Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara a glupia

Wasze wady

Polecane posty

Gość stara a glupia

ja jestem starsznie dziecinna jak na swoj wiek ponoc despotyczna niecierpliwa jak cos sobie przypomne to dopisze

Gość niecierpliwość prawdomówność

Gość anka_23
jestem okropnie wymagająca, nauczył mnie tego mój mąż który zawsze wymagał bym wszystko robiła idealnie, a teraz nie może ze mną wytrzymać jestem zbyt tolerancyjna nie przejmuje się niczym po porażkach szybko się podnosze (zbyt szybko może) spóźnialska zbyt szczera i jak pisze coś na jakimś topiku to już się później nikt nie wpisuje ? DLACZEGO?

a ja jestem przemądrzała i chyba zarozumiała. I często nietolerancyjna. Anka_23 - nie przejmuj się, teraz to będzie moja wina jak nikt wiecej już nie napisze ;))

Gość Levita
też dziecinna-rozbie zawsze jakieś głupie żarty a potem inni biorą na poważnie i cierpią; tchórzliwa; nieśmiała; wybuchowa; idealistka;

Gość anka_23
nienawidze gdzieś dzwonić i czegoś załatwiać, nie rozumiem tych wszystkich formalnych spraw, nie umiem tego robić, nie umiem się dogadać TRAGEDIA

Gość anka_23
obrażam się na męża i nie mówie o co chodzi (tak robie i tak będę robić) on nie wie i też się obraża KOSZMAR

Gość anka_23
jem dużo i potem jestem wściekła na siebie :D

Gość moja wada to brak zalet

Gość anka_23
jestem bałaganiarą a lubie porządek = non stop sprzątam mogę tak wymieniać bez końca....

jak kogoś lubię to mu nie potrafię powiedzieć nic przykrego \"prosto w oczy\" i sie strasznie z tym męczę, zwłaszcza jakby to co powiem mogło mu jednak pomóc, to nie chcę mu sprawić przykrości. W sumie jak kogoś nie lubię to też nie mówię i wychodzi, że jestem fałszywa ;(((

-nie chce mi się spotykać ze znajomymi, -nieśmiała, -mimo że jestem ładna(i szczera;) ) co chwile dostrzegam u siebie jakies niedoskonałości, -wrażliwa, -lubię leniuchować, -kocham wydawać kase, a z tym się wiążą rzeczy które robię a później ich żałuje.. -nerwowa, -wyżywam sie na innych jak mi się coś przypomni to napisze :)

Ja to zawsze popadałam w skrajnosci, albo się strasznie czymś denerwuję albo jestem wręcz beztroska.....a w kontaktach z ludźmi potrafię być interesowna.

dziecinna cholernie niecierpliwa egoistyczna bałaganiara płaczliwa nerwowa cyniczna leniwa zarozumiała bojaźliwa ..... wstyd wymieniać wszystkie:)

uparta, perfekcjonistka, drobiazgowa, niepunktualna, złośliwa, lubię się czasem powyżywać, wybuchowa, bałaganiara, zamknięta w sobie... tylu mam świadomość ale pewnie jest wiele, wiele innych...a i ostatnio słyszałam, że jestem wredna, bo wyśmiewam się z ludzi;)

Gość twinkle
mia moje i twoje wady to bizniaki jedno-jajowe! i faktycznie wstyd!

mało asertywna -mimo iż od kogoś dostanę po tyłku- to i tak- kiedy mnie poprosi- pomogę..:( łatwo się irytuję.. despotyczna -czasem.. pedantyczna- wszystko musi być ideal.. szybko nudzę się kolejnymi nowościami.. mocno wymagająca- głównie od siebie.. a potem skutki-nerwica.. nerwowa.. j.w. ulegam nastrojom w zależności od chwili- czyt. podatna na depresje.. niecierpliwa- walczę z tym najbardziej.. nienawidzę samotności- kiedy jestem sama- wariuję.. i najgorsze-wada duszy-obżeram się czasem bez opamiętania, a potem ćwiczę bez opamiętania.. I w sumie nie dla sylwetki, ot.. tak.. i jeszcze mnóstwo wad.. mogłaby powstać tego cała lista.. ba, wręcz książka.. ehh..