Spaghetti... 649 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Policjantów Boni Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 4 godziny temu Twoje 365 dni wydłużyło się o lata a szyszki w odbycie jak nie było tak nima. I kto tu jest choru? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 649 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Kolargol napisał: Twoje 365 dni wydłużyło się o lata a szyszki w odbycie jak nie było tak nima. I kto tu jest choru? Ty mi o Niej przypominasz non stop, więc odpuść i daj mi spokój a ja dam spokój Tobie Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 24 Napisano 4 godziny temu Żegnaj makrą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 649 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Kolargol napisał: Żegnaj makrą Żegnaj boni . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1417 Napisano 3 godziny temu Ile tych pożegnań było i będzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insomnia 4 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ile tych pożegnań było i będzie? Tyle ile twoich wyjazdów wymyślonych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach