Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madasera makrela

solarium-nie znam się, więc pytam

Polecane posty

Gość madasera makrela

lipiec troche przygrzewał, ale nie opalałam sie za bardzo... wczoraj poszłam na 10 min pierwszy raz w zyciu, dzisiaj tez na 10 min i nic! kompletnie! nawet tyłeczek i piersi (gdzie miałam kompletnie białe) się nie zaczerwieniły, czy opaliły :( to jest normalne???? ze po 2 razach nic????? i kiedy zobaczę jakiś efekt co???? poszłam na te najmocniejsze lampy, to jest dobre solarium. moze powinnam jakąś reklamacje napisac??? kurcze napiszcie co i jak prosze :)

Gość madasera makrela
złozyć reklamacje-miało być :P

Gość Natusia*20*
nie masz sie czym przejmowac , tak zawsze jest na poczatku . ja chyba dopiero po 50 minutach bycia w solarium zobaczylam jakies efekty !! juz mialam z tego rzeygnowac bo jakos mi juz kasy bylo szkoda ale teraz nie zaluje bo widac efekty !!! wiec nie masz czym przejowac i chodzic na solarium . ja nie mam czasu wylegiwac sie slonku bo pracuje a do tego i tak bym sie niegdy tak nie opalila jak jestem teraz po solarce opalona , zawsze bylam "biała" a teraz brazowiutka :) powodzenia zycze i napewno osiagniesz rezultaty , acha wiesz co tylko nie odiwedzaj solarium codziennie bo nie bedzie czadu na zbrazowienie i moze ci skora schodzic przez to !! pa pa

Gość madasera makrela
ok dzieki :) ja nigdy nie mam czasu na opalanie normalne i opale sie tylko tyle co troche tam posiedze na sloncu,albo jak chodze po miescie to roamionka i nogi,a tak? :( no ale teraz bede bede chodzic na to solarium :)