Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedrona

CZY APARAT NA ZEBACH UTRUDNIA MÓWIENIE PO ANGIELSKU???

Polecane posty

Zastanawia mnie to bo mam zamiar zalozyć, a dostalam sie na studia filologiczne no i nie wiem czy mi to nie bedzie przeszkadzac w wymowie....stad moje pytanie. I przy okazji, jak dlugo trwa zakladanie aparatu?nie chodzi mi o sama juz czynnosc tylko od pierwszej wyzyty u ortodonty, te wszystkie odciski, zdjecia ortodontyczne, jakies przymiarki sa? Z gory dzieki za odpowiedzi :)

Gość beta 25
Ja mam miec aparat zalozony w czwartek.Najpierw dostalam skierowanie na dwa rtg,zawiozlam je dentystce do obejrzenia.Na nastepnej wizycie mialam robione wyciski.Potem dentystka przygotowuje plan leczenia bylam na takim spotkaniu kiedy mi przedstawila propozycje leczenia i musialam wypelnic dokumentacje o przebytych chorobach itp.Wczoraj bylam na wizycie na ktorej zalozyla mi takie gumki miedzy szostki a siodemki .A w ten czwartek mam miec juz aparat samo zalozenie ponoc ma trwac 2 godziny.U mnie to tak przebiegalo nie wiem czy tak jest wszedzie.pozdrawiam!

Gość mała magdaa
kuzynka ze stanów po 30 przyjechała z aparatem który ma nosic 2 lata więc chyba to nie jest problem skoro pracuje w powaznej firmie :)

Gość Znam jednego
Prezentera Radia Złote Przeboje w Bydgoszczy. Widziałem go osobiście i ma aparat i do tego zajebiście prowadzi audycje. Ma świetny głos przyjemny dla ucha. Codziennie kilka godzin gada do radia. Także aparat w mowie ANI TROCHĘ nie przeszkadza !!!