Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MajaX

Krosty na ..

Polecane posty

Gość MajaX

jak pozbyc sie krost na dupie !? wiem głupie pytanie.. ale znacie moze jakis sposob na pozbycie krost ?

Gość naucz się sikac na stojąco
:P

Gość jajkp
tez mam ten problem.pomozcie!!!!!!!!!!!

Gość kredka 72
peeling i balsam

Gość MajaX
Tylko to moze pomoc.. balsamem se smarowalam kiedys chyba mi nie pomoglo.. przestalam balsamowac pupe :P

Gość Szymuśś
Nie denerwuj się. Nic prostrzego. Krosty na dupie niewątpliwie stanowią duży problem. Wpierw skąd się tworzą?? Krosty na dupie tworzą komary. Pod żadnym pozorem nie wolno utyć po ugryzieniu komara bo tłuszcz krosty zalewa i wciskają się głębiej. I na to jest papka. Ale to w kolejnym odcinku. Dziś zajmiemy się krostami nawierzchniowymi. Ubieramy majty cienkie koloru przezroczystego i zaznaczamy na nich koniecznie czerwonym pisakiem miejsca wystepowania krost. Ściągamy majty i wycinamy zaznaczone miejsca. Zakładamy majty z powrotem. Mamy teraz dupe w dziurawych majtach. A z dziur wychynują krosty.Na wychynujące z dziur krosty najlepszym sposobem jest nalozenie nastepujacej papki.1/ rozdrobniona kosteczke warzywko mieszamy z kremem nawilzajacym na dzien Nivea Visage 2/ dodajemy kilka obierek z bobu. Ruchami okreznymi wsmarowujemy w krosty papke. Wychodzimy na pole o stoimy tak około 30 min. Konieczna jest wietrzna pogoda. Uwaga dodatkowa: papki tej nie wolno stosowac na krosty głebokie. Tylko nawierzchniowe!! Powodzenia:)