anetka. 0 Napisano Sierpień 8, 2006 Bo ja akurat miałam okres wywoływany przez luteinę podjęzykowa. Niestety krawawienie było słabsze niż zazwyczaj. A od jakiegos czasu czasem mam zaworoty głowy i boł w dole brzucha i jakby lewy jajnik i niestety ale od paru dni jest mi niedobrze. Jak myślicie czy możliwe że zaszłam ciążę.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikitka07 0 Napisano Sierpień 8, 2006 Mysle ze nie....bo Luteinę podjęzykowo bierze się również na podtrzymanie ciąży więc gdybys wzięła ją podczas ciąży krwawienie by nie wystąpiło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alattala Napisano Sierpień 8, 2006 Też mam problem w tym "stylu". Jakiś tydzień temu miałam okres, normalnie biorę tabsy (3 opakowanie) a w ciągu ostatniego tygodnia mój brzuch się zrobił trochę... większy? Aż się dzisiaj mój chłopak zapytał co się z ni stało? Ale chyba to nie mozliwe żeby ciąże tzn.powiększony brzuch było widać po tak krótkim czasie? Zastanawiam się czy to może nie wpływ siłowni - chodzę od jakiś 3 tygodni i czasami robię zbyt wiele niż mogę...jak myslicie co jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach