Przegladam oferty pracy - nadal nic.. Kurcze ostatnio ciagle chce mi się spać. Mogłabym spać na okrągło. W pracy w miare. Kierowniczka poszła na tygodniowy urlop...ale oczywiście nie wytrzymała i się dzisiaj zjawiła koło 15stej.To się nazywa pracoholizm... Brakuje mi prawdziwego lata, pogoda wariuje - np. teraz słyszę na parapecie jak deszcze leje ale w okno swieci mi słońce. Istne wariactwo.

umieram, a wczoraj wypilam tylko 3 piwa ... :O ;) Kawka, moze sie przeciez zdarzyc tak,ze jednak przedluza Wam te umowy, prawda? :) Do kiedy pracujesz? Moze porozmawiaj z kierowniczka ,czy z jakims szefem jak oni to widza ? Przeciez powinni Wam wczesniej powiedziec jakby co... Co do pogody to ja sie nie wypowiadam... raz tak ,a raz inaczej... Przed chwila sie zalamalam, bo musze wymienic tlumik w samochodzie i dowiedzialam sie ile kosztuje.... calosc ,czyli czesc koncowa i srodkowa - 550 zl :O

Angel oni sami nie wiedzą jak będzie z przedłużaniem umów. Jak wybiorą nowego prezesa to wszystko sie może zdazyc... Na chwile obecną w innych działach Ci co byli na zastępstwie nie zostali zatrudnieni. Proces rekrytacyjny wstrzymany. Mi cos ostatnio piwo nie wchodzi wcale. Za to malibu mmmmmm ;)

o matkoooooooooooooooo malibu to ja juz z pare lat nie pilam ..........buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu za to w sobote nadrobie pewnie jakis inny alkohol ;) wybieramy sie na grilla :)

no to życzę Ci pieknej pogody i braku komarów. U nas po tych podtopieniach Odry ostatnich namnozyło sie tego że nie da się wieczorem z domu wyjść. Masakra. Angel a jak tam pazurki? Masz koronkę ?Wstawiłabyś jakieś zdjęcia. A tak apropo zdjęć. Ostatnio przegladałam zdjecia zgrane z poprzedniej pracy i znalazłam Twoje stare fotki z Egiptu. Angel!!!!!! JAK TY SCHUDŁAŚ!!!!!!!!!!! MASAKRA. Chyba Ci nie wierzę że sie niczym nie wspomagałaś. Zdradź jak w tak krótkim czasie aż tak schudłas i prosze szczegółowy opis. Rewelacyjnie teraz wyglądasz - i pamietasz co Ci mówiłam że nie lubie Twoich nieusmiechniętych zdjeć? Wtedy wszystkie były smutne a ana nowych wszystkich sie uśmiechasz. I pięknie Ci w tych nieprostowanych włosach :) Ciekawe jak tak Goździk. Pewnie od kilku dni nietrzeźwieje heheheheh

zdjec narazie nie wstawie,bo nie mam jak, chyba ze Ci za chwile wysle mmsa ;) I na serio Z REKA NA SERCU niczym sie nie wspomagalam, tylko skakanka :D i dieta MŻ :p . U mnie podzialala motywacja , koniec koncow, byla inna wycieczka niz do Kenii, ale i tak bylo ok. :) . No i trzymam caly czas ta wage. Jak tylko cos przecholuje (przeholuje???) ,to wracam do dietki i cwiczen na jakis czas i jest ok. Rozmiar 36 :classic_cool: musi juz zostac ;) . dieta mz to wiadomo : zero slodkiego (tylko slodzilam herbate/kawe jak zwykle 1 lyzeczka) , malutko smazonego , duuuuuuuuuuuuuuzo drobiu,warzyw,chudego miesa,nabialu etc. ,raz na jakis czas cos \"zakazanego\" typu pizza albo jakas uczta wieczorem we dwoje ;) ,a z alkoholu to tylko czerwone wino lub szampan (dopiero teraz se urozmaicam :P ) . Ale bez codziennych cwiczen bym tego nie osiagnela... :) Ludzie z osiedla poznaja mnie teraz glownie po Zuzi ;) . I wszyscy mowia,ze ubylo mi z 10 lat :D .

no dzięki za mmsa :) szkoda że nie cyfrówką ale lepsze to niż nic. Fajna ta kronka, ja kiedys tez miałam ale na samym szklanym tipsie wiec fajnie prześwitywał i na to białe akrylowe kwiaty. No i dłuuugie więc efekt też na długich jest inny. Teraz mam dużo krótsze :) Kupiła dzisiaj dwie pary sandałków w CCC. Obnizki :D:D:D ok. ide oglądac doktora hausa :)

dobra, chwilami mam juz dosc tej firmy,a nawet jeszcze nie zaczela swojej dzialalnosci ;) . Najbardziej chyba pań z urzedu statystycznego, bo mimo tego ze termin na wydanie nr REGON juz minal, to one \"maja opoznienia\" z powodu urlopow... :O a tak w skrocie to wszystko ok :) jutro na grilla, w niedziele do Gdanska ,tzn. pewnie pojedziemy prosto z grilla , JA TYM RAZEM PIJE : P. Przenocujemy w Gdansku ,tak zeby R. mogl zrobic to co musi (ja tez typu Starowka czy zakupy) i zebysmy jakos wrocili w miare do Wawy w niedziele, bo w poniedzialek na 90% jedziemy do Monachium ;) aaaaaa i jeszcze klaruje sie ta Tunezja o ktorej kiedys pisalam...moze juz byc calkiem blisko :D i moze tym razem sie uda... :classic_cool: