Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamkkkaaa

Duuuży , a miękki

Polecane posty

Gość ja miałam dokładnie tak samo
aha i nawet jakiś 2 miesiące temu zakładałam taki sam topik i chłopaczek odpowiedział mi na to że nie staje mu do końca i ma problem z utrzymaniem erekcji od częstego walenia konia. bo on ma tak samo!

Gość SLONIUSZKO
Wlasnie ze tak powiem zabawy z prawicą mogą również miec taki skutek - mniej twardy (ostatnio odczułam takowa roznice, jak nie mogł sie sam bawic przez jakis czas), wiec kategorycznie mu zabroń!!. Nie wiem ile to u nas trwało, na poczatku tez nie mogłam załozyc gumki bo był zbyt miekki, tez myslelismy zeby poszedł do lekarza, nawet jakies tam tabletki na podwyzszenie libido kupilismy itd, ale okazało sie ze, tak jak wczesniej pisałam, wszystkie problemy były na tle psychologicznym, a nie fizycznym.

Gość SLONIUSZKO
A i teraz to sie już nie stresuje :D

Gość załamkkaaaa
Sloniuszko powiedz ile czasu trwalo u Ciebie , aby wszystko wróciło do normy, tzn. ile czasu mam czekać na pełną sprawność mojego partnera?

Gość hahahahahahahaha
Musicie dobrać sobie odpowiednią pozycję, a najlepiej to rób mu loda:)

Gość gość
A próbował ktoś http://www.nepalherbs.eu/pl/ ? Jesli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Działa w sposób ciągły i nie potrzeba pilnować godzin. Komfort uprawiania sexu jest naprawdę bardzo duży a erekcja jak u szesnastolatka.. Przerobiłem kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy