orkiestra księżniczek 86 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Żeby się dowiedzieć masz 20 zębów? Dzięki znacząco przeceniasz moje zainteresowanie ta zabawą. Ta kolacja to chyba po to żeby się dowiedzieć że bzyka 20 sekund. Jestem damskim januszem. Edytowano 2 godziny temu przez orkiestra księżniczek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Żeby się dowiedzieć masz 20 zębów? Dzięki znacząco przeceniasz moje zainteresowanie ta zabawą. A może lubię spacery po 20km Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Ta kolacja to chyba po to żeby się dowiedzieć bzyka 20 sekund. Jestem damskim januszem. Chyba mówisz o swoich przeżyciach w łóżku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 324 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jusz nie przezywaj pomylila się Rozumiem, że zdjęcia to najlepsze co cię w życiu spotkało, ale już tak nie przeżywaj. Z tym seksem, to też sprawdzała jaki z ciebie dymacz no i wyszło, że ruch acz teoretyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Rozumiem, że zdjęcia to najlepsze co cię w życiu spotkało, ale już tak nie przeżywaj. Z tym seksem, to też sprawdzała jaki z ciebie dymacz no i wyszło, że ruch acz teoretyk. Jesteś idealnym kandydata na 3 wujka lykasz wszystko jak pelikan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Rozumiem, że zdjęcia to najlepsze co cię w życiu spotkało, ale już tak nie przeżywaj. Z tym seksem, to też sprawdzała jaki z ciebie dymacz no i wyszło, że ruch acz teoretyk. Mówi się jêbaka teoretyk. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 118 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Ta kolacja to chyba po to żeby się dowiedzieć że bzyka 20 sekund. Jestem damskim januszem. A feee, w mojej podświadomości zapisał się już jako brzuchaty janusz, nie mam ochoty na 20 traumatycznych sekund. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 118 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Patryk20 napisał: A może lubię spacery po 20km A co ja jakaś durna by chodzić bez celu? (to odpowiedz mojej babci, której lekarz zalecił spacery) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: A feee, w mojej podświadomości zapisał się już jako brzuchaty janusz, nie mam ochoty na 20 traumatycznych sekund. Ojjj. Vice versa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 324 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jesteś idealnym kandydata na 3 wujka lykasz wszystko jak pelikan Ty lyknales, że laska chce z tobą sex uprawiać, weź bo się zaraz zleje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: A co ja jakaś durna by chodzić bez celu? (to odpowiedz mojej babci, której lekarz zalecił spacery) Właśnie próbuje cb namówić. Ale nie słuchasz lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 119 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ty lyknales, że laska chce z tobą sex uprawiać, weź bo się zaraz zleje A ty luknoles że chciała mnie stestowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Ty lyknales, że laska chce z tobą sex uprawiać, weź bo się zaraz zleje To będziesz miał mokro. xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 118 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Patryk20 napisał: Ojjj. Vice versa Cieszę się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A ty luknoles że chciała mnie stestowac Tu nie było co łykac bo takie są fakty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 99 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Mówi się jêbaka teoretyk. a nie 'erotoman - gawędziarz'? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a nie 'erotoman - gawędziarz'? No wlasnie jêbaka teoretyk jest okresleniem zastępczym do erotoman gawędziarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Tu nie było co łykac bo takie są fakty. A po co testować leżaka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 118 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Patryk20 napisał: Właśnie próbuje cb namówić. Ale nie słuchasz lekarza Serio? Przed chwilą napisałeś mi, że jestem nieatrakcyjna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 12 Napisano 1 godzinę temu Jaki on jest chyba widzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 99 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Serio? Przed chwilą napisałeś mi, że jestem nieatrakcyjna. bo jesteś brzydka i on Cię nie chce ale jakbyś chciała to zaprasza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 324 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: A ty luknoles że chciała mnie stestowac Innej opcji nie widzę. Laska ci seks proponowała, a ty nie mogłeś, bo zajęty byłeś i jeszcze o tym mówisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 12 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Innej opcji nie widzę. Laska ci seks proponowała, a ty nie mogłeś, bo zajęty byłeś i jeszcze o tym mówisz Elka proponowała seks lezakowi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 12 Napisano 1 godzinę temu Ona się nim bawi i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 118 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: bo jesteś brzydka i on Cię nie chce ale jakbyś chciała to zaprasza Właśnie widzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 12 Napisano 1 godzinę temu Leżak przydalaby ci się normalna matka i tetus a nie madka sexualna z neta wez idź do zakonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 7 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Elka proponowała seks lezakowi? Chciala sprawdzic czy wyjdzie z nory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 99 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Elka proponowała seks lezakowi? raczej na zasadzie sprawdzenia tych opowieści L: ale bym Cię to i tamto, 4 godziny, 20 centymetrów uga buga E: mieszkamy w tym samym mieście to może się umówimy? L: zajęty jestem, nie mogę, muszę obrać ziemniaki i boję się, że mnie napadną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, starra mendah balkonova napisał: A po co testować leżaka ? Bo się sadził że mieszka warszawa śródmieście no to ja do niego że możemy się ustawić gdzieś na mieście, no to on nagle ile to ma spraw i rzeczy do zrobienia, kompletny brak czasu. xD A ja chciałam tylko zobaczyć czy w ogóle się zgodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 12 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Bo się sadził że mieszka warszawa śródmieście no to ja do niego że możemy się ustawić gdzieś na mieście, no to on nagle ile to ma spraw i rzeczy do zrobienia, kompletny brak czasu. xD A ja chciałam tylko zobaczyć czy w ogóle się zgodzi. Biedny lerzaczek nikt go nie kocha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach