Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tylko brzydcy

czy na tym forum są nie-brzydcy ludzie?

Polecane posty

Gość m m
co ty pi...... Ja mysle ,ze to kobiety sie nie kierują wyglądem przykładem jest to ,ze jedna kobieta wybrała sobie gościa ,którego można byłoby sie wystraszyć w ciemnośći jak gangster wygląda ,a ona ładna .Wcale ten gosc kasy nie ma..

Gość pryszczaty niski i gruby
przypomne jeszcze raz emial potworek@o2.pl

Gość m m
twoje argumenty niski i brzydki są nic nie warte..

Gość tojatoja2727
Ja jestem ładną i uwaga: nie głupią kobietą i często tu zaglądam... mimo,ze mam wielu znajomych w realu... I często widzę tu grubego, brzydkiego( vel śmiecia) i zawsze pisze to samo!!!! Że ładne kobiety są głupie, gorsze, że przystojni faceci są często z ładnymi dziewczynami,a nigdy odwrotnie!!! No to ja też chyba żyję w innym świecie... bo ja zawsze widzę odwrotne obrazki- \\\"niezłe laski\\\" spotykają się(i to nie tylko dla kasy!) wychodzą za mąż i rodzą dzieci na prawdę brzydkim, grubym facetom!!! I co ty na to? Ale ci faceci mają za to wspaniałe osobowości, są ciepłymi, ale też (o dziwo) pewnymi siebie facetami, świadomymi swoich wartości(dziewczyny nie zawsze cenią te wartości fiyczne)... I faceci pogodzeni ze swoim wyglądem,bez kompleksów, radośni i pełni optymizmu i energii przyciągają piękne kobiety, tak jak i przystojni faceci, posiadający też same przymioty (cechy wewnętrzne) bo zawsze piękno wewnętrzne emanuje na zewnątrz człowieka! A mam wrażenie,ze gruby, brzydki, niski, czy tam jeszcze jakiś pryszczaty jest strasznie zakompleksionym facetem i obrażając piękne kobiety, próbuje się z tych kompleksów wyleczyć!!!! Wiem,ze nie jest łatwo wyleczyć się z kompleksów...ale krytyka innych i negatywne nastawienie do życia, to nie jest dobry początek... To tyle ode mnie- ładnej, ale mimo wszystko jednak nie do końca zadowolonej z siebie i z własnego wyglądu kobiety;) Pozdrawiam wszystkich pięknych! ( bo tylko tacy tu są!!!!) Każdy jest piękny na swój sposób... wiem, wiem, to banał, ale i tak myślę w ten sposób;)

Gość ja jesen nie- brzydka
kiedys bylam bardzo ladna , ale linia mi skiepsoiala, bo lubie jesc. W sumie chyba bardziej to lubie, nz byc piekna. tym bardziej ze moj maz lubi grubsze.

Gość m m
ten gośc jest pijany..Mowi o jakiejs ludzkości ,a sam wybiera ładne panny..

ja tez lubie jesc i to moj problem... slabo mi sie robi kiedy kobitki wzdychaja do aktora jakiegos z serialu kryminalni.... gdybym schudl cere wyleczyl i troche wlosy by mi urosly to bym podobnie wygladal.

\'ze jedna kobieta wybrała sobie gościa ,którego można byłoby sie wystraszyć w ciemnośći jak gangster wygląda \' Bugsy był bardzo przystojnym gangsterem

Gość esFFresso
Tomek_1982 --> "Ja widziałem ładnego z brzydką Bo on ją kocha A ładna z brzydkim chyba tylko dla jego kasy a na boku i tak ma innego" Seksizmem jedzie na kilometry! Nieraz słyszałam o sobie: Taka ładna dziewczyna z takim facetem?? Na pewno jest z nim dla kasy (Gość był biedny jak mysz kościelna). To chyba zawiść, panowie... niski i brzydki --> "My faceci (brzydcy i przystojni) jestesmy bardziej wartosciowi i ludzcy niz wy, drogie panie" - noooo, tu żeś pieprznął tak, że ze śmiechu omal z krzesła nie spadłam :D Pozdr

Gość ja myślę że jestem całkiem
przystojny :-)

Gość bnmmn
MOim zdaniem kobiety wybierają nie ładnych facetów tylko tzw .ciulnie.. Czyli odwaznych i charakter jak Rutkowski .K.. lub Gołota.A Im imponuje siła oraz mocny charakter nie wygląd..Nawet jesli facet wyglada tak ,ze mozna byłoby sie go wystraszyc idąc w nocy to ma wiele wielbicielek..Bo kobiety lecą na mafie i gosci z furami czy BMW..

bnmmn>> masz 100% racji !!!!! kobitki leca na takie rzeczy ale na takich jak ja albo niski i brzydki wartosciowych i wrazliwych to juz srednio :(

do bnmmn Zgadzam się!

Gość bnmmn
firthlady ma racje ..Kobiety nie wybierają wartościowych facetów tylko takich ,który jest dobry dla swojej wybranki..To nie ważne ,ze facet jest gangsterem i zabija ludzi czy pranie brudnych pieniedzy ważne ,ze jest dobry dla swojej kobiety..

\'No to ja też chyba żyję w innym świecie... bo ja zawsze widzę odwrotne obrazki- \\\"niezłe laski\\\" spotykają się(i to nie tylko dla kasy!) wychodzą za mąż i rodzą dzieci na prawdę brzydkim, grubym facetom!!! I co ty na to? \' a ja na to, że jak one za nich wychodziły za mąż to oni byli szczupli albo one za bogatych grubasów wyszły i dzieci im porodziły. To jest inna forma k*** , tylko oficjalnie uznana za odpowiednią :P

Gość blondynka pofarbowana
troche pofarbowana pasemkami wzrost 160 i około 57 kilogramow ale pychol........nie podoba mi sie więc jak najrzadziej na nia patrze

\'firthlady ma racje ..Kobiety nie wybierają wartościowych facetów tylko takich ,który jest dobry dla swojej wybranki..To nie ważne ,ze facet jest gangsterem i zabija ludzi czy pranie brudnych pieniedzy ważne ,ze jest dobry dla swojej kobiety\' ????? gdzie ja coś takiego napisałam ???? :D

Gość czy tylko brzydcy
90 wpisów i mniej niż dziesięciu takich co się za brzydkich nie uważają:o koszmar

Gość bnmmn
zwykle ludzie mafii czy ci ``cwaniacy`` sa sredniego wygladu lub odstraszającego (szramy na twarzy) ,ale dużo kobiet w mini i rózwowych ubrankach obraca sie wokół nich.. Dlatego twierdze ,ze kobiety nie lecą na ładnych czy brzydkich ,ale takich co mają mocny charakter i są charakterystyczni zwykle wygladający na łobuzów..

do czy tylko brzydcy Bo reszta ma kompleksy :-)

Gość czy tylko brzydcy
ulzyło mni:D

niska i brzydka 🌻 pozdrawiam tez Ciebie.... moze nam sie uda w koncu

Gość czy tylko brzydcy
ale szukam nie pięknych tylko takich co się za brzydkich nie uważają, czyli mogą mieć kompleksy ale żeby nie od zaru jestem najbrzydszy/najbrzydsza. Krygują się czy naprawdę ??

Gość dziara
mocny charakter czy pozory mocnego charakteru mocny charakter czy mocny cios a niebrzydki to to samo co przystojny czy jednak nie

niska i brzydka 🌻 pozdrawiam tez Ciebie.... moze nam sie uda w koncu

\"pryszczaty niski i gruby ja tez lubie jesc i to moj problem... slabo mi sie robi kiedy kobitki wzdychaja do aktora jakiegos z serialu kryminalni.... gdybym schudl cere wyleczyl i troche wlosy by mi urosly to bym podobnie wygladal\" ale się uśmialam;) wątpie czy bys był podobny do tego cuda-Zakościelnego pomarzyc dobra rzecz

Gość bnmmn
ja nie powiem ,ze jestem piękny bo to nie ma sensu..

potrafisz amantka popsuc czlowikowi humor........ Ty to pewnie jestes 8 cudem swiata... a pewnie sie za taka uwazasz ..