Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tylko brzydcy

czy na tym forum są nie-brzydcy ludzie?

Polecane posty

Gość dziara
miałem kiedyś takiego kolesia co jak widział że ze mną coś nie tak mówił w taki sposób mów co chcesz ale dzisiaj się nie tniemy nie wieszamy i nie skaczemy z wieżowców

zgłasza się nie brzydka ;) niski -> wiesz co czytam twoje wypowiedzi na forum i doszłam do wniosku że jesteś sam nie z powodu wyglądu ale twego podejścia do życia bo ciągle narzekasz użalasz się nad sobą i miałam okazję zobaczyć jaki jesteś wobec kobiet gdy Ci nerwy puszczą :o ... gdy zmienisz podejście do życia to będzie ok :) like crazy -> jak się nie mylę to ma 24 ;)

Gość gruby itd...
niski i brzydki .>>>>>> ZLOTA MYSL :)) to powinno byc MOTTO FORUM KAFE ;)

Gość gruby itd...
a w sumie bez zmina oprocz tego ze niski i brzydki wymyslil zawaliste MOTTO Kafeterii ;)

Gość gruby itd...
nie zglosily :( w sumie wiedzialem ze tak bedzie ........ gdybym napisal ze jestemj wysokim przystojnym wlascicielem firmy to mialbym zapchana skrzynke juz dzis.....

Gość nigdy się nie całowałem 24
jestem , wysoki , dobrze zbudowany , ale gruby , więc jestem brzydki :(

Gość gruby itd...
wiem ze zle zaczalem :( ale teraz chyba musialbym zmienic nicka zeby zaczac od nowa.....nie chce mi sie juz

Gość nigdy się nie caowaem 24
:(

Gość dziara
nie chcę być wredny ale jak jesteś gruby to nie dobrze zbudowany

Gość gruby...
libertador >>> tak trzymac :)

Gość dziara
e tam po przemysleniu sprawy doszedłem do wniosku że jednak może występować takie połączenie...zależy kto patrzy podobno dziewczyny nie lubią szczypiorów

Gość gruby...
nigdy sie nie calowalem >>> nic nie straciles ..... mozna sie zarazic czyms...przereklamowane

Czasami myślę ,że wolałabym być brzydka niż samotna .widzę szczęślie pary - on przystojny ona nie, ona ładna on? może wnętrze- a jednak są razem.Wygląd jest ważny przez kilka chwil na początku póżniej widzimy inne piekno.No ale szybko dochodze do wniosku że to zbyt uproszczone myślenie wkońcu nie ma reguł w tej grze. Pozdrawiam brzydkich i nie-brzydkich, wszyscy mamy te same problemy :)

Gość dziara
skoro nawet się nie całowałeś to nie jesteś skurwiały

Gość gruby...
zarazic np..... tasiemcem....lub innymi chorobami

ja po prostu nie za bardzo mam gdzie poznac dziewczyne , w pracy faceci na studia wpadam i wypadam w pubie przeciez czy na ulicy nie będe podchodził do dziewczyn bo a) tak mnie wychowano , że nie zaczepiam obcych kobiet b) boje sie odrzucenia c) nie wiem co mam gadac :( a zreszta :(

Gość dziara
fajną masz mamę Tomek ale sądzę że to taki żart...żeby Cię zachęcić do działania

to Ty masz dobrze Tomek....moze Ci znajdzie mama a my co ?????/ kichaaaaaa do pubu samemu mozna pojsc ale kiedy mnie widza to ze wstretem sie odwracaja...

ale mnie roznosi kiedy nie jem.....jestem caly w nerwach i nie wytrzymuje dlugo na diecie...chyba ze przymusem mnie beda leczyc

lasagna........niebo w gebie............. jedzenie to jedna z niewielu przyjemnosci na tym popieprzonym swiecie.......