Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalalalalalallalalallalala

co wy o tym sądzicie , prosze wejdźcie

Polecane posty

okres dostalam 10 lipca , potem kochalam sie w dni plodne bez zabezpieeczenia, okolo 10 dni po stosunku wyszlo ze nie jestem w ciazy , z moich obliczen wychodzi ze powinnam miec dzisiaj okres , ale nie mam , za to wczoraj i dzisiaj mialam minutowe bole brzucha takie jak sie ma przed okresem, leci ze mnie taki bialawy sluz , a zawsze przed okresem jestem "sucha" ale czy to są objawy ciązy?? juz nie wiem czy czekac na ten okres , czy raczej zaczac dbac o siebie, jakie wy mialyscie bardzo wczesne obiawy ciązy ???no i czy jest duze prawdopodobienstwo ze ja jestem w ciazy?

odczekaj jeszcze 2 dni i zrób ponownie test. Może stężenie HCG było za niskie. A na kiedy masz termin @? Na dwoje babka wrózyła - ale ten sluź może być oznaką ciązy.

OO matko widac,zesą wakcje i drogie dzieci do łózeczka się zaciągają nie myśląc o konsekwencjach.......

mylisc sie to byla swiadoma decyzja tylko teraz nie wiem czy np. moge isc do knajpy i sie napic piwa

------>aska74 a co taki sluz sie ma jak jest sie wciązy?? wiesz ja sie nie znam bo jeszcze nigdy nie bylam

Taaa to ciąza zaplanowana,ok rozumiem...Idz do ginekologa,zrób test z rana......

up

Gość Axaa
Taki śluz może być objawem wczesnej ciąży. Ale poczekaj spokojnie na miesiaczkę, jeszcze możesz mieć. Jak się bedzie przedłużać, to zrób następny test. A narazie piwo w b. ograniczonych ilościach :)

Gość jaaaaaaaa
acia83 nie ironizuj. Myslisz, że jak są wakacje to nie mozna zaplanować ciąży??że tyko w wakacje zdarzają się wpadki??Weź dziewczyno puknij się w czółko! Do autorki topiku. Bardzo możliwe, że jesteś w ciąży. Z własnego doświadczenia wiem, że testy się mylą. Mi dopiero 3 wykrył ciążę :) a testy podobno najlepiej robić po terminie spodziewanej @Powodzenia

Gość mampodstawowepytanie
acia83 wielka pani bo sie jakis burak z nią zaręczył i taka cwaniara bo nieslubnego dziecka miec nie bedzie :O chociaz kto wie ? :P

no a te bole brzucha?? juz wczoraj myslalam ze dostane okres nawet nalozylam sobie podpaske. dzisiaj tez mnie lekko pobolewal i nic. a zazwyczaj jak mnie brzuch boli tto tego samego dnia dostaje okres, czy to tez wskazuje na ciąze? jak bylo o was dziewczyny??

????????? pomozcie mi prosze, pewnie wiele z was jest ode mnie bardzieje doswiadczona , wiec podzielcie sie swoim doswiadczeniem

no i wlasnie znowu zacząl mnie bolec brzuch , to trwalo tylko jakies 30 sekund. dziwne nigdy tak nie mialam

ja mialam bialy sluz, jak snieg i bardzo gesty, tez pobolewal mnie brzuch, zreszta przez to przez cala ciaze bylam na no-spie :( zrob poprostu tez i juz mi 2 krechy wyszly na 4 dni przed spodziewana @ (a cykle mialam 27-28-29) powodzenia

jak zaszłam w ciąże, to byłam pewna, ze dostanę okres, ból taki sam. Okazało się inaczej. :-)

Gość Axaa
Ból może być przy zagnieżdżaniu się zarodka, podobnie jak plamienie.

Gość alalalalalllaalalalalal
no to teraz dziewczyny mam inny problem przez ktory caly czas sie stresuje, otoz pilam piwo tak srednio co 3 dzien , raz maksymalnie wypilam 3 piwa a tak to po 1 no i teraz nie wiem czy to nie bedzie mialo zlego wplywy na dziecko??? boze strasznie sie doluje bo wiem ze nawet nie wielkie ilosci mogą zaszkodzic.

nie martw sie, jak nie wiedzac ze jestem w ciazy, opijalam zdana mature, ledwo co doszlam do domu (chyba nie musze wiecej opisywac w jakim bylam stanie :( ) chyba 2 czy 3 dni pozniej dowiedzialam sie ze jestem w ciazy jak widac, urodzilam zdrowego synka, jednak stracha mialam cala ciaze, nie moglam sobie tego wybaczyc....

Gość Kobieto wyluzuj
bez przesady , nie powinno Ci to zaszkodzić , aczkolwiek ja sama mam wrażenie, że czytam jakąs małolatę- ja jak się starałam o ciąże ( a trochę to trwało) to zawsze w II fazie cyklu zachowywałam się tak jabym mogła być w ciąży i uważałam na to co robię. No ale każda z nas jest inna. CO do bóli brzucha i sluzu- możesz być w ciązy, ale nie musisz. Na kiedy masz termin @? Zrób jeszcze jeden test albo jedź na betę z krwi- bo zadna z nas nie da Ci 100% odpowiedzi.

Gość alalalalalllaalalalalal
dwa dni temu powinnam dostac okres, a juz 4 dzien pobolewa mni brzuch , czuje ze mam czasmai mokro w majtkach juz mysle ze to okres a to tez sluz jutro kupie test