Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość botox effect

Czy któraś wstrzyknęła sobie botox???

Polecane posty

Gość snake333
Jeszcze jedno, w bruzdy nie używa się tego najgęstszego kwasu....Volumę stosuje się do podniesienia m.in.policzków....

Gość didey
do snake333: Fajnie,że jesteś zadowolona:)A w jakim mieście robiłaś te zabiegi i u jakiej pani dr,jeśli możesz powiedzieć?

Snake dzięki za info, niestety z tego co się orientowałam w moim mieście nie ma jeszcze tego typu zabiegów, mieszkam poza dużymi aglomeracjami, zapewne będę musiała wybrać się do jakiegoś dużego miasta typu Gdańsk, Bydgoszcz, być może tego typu usługi są już dostępne w Pile

Gość snake333
Nie sądzę, że tylko w dużych miastach, wiem, że się robi w mniejszych też i często taniej....np. G-dz

Gość snake333
ja robiłam w g-dzu

Gość snake333
Mam pytanie odnośnie pielęgnacji skóry wypełnionej kwase i botoksem....jak ją najlępiej pielęgnować? czy np. retinoidy nie powodują, że kwas lub botoks krócej trzyma?

Gość snake333
Dwa tygodnie temu wypełniłam bruzdy i zrobiłam czoło i facet nic nie zauważył;) przedwczoraj kurze łapki, których tak naprawdę nie miałam i nagle słyszę: jakie Ty masz dziwne oczy hehehehe, jakoś dziwnie wyglądasz....Dla mnie ładniej, dla niego dziwniej;) Naprawdę kobiety są z wenus, mężczyźni z marsa

Gość roratka
snake 333 u mnie to samo. Moj facet na pytaie, czy wg niego ładnie wyglądam powiedział "ychy". Gdyby nie koleżanki w pracy to byloby zero reakcji. Ale psychicznie mi lepiej- Tobie snake też? I co do dalszej pielęgnacji to też bym chciala wiedziec co dalej- może jakąś dermabrazję czy maskę kolagenową? Może ktoś sie odezwie i poradzi.

Gość snake333
Ja normalnie stosowałam i stosuję teraz też kremy z kwasami, żadnych kosmetyków drogeryjnych, tylko dermokosmetyki i retinoidy, tylko nie wiem czy to nie spowoduje, że kwas szybciej puści? Maskę już sobie zamówiłam na allegro;) Z facetami tak jest, ja myślę, że mój coś się domyśla;) bo do córki żartuje, że mama niedługo będzie jak Ibisz;) i dziś nawet jak podszedł bliżej, to powiedział: ty sobie coś wstrzyknęłaś;) Ja oczywiście, że to tylko zabieg odmładzający, bo akurat sam mnie zawoził do gabinetu....wszystkiego wiedzieć nie musi;)

Gość snake333
A stosował ktoś plasterki "frownies ". Roratka słyszałaś o tym?

Gość roratka
Niestety nic nie wiem o tych plasterkach. A co do kremów z kwasami to gdzie je kupujesz? Bo ja się boję, że te reklamowane w internecie to może być oszustwo. A dermabrazję robiłaś? Bo mi pani dr mówila że dobrze jest zrobić, tylko że potem nie można się opalać.

Gość snake333
Kremy z kwasami typu: Lysanel active, diacneal, czy też z retinolem jak ROC kupuję na allegro i wszystko jest z nimi ok;), często kupuję w próbkach (jest taniej i mogę mieć dużo różnych kosmetyków). No ja właśnie na Wizażu czytałam o tych plasterkach....wiesz dość dobre są opinie, nakleja się je na czoło, bądź w miejscu bruzd na noc i mają za zadanie blokadę mięśni podczas snu, to w sumie ma sens, bo bruzdy i zmarszczki w dużej mierze powstają podczas odgniatania np. od poduszki. Pomyślę też o Biocell, tabletki z kwasem hialuronowym, to chyba fajnie mogłoby uzupełnić pielęgnację;)

Gość 43ewa
stosowałam plasterki ale z systematycznością u mnie kiepsko co do efektów nie rewelacja po zdjęciu wygląda ok ale po paru minutach wraca to co było. zaleta trochę odzwyczaja od marszczenia brwi (przy regularnym stosowaniu) trudne do stosowania na bruzdy nosowo wargowe (odkleja się)

Gość mama10
do Didey czy mogłabyś napisać o jakiej Pani dr wspominałaś wcześniej? Chodzi mi o zrobienie doliny łez-robiłam u Zawodnego w marcu juvedermem, koszt 1000zł tylko efekt dość krótkotrwały.Pozdrawiam

Gość didey
do mam 10: Raz tylko ,2 lata temu, byłam u Osadćwskiej(botox i wypełnienie),ale nie bylam zadowolona,nie polecam,dość droga i efekt nie ten co trzeba.Potem już tylko chodziłam do Zawodnego lub Dmytrzaka.Może tym razem pójdź do Dmytrzaka(otwiera klinikę po urlopie 28 sierpnia),zobaczymy co on powie ?Ostatnio jak bylam u niego, to mnie wygonił.Nic nie będziemy robić, dobrze pani wygląda,chce się pani oszpecić, powiedział:)Proszę przyjśc za pół roku, wtedy zobaczymy-może coś dostrzykniemy,nieźle,co?

Gość katarzynka:0
Najlepsza strona o sprawach intymnych www.intymnosc.pl/aff/7733 :)

Gość Roooma
słuchajcie..., w piątek wstrzyknęłam sobie wypełniacz na korektę krzywizny nosa i efekt jest rewelacyjny!!! Poleciła mi koleżanka nowo otwarty gabinet Collagena w Luboniu k. Poznania który specjalizuje się tylko w Botoksie i wypełniaczach. Wszystkim polecam mają naprawdę fachowy personel.

Gość Roooma
snake333, pisałaś w poprzednim wątku o ilości podanego botoxu w jednostkach i cenę która wynosiła 20 zł za jednostkę. Z tego co ja się orientowałam to w tym gabinecie 6 jednostek Botoxu kosztuje 399 zł! a podobno ważne jest nie ilość podanych jednostek a stężenie w jakim się go podaje. Orientowałam się bo chce sobie teraz zrobic czoło, brwiowe i kurze łapki gdzie obliczono mi 18 jednostek Botoxu za 1200. Koleżanki ostrzegały mnie przed lekarzami od "wszystkiego" którzy praktykują w domu, większość z nich nie ma odpowiedniego szkolenia w medycynie estetycznej, no chyba że ty masz kogoś pewnego i sprawdzonego...ja jednak wolę udać się do tej Kliniki w Luboniu.

Gość Falek
Ta MIU MIU tylko cały czas gnoi Kolagene. Od 6 lat tam chodzę i fajnie i mam cudne usteczka od 2 lat! Ani drożej ani gorzej- anawet bardzo miło. po co to? MIU i MIU1- po co to? Nawet widzaiłem te same twoje wypowiedzi w...08 roku??

Gość Roooma
Nie bardzo wiem do kogo piszesz, w Poznaniu nie znalazłam jak do tej pory Kolageny a gabinet otworzyli z miesiąc temu, ale przecież mamy wolnosc słowa,

Gość snake333
Do Rooma;) Byłam w gabinecie medycyny estetycznej, zabieg przeprowadzony przez Panią dr, która jest członkiem Stowarzyszenia Dermatologów Estetycznych i Europejskiego Stowarzyszenia Dermatologii Estetycznej i Kosmetologii, także chyba wykwalifikowana... jestem z małej miejscowości i nie miałam ochoty nigdzie dojeżdżać więc poszłam do niej.... ona zajmuje się tym od 6 lat, więc trochę byłam spokojna...Dokładnie słyszałam jak powiedziała do asystentki, że prosi o 20 jednostek i zapłaciłam 400 zł, zresztą razem obliczałyśmy, jak dla mnie to na kurze łapki za dużo, mogła podać po bokach tylko. Następnym razem nie chcę pod oko....za bardzo wygładza i efekt jak dla mnie za sztuczny....

Gość Roooma
Powiedź proszę ile poszło na czoło, ile na kurze lapki a ile na brwiowe, od wczoraj studiuję ceny tych zabiegów w gabinetach kosmetycznych i w większości kiedy osobno zliczyłam każdą partię twarzy wychodziło nawet więcej niż 1200, z tego co piszesz to u ciebie jest zdecydowanie taniej, może nawet warto przyjechać...

Gość snake333
Słuchaj ja nie wiem ile jednostek poszło na czoło, za czoło wychodziło ok 550 zł, robiłam bruzdy również i mówiła, że 500 policzy za czoło i teraz za kurze 400 zł, czyli razem czoło (poprzeczne), lwia i kurze zapłaciłam 900 zł.

Gość Roooma
Ja robiłam w zeszłym tygodniu krzywiznę nosa wypełniaczem Juvedarm czy jakoś tak podobnie. Zapłaciłam 799 za ten nos i jestem bardzo zadowolona, miałam dwa dołki które po wypełnieniu dały efekt prostego nosa! Zawsze mnie denerwował mój nos a teraz chodzę od lustra do lustra i zerkam...nie mogę się sobie napatrzeć. Na kontroli wzięłam ulotkę z cenami i 6 jednostek Botoxu jest cena 399, i za każdym razem co sobie chcesz zrobić mnożysz przez te 399. Dla przykładu kurze łapki jedna strona 399 i druga 399 do tego zmarszczki brwiowe i wychodzi 1200 niecałe. Z tego co czytałam we wcześniejszych opisach wychodziło u niektórych jakby taniej dlatego powiedźcie czy to drogo? Jak szukam takich ofert w salonach kosmetycznych i dermatologicznych to zawsze jest cena od, dzwoniąc do jednego z nich pani powiedział mi że nie może przez telefon precyzyjnie określić ile będzie kosztował zabieg. A w tym Luboniu chociaż muszę dojechać 45 km to twierdzą ze tyle maksymalnie. Zanim się zdecyduję powiedźcie czy to dobra cena?

Gość kolo922
widziałam super ceny na www.salonmagia.eu na medycyna estetyczna, chyba się skuszę i zrobię sobie usta :)) robi tam ponoć pan niewiem jak wy ale ja chyba wolę jak to robi pan

Gość Roooma
hej, już tam dzwoniłam, pani powiedziała mi że nie potrafi mi podać precyzyjnej informacji bo usługę tą wprowadzili od niedawna, ale z tego co wie to Botox kosztuje od strefy 400 więc wychodzi tak samo kurze łapki x2=800 i brwiowe 400 daje razem 1200. Ja już zdecydowałam, umówiłam się w Luboniu, nos mam śliczny teraz idę na Botox. Po wszystkim się odezwę...

Gość Kya
Chcesz wiedzieć co się dzieje na forach medycznych http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22 i jak nierzetelną wiedzę tam zdobywasz ? Przeczytaj i pomyśl czy warto brać za pewnik coś co pochodzi od ludzi zza ekranu komputera... ZBULWERSUJE CIĘ TA INFORMACJA http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22 , ale może ochłońcie z euforii, że znaleźliście się wśród tylu doradzających, bo po jakimś czasie okażę się że trafiliście fatalnie. Wydacie niesamowitą ilość pieniędzy, będziecie nosić efekty swoich wyborów czasem do końca życia. Nie obwiniajcie wtedy lekarzy czy pseudo koleżanki z forum tylko miejcie pretensje do siebie, że pozwoliliście ingerować obcym ludziom w wasze wybory a czasem mieszać sobie w głowie osobom niekompetentnym http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować