Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wioletka

test prosże o szybką odpowiedz

Polecane posty

Gość Wioletka

mam takie pytanko doradzcie mi szybciutko czy zrbobić test teraz czy poczekać do rana ,podejrzewam że mogę być 5,6 tyg ciąży

Gość pola 23
Jak podejrzewasz ze to może byc już 6 tydzien to możesz robic teraz

Gość no to skoro jestes juz w 5-6
tygodniu, to róznicy jeden dzien nie zrobi... Nie przejmuj sie 🌻

Gość pola 23
daj znac :)

Gość miśia
a czemu tak myślisz??masz objawy??możesz śmiało zrobić bo po takim czasie napewno wyjdzie

Gość Wioletka
wiem że jeden dzień różnicy nie zrobi tylko zazwyczaj robiłam testy rano odrazu po wstaniu.spodziewam się ciąży w 50 % a 2 50 % to obstawiam na jakąś chorobe.wiem że na testach pisze że po terminie spodziewanej miesiączki można robić o dowolnej porze dnia tylko zastanawia mnie czy jeśli wynik wyjdzie negatywny to czy mam mu wierzyć:(

Gość pola 23
Zrób test, a za 2 dni dla pewności zrób rano jeżeli chcesz miec wiekszą pewnosc

Gość miśia
to zrób jutro rano żeby być pewną wyniku, wiem że się denerwujesz ale przecież nie zrobi to raczej róznicy czy dzisiaj czy jutro rano???i głowa do góry!!!!!

Gość Wioletka
moje objawy to to że ostatni okres miałam 10 czerwca od 26 czerwca kochałam się więc ryzyko jest i do dnia dzisiejszego nie mam okresu ale zastanawia mnie to że poprzednim razem czekałam na okres 56 dni i zjawił się dopiero w czerwcu wtedy jak i teraz przez cały czas oczekiwania towarzyszyły mi raz białe a raz żółtawe upławy wdużych iloścach,tylko że tym razem od 3 tygodni bolą mnie sutki i nie wiem co mam myśleć

Gość miśia
a byłaś może u lekarza??

Gość Wioletka
nie byłam u lekarza bo w czerwcu wyjechałam i wróciłam dopiero pare dni temu a lekarz jak dzwoniłam może mnie przyjąć dopiero we wrześniu więc jestem wszystkim załamana do tego mam już jedno dziecko

Gość miśia
może to nie przez Ciążę Ci się spóźnia jeżeli wcześniej też tak miałaś!!!a jak się zabezpieczacie??

Gość Wioletka
były gumki ale raz było bez niczego poprostu emocje poszły górą :(

Gość a ja tez mam pytanie D
pękła nam gumka, to było około tygodnia po okresie, czy miałam dni płodne? Jest duże prawdopodobieństwo że wpadniemy? jak procentowo to wygląda- stosunek liczby stosunków :) do zapłodnień? ktoś wie? Cykam...

Gość miśia
rozumiem!!!kurcze a jak masz takie nie regularne to nawet trudno owulację ustalić.zrób jutro rano test i wszystko bedzie jasne mi też ostatnio gumka pękła i też jestem w stresie

Gość ODPOWIEDZCIE
jak to jest? wiem ze to zalezy ale chyba to nie jest tak ze jak gumkapęka to od razu się w ciąże zachodzi? trzeba sie starac troche chyba?