Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nafazowana_artystka

Czym podcinacie swoje grzywki? Ile kosztują nożyczki?

Polecane posty

Zastanawiam sie nad ścięciem grzywki ale potem chciałabym ja sobie sama regulować. Tylko nie wiem czy zwykłe nożyczki by się do tego nadawały. Kiedyś się spytałam koleżanki ile kosztują specjalne nożyczki takie jakich używa fryzjer to mi powiedziała że... 200zł. A mnie zatkało. Gdy to mówiła to wyglądała jakby nie kłamała... Co wy na to? Mam jeszcze jedno pytanie- czy wy sobie same podinacie grzywki czy chodzicie z tym regularnie do fryzjera? A jeśli to on się nią zajmuje to jak często go odwiedzacie?

Gość olaaaaaaa
ja zrobilam sobie grzywke jakis miesiac temu.... i teraz znowu bylam u fryzjera zeby mi ja troszke podciela i jeszcze wycieniowala ....mysle ze sama nie bede tego robic ....bo to jednak grzywka utniesz krzywo i sie wyglada jak kretynka

profesjonalne nożyczki mogą kosztowac jeszcze więcej niż 200 zł, ja mam grzywkę asymeryczną i podcinam ją raz w miesiącu, ale nie sama tylko u fryzjera. Mam wtedy pewność, że będzie dobrze się układać.

Ja tez mam grzywkę asymetryczną (króciutką) i podcinam ją sama, bo fryzjerce cos nie za bardzo to wychodzi :D Robie to zwyklymi nożyczkami - jest ok :)

Gość ja tez podcinam
sama normalnymi (ostrymi)nozyczkami i zadnej fryzjerce bym sie nawet nie dala dotknac do mojej grzywki.Od lat obcinam sama i zawsze mam taka grzywke jaka chcialam

Gość ale którą grzywkę
?

Gość ja tez podcinam
heheh ja pisalam o tej nad oczami :-)

Gość La Manche
Ja podcinam sama zwykłymi nożyczkami za 10 zeta i jest ok. Po co mam z tym latac do fryzjera, jak sama to potrafię zrobic. Żadna filozofia.

200 zł to jeszcze nic... są profesjonalne nożyczki fryzjerskie za 3 tys :) ja aktualnie mam prostą grzywkę, samodzielnie wycięłam sobie w wieku 3 lat i była arcy-krótka :D nie mam zdolności manualnych, wolę za te przysłowiowe \"10 zł\" zlecić to fryzjerowi ;) jeśli określiłaś sobie sumę do 6 dych, to może poszukaj nożyczek firmy WIRMET

Gość kokooko
5zł u fryzjera, a warto!:)

ja sama obcinam grzywkę....nie wiem skąd ale mam w domu profesjonalne nożyczki do cieniowania włosków i nimi sobie zawsze cieniuję grzywkę.....nie chciałoby mi się latać z grzywką do fryzjera :p