Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidna marysia

Nie wiem co robic..

Polecane posty

Gość bidna marysia

O dziecko staram sie ok 2 lat. Biore leki. Mialam miesiac przerwy bo od lekow powiekszyly mi sie jajniki..wiec szansa na to ze jestem w ciazy jest znikoma. Mam do was pytanie dziewczyny. Slyszalam wielkorotnie ze czasem objawem ciazy nie jest brak mieisaczki, tylko jakies plamienie w dniach w ktorych powinna ona wystapic.. lub krwawienie jednodniowe. Zawsze mialam mardzo obfity okres a teraz.. hm.. 1 dzien byl.. a 2gi.. nic nie leci... jak mam to traktowac? 5 dnia powinnam wziac lek na wywolanie owu, ktorego nie mozna brac w ciazy.. co ja mam zrobic? napiszcie prosze cos o tym krwawieniu ktore wystepuje zamiast miesiaczki w ciazy z gory serdecznie dziekuje

Myślę, że zmiana charakteru Twojego okresu raczej wynika z odstawienia na miesiąc leków (podejrzewam, że w tym cyklu po prostu nie miałaś owulacji) niż z akurat z ciąży...ale jeśli współżyłaś bez zabezpieczenia(zresztą z zabezpieczeniem też:)) to ciąży nie można też jednoznacznie wykluczyć - najprostszym i pewnym rozwiązaniem będzie test z krwi - zrób Sobie badanie poziomu beta-HCG jeśli wynik wyjdzie negatywny możesz spokojnie brać leki od 5dc, a jeśli pozytywny - czego Ci oczywiście życzę:) to chyba tylko powód do radości:) Nie będziesz się denerwować - a wynik 100% pewny.