Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana po uszyyyyyyyy

nocowanie u chlopaka/dziewczyny

Polecane posty

Gość zakochana po uszyyyyyyyy

czy zostajecie na noc u swoich partnerow mimo ze mieszkaja z rodzicami? Czy jest to 2-dniowa wizyta czy dluzej? Jak sie wtedy czujecie? Jak spedzacie czas, tylko z ukochanym czy rowniez z jego rodzina? Czy pomagacie np w gotowaniu? Czy przynosicie jakies jedzonko?

Gość bvcer
mam 23 kata i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość bvcer
mam 23 lata i nigdy nie miałem dziewczyny

Gość j***************j
Tak ja już kilka razy nocowałam u swojego faceta. Trochę czasu spędzam z jego rodzinką,ale znam ich od niedawna i jeszcze tak dziwnie się czuję przy nich.Proponuję zmywanie,ale i tak w końcu nigdy nie zmywam,bo on ma dużą rodzinę więc gościom nie pozwalają na to

Gość j***************j
proponuje ssanie bil..

Gość zakochana po uszyyyyy
ale to jest takie nocowanie na 1 noc czy na dluzej? I czy sa wasi rodzice czy oni wtedy wyjezdzaja gdzies (dzialki, itd)??

Gość ta ssanie kul
jest jedynym sensownym rozwiazaniem

Gość j***************j
ja nocowałąm u niego jedną noc a on u mnie nawet dwie. Gdy jestem u niego,to w domu zawsze ktoś jest. Natomiast ja mam takie drugie małe mieszkanko,więc u mnie jesteśmy sami

Gość j***************j
raz miałam pecha bo jego siostra nakryła nas gdy miałam jego bile w ustach..

Przyjeżdza na weekendy i jest albo jedną noc,albo i dwie do poniedziałku.Moi rodzice są obok w pokoju.Sypiam z ukohanym razem :)

Przyjeżdza na weekendy i jest albo jedną noc,albo i dwie do poniedziałku.Moi rodzice są obok w pokoju.Sypiam z ukohanym razem :)

Gość zakochana po uszyyyyyy
dzieki za odzew. jesli ktos jeszcze chce sie podzielic swoimi doswiadczeniami, to bardzo prosze :)

Gość mam_19_lat_i_wielki_celulit
ja śpię z jego ojcem, tak dla bezpieczeństwa

Gość salade
kidysiałam faceta,ktory mieszkał kawał ode mnie jeździłam do niegona weekendy i było naprawde spoko poza tym,że nie spaliśmy razem...ale wtedy miałam ledwie 17 lat wbiłam sie w rodzinę, pomagałam jego mamie np. w przyrzadzaniu obiadu,ale z własnej woli,nigdy nie sprzątałam,łoj nie...czasami jakis grill z rodzinką,kawa i ciasto... ale moja kolezanka,była w tej dziedzinie wyżynaczką potrafiła spędzic u chłopaka praiwe 2 tygodnie,kiedyś od jego mamy usłyszała :"jesli ktoś jest u kogoś dłużej niż 3 dni...przestaje byc gościem".to byla aluzja,że siedzi i nic nie robi........ja na jej miejscu nie pokazałabym się już tam wszytsko zalezy od rodziców i ich podejścia do sprawy jesli są ok,to jest w porządku gorzej gdy sa niezadowoleni z takch wizyt a chłopak nic nie mowi,bo chce się nacieszyć i nie chce nas urazić jednak odradzam takie nocowanie na poczatku związku...trzeba najpierw wyrobic oinię wsród rodzinki, a pozniej już luzik