Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość botox effect

Czy któraś wstrzyknęła sobie botox???

Polecane posty

Gość Xank
Ja osobiscie byłąm w Sulecinie i jestem bardzo zadowolona. Czyżbys Altruisko była zazdrosna. Pewnie nie masz za dużo pacjentów. Żal Ci, że ktos ma więcej? Obniz ceny, nie zarabiaj podwójnie, a mniej, jak pisałąś wczesniej, ze dr Kasia Turczyńska jest tania. Dla nas pacjentek to dobrze. Mój maż jest tez lekarzem i był za mną w Sulecinie. I nie jest mu zal, ze ktos duzo pracuje. Pracuj pracuj, moze bardziej staraj sie o klientki. To wyjdzie ci na dobre. Zdobedziesz większą praktykę. Ja z Sulecina jestem zadowolona, bo gdzie mieszkam musiałabym zapłącić 2 razy tyle co w Sulęcinie. A usta mam ładnie zrobione i w ogóle nie bolało. A jak robiłam wczesniej, u znajomej, to bolało jak diabli za podwójną cenę. Polecam Ci również Sulecin, jak pojedziesz to moze sie czegos nauczysz. Albo zainwestuj w szkolenia za granicą, jak to robi p. Kasia.

Gość Altruistka
Do Sulęcina......oczywiście że przyjadę ALE TYLKO NA GRZYBY

Gość Xank
no, właśnie. Same złosliwości.Żal Ci, ze ktoś ładnie wygląda za niska cenę. Najlepiej zapłacić krocie wiecej za tą sama a może gorszą usługę. Kazdy ma wybór. A Ty tu nie jestes po to, żeby komuś robić reklame a po to, żeby dzielic sie swoimi wrażeniami na temat botoksu. Z zazdrosci zapominasz

Gość BOTOX JEST BEEEEEEEEEE

Gość sylwiaczek30
:)

Gość altruistka
Skąd te wizje że jestem lekarką? A może ta Xank to tzw. pani Kasia .? Pani Kasiu.......halo,halo!!

Gość BBTTTTTTTTTT
Teraz na świecie króluje DYSPORT. DYSPORT.DYSPORT.DYSPORT.

Gość a40
Na 40 urodziny planuję wypełnić zmarszczki , czytając wasze wypowiedzi na temat Pani Doktor K.T z S.zastanawiam się i mam duże obawy co do wyboru tej lekarki (chodzi mi o ostatnie wypowiedzi). Czy jest ktoś kto mnie przekona używając wystarczających argumentów??

Gość Szczecinianka777
Byłam 3 razy na zabiegu wstrzykiwania dysportu w okolice oczu u dr Osadowskiej (Szczecin). Jestem bardzo zadowolona z efektów, twarz wygląda naturalnie, a przy tym nikt niewtajemniczony nie zauważył zmiany. Zmarszczki wracają powoli już po 3 miesiącach i jest to jedyny minus zabiegu( być może wynika to z bogatej mimiki twarzy, mam 33 lata). Dr Osadowska nie lubi przesadzać, nie pochwala \"efektu maski\" i \"plastikowej lali\", więc polecam ją bez obaw. Generalnie jestem bardzo wrażliwa na ból, ale te zastrzyki są prawie bezbolesne. Raz miałam dwa małe siniaczki, które na drugi dzień bez problemu zamaskowałam korektorem. Po zabiegu zawsze robię sobie seansik filmowy w domu, pamiętam wtedy o trzymaniu głowy w odpowiedniej pozycji, bez schylania itp. ;) Cena: 600 zł.

Gość Xank
I właśnie o to chodzi. Kazdy dzieli sie swoimi wrazeniami. Z czego jest zadowolony. Ja jestem zadowolona. Ktoś inny jest zadowolony. Ogólnie wygladamy lepiej. O to chodzi. Trzeba o siebie dbać.

Gość pssstrryk
Dziewczyny!a czy słyszałyście o tym,że botox powoduje zcienienie naskórka? Nie dzieje sie to za pierwszym razem,ale im cześciej wstrzykuje się ten srodek tym z czasem miejsca ostrzykiwania są coraz cieńsze i wyglądają znacznie gorzej.Dlatego póżniej bez botoxu się nie da,bo skóra robi sie bardzo cienka po tej martwicy i do tego sucha jak pergamin.Wydaje mi się ,że chyba inne preparaty należy wziąśc pod rozwagę....no chyba,że ktoś ma tyle kasy i pozostanie wierny botoxsowwi do końca życia i będzie miał zawsze te okolice martwe.

Gość wiecieee
że botox to zwykły jad? kto przy zdrowych zmysłach by sobie to wstrzyknął?

Gość wiecieee
znane "gwiazdy" i nie tylko ;) które wstrzykują botox, mają potem "te okolice" martwe... bbbbbbbbbbblllllllllllllllllllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i fffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Gość BoToKsa
Długo myslałam czy zrobić botox czy nie. Teraz jestem juz tydzień po podaniu w czoło. Wygladam dużo młodziej. Powieki, które troche z wiekim opadły poszły do góry. Pojechałam do Sulencina, bo miałam 80km. Zapłaciłam 4 stówki. A czoło mam bez zmarszczek. Czego chciec więcej?

Gość JAGA92
do BoToKsa Czego chciec więcej? Odp:ROZUMU moja Pani,ROZUMU

Gość Tristan-T1
Skąd pochodzi informacja o ścieńczeniu skóry? Bardzo interesuje mnie ten temat -wszędzie mówi się tylko o zaletach botoxu nikt nie mówi o skutkach jego dłuższego stosowania. Jesteś pierwszą osobą, która pisze coś innego.. Nigdzie w internecie nie udało mi się znaleźć żadnych poważnych informacji na ten temat. Pozdrawiam

Gość Dyyyyyyyyysport
Do Tristan Nie znajdziesz tych informacji bo po prostu ich NIE MA.. Botoxem nie da si ę uszkodzić skóry na twarzy. Ale szukajcie dalej.

Gość VENUS111
ZNASZ ANGIELSKI TO POSZUKAJ O SZKODLIWOSCI BOTOX-U A NAPEWNO ZNAJDZIESZ POLSKA TO WIOCHA I WIESNIARY WSTRZYKUJA SOBIE BOTOX

Gość BoToKsa
Moje czoło jest głądziutkie, bez zmarszczek. Wybrałam Sulencin, bo mieszkam niedaleko, a zaproponowana przez lekarke cena była o 300stówki niższa niz w Poznaniu.

Gość ewka1
Botox to super sprawa, efekty utrzymywały sie okolo 5miesięcy, mam 25 lat ale bruzdy na czole i kurze łapki są bardzo widoczne, po zastrzykach twarz wydlądała naprawde ekstra, na poczatku jesytdziwne uczucie (około 2tyg.)jakby skóra była napieta i sucha ale to tylko uczucie.Mam zamiar to powtórzyć, KOBIETY jak tylko macie mążliwość to dbajcie o swoje twarzyczki co by zawsze wyglądały młodo

Gość Dyyyyyyyyysport
Do Venus111 znam Angielski i NIC NIE ZNALAZŁAM NIC NIE MA . jak ty znajdziesz MŁOCIE to podaj link a nie ubliżaj POLSCE. W USA w latach 2005-2007 ilość zabegów Botoxem wzrosła o 30% W związku z zamoznościa społeczeństwa moga sobie na niego pozwolić i kasjerki z hipermarketów i aktorki.taka jest różnica. A tobie zazdrość i tyle.

Gość TristanT-1
Do dysport Po co to chamstwo?? Zdaje się,że po to jest to forum żeby rozmawiać. Ja też wiele lat byłam zachwycona botoxem,ale po pewnym czasie zaczęło dziać się coś niedobrego. Skóra zaczęła załamywać się w miejscach w których nigdy się nie załamywała i uległa dużemu ogólnemu pogorszeniu ... stąd poszukiwania odpowiedzi na temat długofalowego stosowania tego preparatu..skutków ubocznych. Może i nic nie szkodzi.... faktycznie może takich informacji nie być ale kto pyta nie błądzi. Ja też tak reagowałam jak większość ..zachwyt gdy moje wieczne kurze łapki nagle zniknęły...ale swoje wiem a uwierz piałam z zachwytu.. Robiłam zabiegi u najlepszych gdzie jedna strefa kosztowała1000zł.

Gość TristanT-1
do Venus 111 Gdzie można coś poczytać?

Gość wczoraj wstrzyknęłam sobie...
Wczoraj wstrzyknęłam sobie BOTOX i martwie sie , bo... nie odczuwam żadnej zmiany, zadnego mrowienia... a zmarszczki coś nie chcą sie wygładzać.. Czy jestem po prostu niecierpliwa? Kiedy u was sie zaczęło coś \"ruszać\"? po jakim czasie? A przy okazji- czy ktoś moze polecić dobrego a ciut tańszego od mojego dermatologa od BOTOXU z łodzi? Ja za czoło i kurze łapki dałam ponad 1000 zł...

Gość Dyyyyyyyyysport
Do wczoraj wstrzyknełam.......... Skasował Cie zdrowo. I w dodatku nie poinformował o tym kiedy i jak działa? Może nie chciałaś lub nie potrafiłaś tego usłyszeć? Pomyśl bo to prawie nie możliwe,nie mieści sie w głowie. Pierwsze skutki działania są juz po 3-4 dniach -pełny efekt do 14 dni Czas działania 4-6miesiecy. poproszę o 200zł z informacje .(żart) Ps:Dysport tańszy i lepiej działa.

Gość Dyyyyyyyyysport
Do Tristan Sorry za "młota" ale czy ty potrafisz czytać? Ktoś (Venus 111)napisał że "Polska to wiocha i wieśniary" Czy ty tez jesteś wieśniarą?jesli tak to bardzo mi przykro że nie przeciwstawiłas się jednym slowem tylko pijesz do mnie.

Gość czarna69n
Witam. czy ktos slyszal cos o dr.Stelczyk z Wroclawia lub o dr.Kolasińskim-Swarzędz? chcialabym zaaplikowac sobie botoxik i kwas hialuronowy jestem z Głogowa, a tu niestety nie ma specjalisty jesli chodzi o te sprawy...a moze doradzicie kogos innego z Wrocławia lub Poznania? z gory dzięki

heheh, wystarczyło kilka godzin od rana..... działa!!! sport popieram, ale myślicie,ze na buziuchnę też działa?? dziewczyny z Łodzi!!! Polećcie dobrego a niedrogiego- czyt. tanszego specjaliste!! Pozdrawiam!

hehehe wystarczyło kilka godzin- już czoło sie usztywniło, ale dzięki za info! Pani dermatolog strasznie chaotyczna była, dużo zamieszania robiła , wiec mozliwe ze w natłoku informacji coś mi umknęło.. Ale nadal liczę na to,ze podrzucicie jakiś lepszy namiar w Łodzi!- tańszy i może mniej chaotyczny :) Pozdrawiam

Gość Tristan-T1
Nie chcę nikogo urazić,ale myślę że nie dosłownie "te"wieśniary Venus miała na myśli.. Prawda jest taka,że my naprawdę jesteśmy dramatycznie do tyłu za światem kosmetologii i medycyny estetycznej.. Ponieważ nie mogę wypowiadać się na temat botoxu z racji niedoinformowania podam Ci dwa tematy w których mam wiele do powiedzenia racji zawodu. 1. tzw tipsy i wciąż u nas goszczący akryl.. Rakotwórcze gówno które zakatowuje paznokcie nawet do tego stopnia że gniją ... Wycofywany zewsząd masowo wykorzystywany w Polsce 2. Solaria!!! W niektórych państwach już od dawna zakazane..u nas królują i jeszcze długo polscy" biznesmeni" będą czerpać korzyści z niejednokrotnie nieświadomego dramatu zwłaszcza młodych dziewczyn! Myślę,że podobnie jest właśnie z botoxem.. I ktoś już wcześniej właśnie o tym pisał.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować