Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylena**

To za czym gonisz ucieka...

Polecane posty

Ja goniłam prawie 2 lata. Dogoniłam, poskromiłam, poślubiłam. :D

Gość milo
ja gonie, a czasem jestem goniona.. zależy. nie możemy sie złapac...:)

Gość ezia
Mnie jeden taki gonił, a ja uciekałam, a jak przestał, to role się zmieniły, ja gonię on ucieka..ech babska głupota

\'Mam 24 lata i 3 miesiące i nigdy nie miałem dziewczyny \' z takim podejściem do życia, caro Walet, to jeszcze długo jej nie będziesz miał :P

dea, dziś to odkryłam - jedna i ta sama osoba i 3 czarne nick\'i i to mnie przeraża :D

to łatwiej złapiesz;) oglnie sie z tym nie zgadzam. Sztuką jets flirtowac ze soba do konca, a nie tylko na poczatku. a skoro eziu gonilas, powinien wiedziec, ze bylas na tak, wiec skoro on teraz goni a niby ty uciekasz, powinien wiedziec, ze nadal jestes na tak, w koncu gonilas wczesniej;)

Gość goncie sie wszyscy

kurczę, on i jeszcze taki inny pan przypominają mi obleśnego facia z ostrzeżenia przed netem \'JA TEŻ MAM 12 LAT\' przecież takich psycholi powinno się blokować aż strach czasami tu wejść :P

5 ników, to cos jak 5 częsci tej samej osoby, albo bohaterzy ksiazkowi, a jak wiemy oni i tak maja cechy autora, to powie kazdy pisarz:)

Gość trust me
poza tym, no przepraszam bardzo ale karty - to raczej nie pasuje mi żeby od Boga pochodziło jeśli miałaby taki dar widziałaby bez kart praeda

\'Była po drugiej stronie ale Bóg Ojciec powiedział że to nie jej czas. Od tego momentu dostała moc widzenia przyszłości. To chyba jasne że to Stworzyciel dał jej ten dar \' najgorsze jest to, ze on naprawde w to wierzy ... najbardziej na swiecie boje sie normalnych inaczej :P

Gość trust me
trzeba wierzyc ukochanje osobie jak mowi yo te queiro to tak jest:) nie wrozkom:P

Gość gonię za jednym
facetem, a on ucieka:O

Gość gonię kobitki
z kutasem na wierzchu bo on podobno je przyciąga

Gość suri
Ja też byłam goniona, nie miałam pewności i wreszcie jak się przekonałam do Niego, to teraz ja go gonię :/ A On chyba teraz inna goni..... Luli--> jak Ci sie udało poskromić? Hm.. Myślicie, że mam jeszcze szansę wygrać?

Gość
Ja też goniłam i nie mogłam złapać.Przestało mi zależeć i wtedy on zaczą mnie gonić,ale ja mam go już dosyć,wiele przez niego wycierpiałam.Popieprzone to wszystko.