Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matylda68

jeanine a yasmin

Polecane posty

Gość matylda68

wlasnie wrocilam od ginekologa, zaproponowal mi zmiane tabletek z jeanine na yasmin, i co wy na to? nie znam yasmin?

Mam 20 lat. Przyjmuję yasmin od pół roku i są to moje pierwsze hormony. Nie przytyłam, nie miałam żadnych większych dolegliwości (tylko lekkie obrzmienie piersi w pierwszym miesiącu), generalnie jestem zadowolona :) Ale wiem, że każdy organizm reaguje inaczej na hormony. No i cena. Yasmin kosztuje ok 45 - 50 zł. Jak dla mnie to jedyna jego wada. Pozdrawiam ;*

Gość kinga22
no hej ja tez miałam taka sma zmiane juz rok yasmin mi słuzy a po jeanine oj szkoda gadac troche skutków ubocznych było pa

Gość kinga22
pozatym sa one bardzo podobne w składzie bo to tabletki nowszej generacji podobno pa

Gość Balba80
Kończę właśnie drugie opakowanie Yasmin. Są to moje pierwsze tabletki hormonalne, a mam juz 26 latek. Pierwsze opakowanie to był koszmar. Miałam nieustanne krwawienia. Założyłam, ze to możliwe, bo to moje pierwsze hormony. Niepokoiło mnie to, lecz nie przebywam obecnie w kraju, więc nie mogłam zapytać lekarza, który przepisał mi te tabletki. Zauważyłam również inny skutek uboczny. Od ponad miesiąca nie mam w ogóle ochoty na seks. Nie wiem do końca, czy to efekt brania Yasmin. Wiele dziewczyn, które biorą właśnie Yasmin, są zadowolone z nich. Ja na razie jestem w kropce

cześć wam ja jade juz na dziewiątym blistrze i jak narzie odpukać wszystko ok niezwiodły mnie przy wpadce......to sa moje pierwsze w zyciu tabletki anty i nie narzekam!!!!!wrecz sobie chwale!!!! miałam straszne obfite miesiączki które zjawiały się kiedy chciały teraz mam równo po pięciu dniach od ostatniej pigółki!!!! poprawiła sie tez cera na wlosy nie narzekam!!! a przy pierwszym opakowaniu wystapilo krwawienie podczas stosunku ale lekarz powiedzial ze nie ktore kobiety tak maj i to ustepuje !!! rzeczywiscie ustepuje!!! w ulotce tez otym bylo napisane ze takie krwawienia moga sie pojawic!!!ogolnie polecam!!! ale wiadomo kazda z nas jest inna ma inny organizm na jedne działa to na inne tamto!!

Gość aniołeczek1983
a bolaly was piersi przy yasminie?? jestem przy pierwszym opakowaniu i nie wiem czy to minie przy nastepnym czy jak?

Gość ja bralam yasmin
i wszystko by bylo ok gdyby nie to ze zaczely mi wylatywac masakrycznie wlosy :/ musialam zmienic ale kazda inaczej reaguje....