Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukuję...

Poszukuję przyjaźni z dojrzałą Panią...

Polecane posty

Gość Poszukuję...

Poszukuję romansu... Z dojrzałą Panią, w wieku 35 - 48 lat... Może nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to że... Sam mam lat 25. Jestem brunetem, 175 cm wzrostu, 78 kg, prezencja - ogólnie profil tzw. biznesowy. Kończę studia i pracuję. Dlaczego szukam...? Gdyż chcę spędzić trochę czasu z prawdziwą kobietą, a nie podlotkiem... Chcę dać drugiej osobie odskocznię, i kilka miłych chwil... Gwarantuję pełną dyskrecję. Nie mam żadnych wymagań, oczywiscie możesz być w stałym związku, to w niczym nie przeszkadza. Mieszkam w Południowej Polsce. Jeśli chcesz mnie poznać, napisz proszę - hitnoname@wp.pl Pozdrawiam serdecznie drogie Panie

Gość ja szukam podobnie jak Ty

Gość szukajcie a znajdziecie

Gość Hmm...........................
......................................

Gość uio
Odpowidaloby mi to ale mieszkam na drugim koncu

Gość mnie też
ale mieszkam na północy....kurde!!

Gość na kilka chwil to nie warto

Gość
Ciekawe podejście,chcesz się zabawić z jakąś\"starą dupą\" i olać ją,jej uczucia nieważne.Skąd wiesz,że ona też to tak lekko przyjmie,a jak się zaangażuje.Bądz uczciwy i weż sobie jakiś młody towar,dopasujcie się,możesz ją spróbować ukształtować i bądzcie szczęsliwi.Po co komuś i sobie komplikować życię?Chyba,że jesteś takim chamem i uczucia drugiej osoby masz w głębokim poważaniu.

Gość szlag mnie trafia
na takie wpisy !!! myślisz, ze jak kobieta ma wiecej niż dwadzieścia lat to nie ma serducha ??? nie cierpi ??? mozna ja zostawić kiedy sie chce tak ??? a wcześniej oczywiście wykorzystać na maxa !!!! rzygać mi sie chce jak czytam wpisy takich kutafonów !!!!

Gość dobrze określone
profil tzw.biznesowy wszystko jasne wszystko to pewien układ interesów handel wymienny

Gość 40stolatka
nie przesadzajcie,jeszcze nie jesteśmy takie stare.Poza tym nie potrzebujemy obrony,niezaleznosć pozwala nam cieszyc sie życiem. A z doswiadczeń koleżanek wiem,ze problem najczęściej ma duzo młodszy facet,bardziej się przywiazuje i częściej jest porzucany.

Gość 30stka
ha ha ha myslisz ze dzisiejsze kobiety potrzebuja mlodego byczka? nigdy nie zgfodzila bym sie na taki uklad przenigdy

Gość miodek42
młode byczki są super!!!!!!!!!!!!!!! ;)

Gość 40stolatka
do miodek 42 popieram;)

ale wy jesteście dziwne .... skoro nigdy byście się nie zgodziły, nie akceptujecie takiego układu to po co się tu wypowiadacie? czy on prosił o uwagi na temat swojego pragnienia? albo 40 latki, które na coś takiego się zdecydują są nieświadomymi podlotkami, że tak bronicie ich uczuć??? to jest wybór tych dwóch osób ... i ich problem. a po co zaraz napadać i narzucać swoje opinie?? po co tyle agresji?? kazdy ma prawo żyć, jak uważa za stosowne i w zasadzie osobom postonnym nie powinno być nic do tego.

Gość cholera jestem za młoda
i za wysoka ;)

Gość Poszukuję.......
Drogie Panie Na wstepie przepraszam te z Was, które poczuły się urażone moim wpisem. Absolutnie nie miałem na myśli tego, co niektóre wpisy sugerują. Poszukuję przyjaźni a nie zwiazku, i z dojrzałą kobietą gdyż... Mam dosć związków z podlotkami. Właśnie jeden zakończyłem. Trwał 2 i pół roku, dziewczyna poznała nową "największą miłość swojego życia". Na wirtualnych randkach. Chyba 10 w swoim życiu. Jedyne co mi zostało na "pocieszenie", to fakt że ze mną była najdłużej. Rozstaie nastapiło wkrótce po tym jak planowaliśmy legalizacje związku. Wczesniej miałem kilka drobniejszych związków i żaden z nich nie spełnił moich oczekiwań. Także intelektualnych. Natomiast kilka lat temu przez kilka miesiecy łączyło mnie coś z dojrzałą Panią około 40-tki. To na pewno nie był związek. W grę nie wchodziły uczucia, raczej... uzupełnienie. I żar. Trudno mi zarzucić cokolwiek tamtej znajomości. Było wspaniale. Gdy zgasło, rozstaliśmy sie jak przyjaciele. Nie jestem gotowy obecnie na jakikolwiek związek, dlatego uczciwie piszę, iż poszukuję tylko, lub aż, przyjaźni. Nie chcę takze niszczyć cudzego związku, gdyż większość osób w tym wieku już zbudowało swój świat. Lecz czasem, pewnej iskry w nim brakuje... Odnośnie profilu "biznesowego" - miałem na myśli mój.... wygląd :) Ubieram sie raczej elegancko, stonowanie. Takie jest też moje zachowanie. Absolutnie nie był to zakamuflowany podtekst "sponsornigowy". Pozdrawiam serdecznie wszystkie Panie

Gość Podkarpacie
moze byc????????36 lat,zgrabna,zadbana,ładna szatynka;)

Gość Dlaczego szukam...
no to akurat prosta odpowiedz :) dawno psychologia to okreslila..... niedojrzaly chlopczyku :P

Gość Poszukuję.......
Zdecydowanie wolę rozmowę w cztery oczy, więc... zapraszam drogie Panie na email - hitnoname@wp.pl

Gość Poszukuję.......
Oj, niedojrzały...? Dlatego że świadomy swoich potrzeb i pragnień...?

Gość Dlaczego szukam...
hehehe wlasnie o to chodzi ze nie do konca sadze swiadomy jak bys chcial :)

Gość Poszukuję.......
Cieszę się, że choć Ty jesteś świadoma... ;-)

Autor jest bardziej dojrzały od tych podtatusiałych panów po 40-stce, którzy uganiają się za 20-latkami. Ja zaczynam tracić nadzieję na spotkanie faceta w moim wieku i ostatnio spotykam się z młodszymi.

Gość LM............................
..........................

Gość LM............................
..............................

Gość LM..................
..............................

Gość fghdghxchdf
fsfgsfgdszfgs

Gość prawie 50
powiem, tak mam swoje lata, ale doszlam do wniosku skoro facet moze miec mlodsza kobiete, to czemu ja mam niemiec mlodszego faceta, i plan zaczynam realizowac