Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stęskniona ona

ide zaraz spać.. któż jeszcze do snu sie szykuje...??

Polecane posty

Gość stęskniona ona

chciałabym zeby sie mi mój misio przyśnił bo juz go nie ma 2 tyg. i nie bedzie przez nastepne 2.. [:(] a najbardziej to bym chciała zeby wrócił i połóżył sie obok mnie... tak ot po prost.. bo tęsknie

Gość eszu
Cholera, ja też jeszcze muszę dwa tygodnie poczekać i tęsknię strasznie :(

Gość pstrong
ja tez czekam... ale przed chwilą gadaliśmy przez telefon więc jest ok! jestem już i piżamce:)

Gość stęskniona ona
eszu: ja czekam 2tyg. -pozniej tydzien jestesmy razem.. i znowu bede miałą czekania.. ale 2 miechy...... a taaaaaaaaaak mocno tesknie

Gość eszu
...a ja już czekam od początku lipca. Wyjechał do pracy, a ja zostałam w kraju. Dość mam strasznie, nawet nie przypuszczałam, że można tak tęsknić.

Gość eszu
Przez telefon rozmawiamy, codziennie, ale to tylko wzmaga tęsknotę. Głupio tak go słyszeć i nie móc nawet poglaskać.

Gość stęskniona ona
eszu: ja z miom nawet przez tel nie rozmawiam bo pojechał na wyprawe w góry i nawet kom nie wzioł bpo i po co jak tam zasiegu nie ma.... buuu.. nie widze go,, nie słysze,, nie czuje,, nie mam!!

Gość tęskniąca wciąż
też się kładę i wiem że mi się przyśni... ale on mnie zostawił... niespodziewanie...w maju miesiącu zakochanych... :) ale każdej nocy przychodzi we śnie... więc uciekam do łóżeczka

Gość eszu
Ja chyba wolałabym nie dzwonić - taki telefon wybija mnie z rytmu, mam zaraz głowę pełną myśli o nim i przez najbliższą godzinę jestem nie do życia. No, ale skoro mam możliwość, to trudno mi się powstrzymać od łapania za słuchawkę. Rany, zakochałam się po uszy, nawet nie przypuszczałam, że mnie to spotka :o

Gość tęskniąca wciąż
powinno być :( a nawet 😭

Gość eszu
Psiakrew, najlepszy człowiek, jakiego mogłam spotkać - że też musi być tak daleko... 😠 Tęskniąca wciąż - współczuję :/

eh i ja szykuje się do spania.I też swojego narzeczonego nie widziałam juz 2 tygodnie :( Tez bym chciała,żeby był teraz blsko mnie :(

Gość eszu
Też wyemigrował? Ostatnio, ilekroć nie zajrzę na Kafe, to wszyscy gdzieś się porozjeżdżali i tęsknią do siebie. Głupie wakacje :o

Tak wiemZOÓziu mimo,ze mało to teknota robi swoje.Smsy dają chwilowe ukojenie,bo chcialabym się do niego przytulić.chociąż ni wiem czy powinnam narzekac,bo w sobote się z nim wkońcu zobacze.Tylko szkoda,że z długigo weekendu nici :( Przez jego głupią prace :/

Tak wiem ZOÓziu mimo,ze mało km to tęsknota robi swoje.Smsy dają chwilowe ukojenie,bo chcialabym się do niego przytulić.Chociaż nie wiem czy powinnam narzekac,bo w sobote się z nim wkońcu zobacze.Tylko szkoda,że z długiego weekendu nici :( Przez jego głupią prace :/ Chyba czas spać,bo byki wale...... Dobranoc stęsknione duszyczki :)

Gość eszu
Dobranoc. :) Kurczę, a ja tak tęsknię, że mi chodzą po głowie sytuacje, o których wcześniej bym nawet nie pomyślała: zaręczyny, ślub... Nie poznaję siebie :o Co najśmieszniejsze, wcale mi się do ślubu nie spieszy, a z tej tęsknoty mi odbija i mam wizję kiecki z welonem :D

eszu znam ten ból tez tak miałam,jakjeszcze N mi się nie oswiadczył,a teraz mysle o slubie.... ahhhhhhhhhhh :) Dobranoc. :)

Gość stęsnkiona ona
dzisiaj znowu tesknie... jeszcze mosniej niz wczoraj ale chyba mniej niz jutro.. sama nie wiem