Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia_lott

Zmartwiona...

Polecane posty

Gość Kasia_lott

Nie wiem co mam mysleć... nie wiem czy powinnam to tu pisac, ale kogo mam sie zapytac innego, jak nie Was dziewczyny...? Moj chlopak lubi sie czesto kochac od tylu tzn. na pieska... bardzo lubi ta pozycje...no ja szczerze mowiac nie bardzo, ale moze byc, a jezeli chodzi o niego to jedna z jego ulubionych, ale to nie jest najgorsze... jak u Was wyglada sprawa z pieszczeniem odbytu u chlopaka... on bardzo to lubi, uwielbia a ja NIENAWIDZE! i nie mam pojecia skad i jak mozna czerpac z tego przyjemnosc?? zawsze wydawalo mi sie ze przyjemnosc u faceta to jadra i penis a odbyt??? Moze wydac sie wam to smieszne, ale ja sie tyle tych fgilmow na ogladalam o gejach ze czasami zczynam sie bac, czy to normalne??? Czy u Was tez tak sie zdarza?

jasne, ze normalne🖐️ poczekaj jeszcze jak w czasie oralu bedziesz go lizac po tylku:P i to podnieca jak.....:D:D:P

nooo a jak twierdzisz, ze nie znasz przyjemnosci jakej z tego mozna czerpac to zaproponuj mu nich on cie tam polize:P:P:P i bedzie ok:classic_cool:

Gość hahahalol
to jest dziwne... co najmniej ze lizecie odbyty własnym facetom to szczyt jest po prostu... mi tez to sprawia przyjemnosc ale nie dał bym mojej kobiecie odbytu do lizania bo dupa jest od srania a nie do lizana :P

a malego masz do sikania to tez jej nie dawaj do buzi skoro takie masz zasady:P

Gość hahahalol
troche co innego... widac macie lekkie odchylenia... wasza sprawa, jak dajecie pannie lizac dupsko i im to smakuje a pozniej sie dziela z wami tym smakiem calujac sie z wami to fajnei macie...