Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość botox effect

Czy któraś wstrzyknęła sobie botox???

Polecane posty

Gość CIEMNOGRÓD
Ja sie zmarszczek nie boje bo sa nowoczesniejsze metody do walki z nimi niz ostrzykiwanie sie ta trucizna a swoja droga daje sobie głowe uciąć ,że na tym forum 3/4 wpisów pochodzi od osób które świadczą takie usługi jak wstrzykiwanie tej trucizny

Gość BBTTTTTTTTTT
I masz rację.Ciemnogrodzie. Po lekturze szczecinianki mam pewnośc że to lekarz i to dobry!!!

Gość BBTTTTTTTTTT
DO CIEMNOGRODU A przy okazji. Dlaczego ci zależy żeby skompromitować zabiegi Botoxem. W czym ci on przeszkadza? Czy jest to wyraz troski o zdrowie Polek (masz taką misję)? Wymień tzw."nowsze metody" poprawy wyglądu i korekcji zmarszczek niż Botox Czy wiesz że według badań konsumenckich wykonanych w Holandii kremy p.zmarszczkowe NIE DZIAŁAJĄ. Maja one jedynie efekt nawilżający. Pozdrawiam.

Gość Szczecinianka777
Do dla mnie to komplement, ale nie, nie jestem lekarzem, tylko pedagogiem, stąd moje zamiłowanie do fachowych źródeł informacji oraz potrzeba bycia piękną (w granicach rozsądku oczywiście) ;) Przy okazji mogę Wam polecić na wieczór przy pączku (smacznego, dziś Tłusty Czwartek) książkę składającą się z anegdotek opowiedzianych przez znanego amerykańskiego chirurga plastycznego, Capa Lesesne. Do kupienia m.in. w Empiku, tytuł: "Wyznania chirurga plastycznego". Trochę śmieszna, trochę straszna ;) Pozdrawiam.

Gość lilkaaa
mam pytanko do szczecinianki: gdzie wykonywałas zabieg?? SAdząc po Twoim niku jestesmy z tego samego miasta, a ja szukam dobrego gabinetu, zeby zrobić sobie botox. Mam 29 lat i niestety mam już zmarszczki pod oczkami:(

Gość miu1miu1
Napisałam emaila do Botoxexpress. Opisałam sytuacje i że czuję się zawiedziona efektem itd. Faktycznie dostałam odp w ciagu chwili i to od samej szefowej :) Mam przyjsc na poprawke gratis...Zobaczymy. Moze i efekt bedzie lepszy, ale..znowu kłucie, lekki stresik i niesmak. Bo...nigdy nie ma drugiej szansy zrobić pierwszego wrażenia :):):) Napisze co i jak... pozdrawiam

Gość ciasteczko00
czy ktos zna dobrego lekarza w czestochowie musze sie pozbyc tych wstretnych zmarszczek.....

Gość zmarszczka
podajcie mi namiary na czestochowe kto robi botox

Gość Szczecinianka777
Lilkaaa, tak jak już pisałam wcześniej, korzystam z usług dr Osadowskiej, która przyjmuje w Szczecinie. Łatwo ją znajdziesz przez google, pozdrawiam.

Gość lilkaaa
dzięki wielkie za info, pozdrawiam Cię.

miu,Ty się nie martw,ze mąż nie zauwazył,ani koleżanki,mój nawet nie wie,że sobie wstrzyknęłam (bruzdy nosowo wargowe i llwia zmarszczka) ,powiedziałam tylko siostrze nikt nie zauważył (słyszałam pare razy,ze ladnie wyglądam,ale nie wiem,czy to nie było grzecznosciowe) ja widzę,że są dużo,dużo płytsze i że lepiej wyglądam,moje zmarszczki najbardziej przeszkadzały mnie pozdrawiam :-)

Gość miu1miu1
:) dzieki za dobre słowo... wiem, że robię to przede wszytskim dla siebie ;)

Gość maga62
W ten piatek byłam w Złotych Tarasach. Zdecydowałam się zrobić bruzdy wargowo-nosowe (rok temu już raz je robiłam, ale w innym gabinecie. Było wtedy bezbolesnie i bez efektów ubocznych!). Niestety tym razem zabieg był bolesny! - mimo zastrzyków znieczulających. Byłam mocno pokłuta (zaczerwienienie, lekki obrzęk i ślady po igle). Pani doktor powiedziała mi, że slady po nakłuciach i zaczerwienienie znikną w ciągu 1 dnia -zależało mi na tym, ponieważ miałam w sobotę imprezę rodzinną Minęły 2 dni i nie mogę wyjść z domu bez grubej warstwy fluidu! Wokół miejsc nakłuć pojawiły mi się ciemne wylewy, albo coś takiego... Wyglądam jak po jakimś wypadku! Dzieci i mąż wciąż pytają co mi się stało, a mi jest głupio powiedzieć prawdę, że chciałam być piękniejsza. Jestem zrozpaczona - co z tym robić??? Gdybym wiedziała, że coś takiego mnie spotka napewno nie wydałabym w tym gabinecie 1600zł. Czy miałyście coś takiego? Jak sobie z tym poradziłyście????

Gość TristanT-1
Witam Ciemno.. Pozdrawiam i jestem po Twojej stronie barykady.. Szkoda tylko,że nie mówisz o tych nowościach..

Gość www eee
No właśnie powiedz coś o nowościach .Też cie wspieram

Gość CIEMNOGRÓD
Zawsze byłam przeciwniczką wstrzykiwania botox-u,lecz nie powiem ,że nie boje sie zmarszczek i obwisłych policzków długo szukałam -jak chyba wszystkie z nas -złotego środka no i znalazłam Focus rf i dalej nic nie napisze bo posądzicie mnie o reklame (ja zabiegi robiłam w Los Angeles)

Gość TristanT-1
To jest właśnie problem,że nie możemy tu tak szczerze porozmawiać bo internet to jak wszyscy wiedzą łatwe narzędzie do manipulacji. To,że Polska jest 100 lat za przysłowiowymi murzynami to oczywiście fakt. Wyjątkowo martwi mnie brak szkoleń nawet najlepszych lekarzy... Bazują tylko na tym co oklepane. Frykasy zostają dla gwiazd..!! A niby dlaczego bo zarabiają więcej kasy??? Jest wiele osób które stać na kosztowne zabiegi a robią żałosny botox bo o innych rzeczach nie mają (mamy) pojęcia. Dlaczego tak jest?? Nie stać naszych doktorków na lepsze preparaty?? Przelot do Stanów za dużo kosztuje??? Rzygać mi się chce jak słyszę,że oni strajkują (a biedne położne które są cały czas przy porodzie 800zł),ale trochę zeszłam z tematu. Jak dla mnie szybcy dorobkiewicze!!! Mówię oczywiście o lek.estetycznych tanim kosztem dużo się nachapać ..zanim wystąpią efekty uboczne ja już wybuduję domek!!!!!!!! Tak na marginesie czy któraś z Was dostała kiedyś od lekarza papier na zabieg jaki wykonywała w jego gabinecie.? Nie mówię tu o tzw. paragonie tylko papier z opisem co w jakiej dawce i gdzie było wstrzyknięte!!!!!!???? U nas dostaje się papier do podpisu, który brzmi :ZA NIC odpowiedzialności NIE biorę..SKóRA MOżE ZAREAGOWAć RóżNIE A JA NA TO wpływu NIE MAM! jednym słowem umywam rączki! ŻENADA!!!! Ciemno.. słyszałaś o takim paradoksie w Stanach????

Gość BBTTTTTTTTTT
Tristan i Ciemno.... cena za 1(słownie jeden) zabieg Thermage na całą twarz = 6400zł Dolna część twarzy 4200. ceny z Wrocławia. urządzenie Thermage kosztuje 300 000zł( Focus podobnie) Tyle na temat Radiorequency system Polscy lekarze sie szkolą myślę że częściej i intensywniniej niz niektórzy -re kosmetolodzy,kosmetyczki. A nie mniej niz koledzy na tzw.zachodzie. Fakt że jest spora grupa niedouczków(bez specjalizacji) lubiacych szybki zarobek i oni chwycili sie za "dermatologie estetyczna " po zaliczeniu jakiegos kursu rocznego.Wszędzie tak jest.Ale większość to dobrzy fachowcy. Zgody na zabieg które podpisują pacjentki przed zabiegami sa identyczna w Polsce i w USA więc nie wciskaj kitu ludziom że w Polsce pacjentka ma mniejsze prawa niż gdzie indziej.ok? A ty Tristan masz w genach zazdrość do lekarzy ,może jesteś niespełnionym doktorem?? Problem tkwi w kosztach a nie w chęciach dorobienia się.Botox jest tani i przez to bardziej dostępny dla Polek. Kosmetologu !!! Thermage kup i kase rób!!!

Gość miu1miu1
do maga62 Coś musiało pójśc nie tak...tez miałam tydzien temu robione i faktycznie nastepnego dnia bylo ok, ale...wczesniej juz pisalam, ze nie jestem zadowolona ze Zlotych tarasow. Za namową jednej zkoleżanek (tutaj z forum) napisalam do nicjh maila, ze jestem zawiedziona efektem. I o dziwo szefowa Erika Kowalik odpisala mi ze oczywiscie, ze gratis trele morele...wymiana maili i umowilam sie na konkretny termin i wizyte. Dziewczyny jak mnie tam potraktowano, oczywiscie ta wielka szefowa w ogole nic w gabinecie nie powiedziala. Lekarz, ktory byl w gabinecie to nie ten sam , ktory mi robil... Ale absolutnie powiedzial, ze nie mam efektu bo.... w botoxexpres dawka za 799zl to nie jest 1 miligram tylko 0,5!!!! Dlatego proponuja zawze na dziendobry dla efektu podwojna dawkę...Ja tez wzielam podwojną niby, a okazuje się, że to byl tylko 1 milg. Akurat jak czekalam w gabinecie byly 2 dziewczyny wybiegly wsciekle, a jedna krzyknela, zebysmy nie korzystaly bo tiutaj sa oszuści !!! Zapytalam lekarza co się stalo, a on uczciwie powiedzial, ze dziewczyna miala kwas wstrzykniety w usta. Mial byc dwuletni zszedl po 4 miesiącach.... Lekarz powiedzial, ze on nie wie co wstrzykuje !!!!! Bo nawet te dawki moga byc rozrzedzane...to jakis horror jest... Totalan wolna amerykanka i jedno wielkie oszustwo. Zawsze pytajcie lekarza ile ma dawka... bo jak sie okazuje w botoxexpress nie dosc, ze jest zanizana to jeszcze rozcienczana... I tyle. PS Robia tam zdjęcia przed zabiegiem i po zabiegu. Nie chcialam, aby mi robiono zdjecie calej twarzy, pielegniarka powiedziala, ze robia zblizenie tylko na dana część....wczraj okazalo się że jest tam moje zdjecie w calosci... Absolutnie odradzam korzystanie z ich uslug. I bardzo Was prosze o kogoś sprawdzonego z wawy lub okolic. Pozdrawiam

Gość JODWA342
do BBTTTTT PODAJESZ NIEPRAWDZIWE INFORMACJE NA TYM FORUM JA NIE JESTEM ZABARDZO W TEMACIE ALE WIDZIAŁAM REKLAME FOCUS RF I BYŁA PODANA CENA URZĄDZENIA 54900 WIEC NIE WIEM DLACZEGO PODAJESZ 300 000ZŁ .JEŚLI CHODZI O CENY ZABIEGÓW TO POLICZ ILE WYDZASZ NA BOTOX PRZEZ 5 LAT I CO SIE TAK NAPRAWDE OPŁACA

Gość JODWA342
NIE CHCE BYĆ GOŁOSŁOWNA I ODSZUKAŁAM REKLAME FOCUR RF I JEST NAPISANE" Z OKAZJI PREMIERY NA RYNKU POLSKIM 10 PIERWSZYCH URZĄDZEŃ W CENIE 54 900 CENA NORMALNA 110 800"

Gość BBTTTTTTTTTT
Wejdż na forum o Thermage to sie dowiesz jakie sa ceny zabiegów Focus w Krakowie 12000. Kto nakręca te ceny?

Gość INES10
A MOżE KTOś WIE GDZIE W LUBLINIE MOżNA ZROBIć BOTOX I wypełnianie bruzd wzdłuż ust????

Gość INES10
i czy po zabiegu na lwie zmarszczki ,one całkiem znikają , czy poprostu się tu nie marszczy czoło,a pionowe kreski zostają.pozdr

Gość DO BBTTTTTTTT
Nie wprowadzaj ludzi w błąd ja jestem z Krakowa i bardzo chciałam iść na Focusa w Krakowie i niestety nie ma tego urządzenia w naszym mieście jeżdziłam na zabiegi do Warszawy,jestem bardzo zadowolona i cena o jakiej piszesz tez jest nieprawdziwa.Robisz zamęt na forum jeśli odpowiada Ci botox to prosze bardzo ,ale nie krytykoj innych metod o których nie masz zielonego pojęcia

Gość TristanT-1
Nie piszę tu po to żeby ktoś taki mówił mi na czym mam robić kasę!!!! Nie taki mój cel!!! Szkoda prądu. Nie wiem skąd w ludziach tyle agresji i niepozytywnych emocji!

Gość BBTTTTTTTTTT
Focus -cena 1zabieg 1200 seria 10x1200=12000

Gość wawrzes
Hej. jestem bo botox-ie juz drugi raz - czoło i kurze łapy - efekt utrzymuje sie ok. 5-6 miesięcy. Czoło rewelacja, kurze łapy trochę gorzej 9ale to dlatego że w=miałam juz pokaźne). zabieg boli nieznacznie (ja mam średni próg odczuwania bólu. Polecam. Minus - cena czoło + łapy 1200 PLN

Gość no własnie dlaczego
czoło wychodzi pieknie a kurze łapki tak sobie:O Mi zależało szczególnie na oczach.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować