Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie znam sie

PYTANKO DO PAN O PERFUMKI!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nie znam sie

kobietki pomozcie jakie perfumy sa ladniejsze,bo podsluchalem ze moja siostra chcialaby na ur perfumy DIESLA tylko ze ja nie wiem ktory zapach bylby dla mlodej kobiety odpowedzniejszy,te w czerwonej cz w bialej buteleczce?doradzcie jesli ktoras z was ich uzywala badz uzywa:)

Gość polecam nastepujace
be delicious donny karan albo amore amore cacharel napewno sie spodobaja diesla nie wachalam wiec nie wiem

Gość bialy jest delikatniejszy

Gość Kate_loczek gg 6110304
jesli z siostra szukacie ciekawych zapachow o wysokiej jakosci i przystepnej cenie to polecam www.zapachyfm.republika.pl 120 zapachow - rewelacja!!! tanie i super trwale uzywam ich i jestem baaaardzo zadowolona Meskie tez sa boskie wiem bo sprawdzam za kazdym razem jak przytulam sie do mojego mezczyzny:)

Gość Selene46
czy ktos ma wodę perfumowaną Paloma Picasso, najchetniej 30 lub 50 ml? chętnie zamienie się. Mam Poema Lancome i Naturę Yve Rocher

a to są tylko dwie wersje? Ale z tych co podałaś, to raczej decydowałabym się na białą buteleczkę, jeśli to młoda kobietka. Zajrzyj sobie na kokai.pl - oni mają bardzo duży wybór, może znajdziesz jakiś zestaw z dieslem i od razu będziesz mogła dać komplet kosmetyków?