dziewczyna mojego chłopaka 0 Napisano Sierpień 7, 2006 Mam pytanie, czy ktoras z Was go stosowala? Chcialam go kupic ale nigdzie go nie ma... Chcialam zamowic na necie, ale cena przesylki jest wieksza niz samego kremu. W jaki sposob go dostalyscie? Aby byla jasnosc: http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=8369 o tekrem mi chodzi, bo sa jeszcze dwa inne, w sloiczkach, dla cery dojrzalej na noc i na dzien. Ten jest w tubce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nafazowana_artystka 0 Napisano Sierpień 7, 2006 ja go kupilam w zielarskim sklepie i mysle ze w kazdym takim mozna go kupic. Acha- ponoc w apetekach CEFARMU jest tez dostepny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promo 0 Napisano Sierpień 7, 2006 A mozecie pisac w jakim miescie go kupilyscie? Ja tez na niego poluje w Warszawie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nafazowana_artystka 0 Napisano Sierpień 7, 2006 Mi sie wydaje ze on w kazdym miescie jest bardzo latwo dostepny, ale pod warunkiem ze poszukasz go w sklepie z ziolami bo jesli jak na razie chodzilyscie tylko po aptekach i nic nie znalazlyscie to sie nie dziwie bo ja na poczatku tez tak robilam i juz nie widzialam szans na zakup poki nie zaszlam do zielarskiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chomik 0 Napisano Sierpień 7, 2006 promo - ten krem jest np w sklepie ARNIKA na ul Conrada - tylko taki w sloiczku nie w tubce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promo 0 Napisano Sierpień 7, 2006 Chomiku, dziekuje Ci serdecznie. Chodzi mi co prawda o tej w tubce, ale jesli maja w sloiczku, to pewnie sprowadza mi ten w tubce:D:D :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misja specjalna Napisano Sierpień 7, 2006 sprawdzałąm a zielarskich kilku, nie mieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna mojego chłopaka 0 Napisano Sierpień 7, 2006 Ja bylam w kilku zielarskich i w kilkunastu aptekach...i wszedzie nic..albo maja te w sloiczkach, ale to nie o to mi chodzi! W kiilku aptekach dzwonili do hurtowni..a tam tez nie ma go! Jestem ze szczecina jelsi to istotne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agula 0 Napisano Sierpień 7, 2006 Dziewczyny ja mam do sprzedania ten krem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niusiekkk Napisano Sierpień 7, 2006 ale ten w słoiczku, to jest chyba do cery dojrzałej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pichtowy Napisano Sierpień 7, 2006 a wiecie moze gdzie w Centrum,lub na Pradze jest jais sklep zielarski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tipical Napisano Sierpień 7, 2006 no wlasnie tez bym byla zainteresowana kupnem na Pradze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tipical Napisano Sierpień 7, 2006 agula gdzie mieszkasz i czy masz ten w tubce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tewarnetta Napisano Sierpień 7, 2006 sprawdzilam adresy aptek Cefarmu w Wawie-Grochowska 207,Waszyngtona 71/73,Samolotowa 2,Ostrobramska 75c/Promenada,mam nadzieje ze komus troche pomoglam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agula 0 Napisano Sierpień 7, 2006 Mieszkam w Rzeszowie.I mam ten krem w tubce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pichtowy Napisano Sierpień 7, 2006 tewarnetta jestes cudowna,dziekuje bardzo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tewarnetta Napisano Sierpień 7, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość scemka Napisano Sierpień 7, 2006 ja kupiłam ten krem ale na noc bo innego nie było, i na pudełku pisało tak. Krem na noc PRODERMA profarm przeznaczony jest do pielegnacji cery zarówno młodej jak i dojrzałej. DZIAŁANIE: * ODMŁADZAJACO-likwiduje zmarszczki,zawiera niezwykle cenny hormon młodości AJ(u)G-1 oraz naturalne kompleksy fitocydowe *ANTYBAKTERYJNIE-oczyszczajaco,skutecznie walczy z trądzikiem i wpływa korzystnie na wygląd skóry; *ODŻYWCZO_uzupełnia niedobory witamin i mikroelementów *ENERGIZUJĄCO-rozluźnia napiete mięśnie i likwiduje uczucie ciągłego zmeczenia używam tego kremu od 4 dni i widzę dużą poprawę, to dobranoc wszystkim papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość te w słoiczkach dzialaja tak Napisano Sierpień 8, 2006 samo jak ten w tubce - sklad jest taki sam - tylko rozszerzyli oferte. i te w sloikcahcpisze wyrazne ze do cery mlodej i dojrzalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agula 0 Napisano Sierpień 8, 2006 Mi niestety pogorszyl stan skory.A myslalam ze bedzie taki fajny jak opisywalyscie.ale widovcznie dla kazdego cos innego:(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziulkaO Napisano Sierpień 9, 2006 mi niestety tez =( zamowilam przez neta. Jak zaczelam stosowac krem to zaczelam pic skrzyp,moze to on tez oczyszcza i dlatego te nowe pryszcze,musze odstawic narazie te ziola i zobaczymy, a ja juz sie rozmazylam ,......:P:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziewczyna mojego chłopaka 0 Napisano Sierpień 16, 2006 A w Szczecinie dostala ktoras z Was ten krem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiulek 0 Napisano Sierpień 16, 2006 Był kiedyś topik pochwalny na temat tego kremu. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3280218 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach