Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boję sie

Czy ginekolog zawsze używa wziernika??

Polecane posty

Gość boję sie

Czeka mnie pierwsza wizyta

Gość boję sie
proszę o odpowiedź

Gość lol...
przy pierwszej wizycie używa, żeby wiedzieć czy nie jesteś chora. ale to wcale nie boli! leżysz w takiej pozycji, że jesteś rozluźniona, ja w ogóle nie czułam jak mi wkładał ;) a byłam dziewicą, więc nie mówcie, że to "rozepchanie" :P :P :P

Gość nie zawsze
mnie zapytał, czy były stosunki, powiedziałam że nie, to on powiedział, że w takim razie nie będzie mnie tam w środku badał :)

Gość pozimeczka
Jesli kobieta jest dziewica lekarz powinien wykonac badanie palpacyjne przez pochwe w rekawiczce ewentualnie przy uzyciu wziernika,ale bardzo ostroznie aby nie naruszyc blony dziewiczej. Z mojego doswiadczenia badanie wziernikiem moze byc nieprzyjemne i bolesne,ale to zalezy od delikatnosci ginekologa.

Gość wesolutka
ja jak ostatnio bylam u nowego gina i tez mnie badala wziernikiem, bo nie miala mojej karty od starego to tez czulam sie nieprzyjemnie,troche bolalo, chyba wlasnie zalezy od tego jak lekarz bada chociaz ja bylam prywatnie, no i czy sie mozno stresujemy, trzeba sie rozluznic i chyba od tego jak kazda kobieta jest zbudowana, ale nie znaczy to ze ktos jest rozepchany....

Gość A ja mam teraz szczęscie
A mnie nie boli badanie u mojej nowej lekarki, jest super , delikatna..i bardzo jej ufam