Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jak w koncu

MOZNA LACZYC PREZERWATYWE Z GLOBULKA CZY NIE???

Polecane posty

Gość to jak w koncu

Gość klusek
a dlaczego by nie...??? to najlepsze i najzdrowsze zabezpieczenie jak dla mnie:)

Gość agusia_18
mozna :)

Gość globulki to nie pigułki
globulki są dopochwowe, a pigułki- doustne!

Gość globulki to nie pigułki
można je kupić bez recepty... niestety- z tego co pamietam- bardzo się pienią... globulkę wkłada się do pochwy na ok. godzinę przed stosunkiem, najlepiej użyć jeszcze prezerwatywy... podczas seksu można mieć uczucie "bicia piany"... czasem powodują podrażnienia u kobiet...

Gość ab_cd_ef
Bzdury, nie godzine tylko 10 minut :P, a poza tym przesada z tym biciem piany :P. Wiem, co mówię, bo ich uzywam

Gość antykoncepcja/gin
nie mozna, lateks i te sprawy... a zreszta nawet jak polaczysz 3,4 metody anty to i tak nie wyjdzie 100%, wiec po co to robic??!!

A ja Wam powiem cos co moze Was zaskoczy.Ostatnie przeczytalam ze globulka moze powodowac oslabienie materialu z ktorego prezerwatywa jest wykonana. Sama tego nie sprawdzalam i wole nie sprawdzac:)nigdy nie wiadomo czy to nie trafi na mnie.Wole same gumki:) pozdrawiam!

a gdzie to wyczytalas?? nie wydaje mi sie przeciez nawet na ulotce pisze ze globulki dopiero po polączeniu z inna metodą np. prezerwatywa daja dopiero dobre zabezpieczenie- wiec powiiny byc stosowane jako metoda pomocnicza. i wcale nie trzeba ich aplikowac godzine przed- do 15 min przed stosunkiem a z tym biciem piany to duza przesada- owszem cieknie troche ale to nie piana- wydaje mi sie ze to i tak jest dobre i ZDROWE przede wszystkim zabezpieczenie!!!!