Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam z ciekawosci

Czy w Polsce są już takie specjalne sklepy ślubne, gdzie najpierw młodzi

Polecane posty

Gość pytam z ciekawosci

wybierają prezenty, robią liste na swoje nazwisko, a potem goscie idą do tego sklepu i z tej listy kupuja ktorys z prezentów itd. ? To jest swietny pomysł, wiem ze jest tak w Australii, a czy w Polsce?

Oczywiście są takie sklepy, zarówno stacjonarne jak i internetowe. osobiście jestem zwolenniczką list prezentów, ale w nieco innej formie. Te sklepy niestety często są bardzo drogie. Ułożylismy listę prezentów na jednym ze ślubnych portali internetowych, z odnośnikiem do sklepów internetowych, ale goście wg własnych upodobań wybierają zakup przez net lub poszukiwania na własną rękę danego produktu, lub nie korzystanie z listy. Pozdrawiam

Pewnie ,że są . Sklepy te niekoniecznie są drogie ... Bo np, ja pracuję w sklepie z ekskluzywną porcelaną i oczywiście tworzymy listy prezentów ślubnych , ale kilka sklepów dalej jest sklep z polską porcelaną - bardzo tanią i tam też takie listy są sporządzane . Z tego co wiem listy sa również w Ikea i wielu innych sklepach \"zwykłych\" ...

Gość pytam z ciekawosci
Fajny pomysł, tylko co jesli prezenty się powtórzą?

Nie powtórzą, się, ponieważ \"odznacza\" się zakupione prezenty. Jest to wygodne, jednak w sytuacji, kiedy goscie są z różnych miast bywa niezbyt wygodnie, stąd my założyliśmy internetową, dostępną dla wszystkkich, którzy chcą skorzystać z internetu. Tam również prezenty, które chce się kupić, zaznacza się jako kupione;) Pozdrawiam