Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie osiemnastka

Czy wazny jest temperament?

Polecane posty

Gość prawie osiemnastka

Mam chłopaka w moim wieku.Jestesmy dostyc krotko ze sobą,bo 3miesiące.I tu jest problem,bo mam pewne potrzeby,jestem dziewicą,ale mam straszną ochote na seks.Tylko ze moj chłopak jest bardzo religijny,spokojny i podejrzewam ze chce czekac z seksem do slubu.A ja raczej nie wytrzymam jakis 4-5 lat.Nie wiem czy sie dobrze dobraliśmy,nawet mama mowi mi ze seks jest bardzo wazny,ze powinnam sprobowac przed ślubem zebym pozniej sie nie rozczarowala.Chyba pownnam znalesc sobie chłopaka o podobnym tempramencie,bo ten jest tak niesmialy:(.Moze to nie jest problem,ale jak czaem czytam kafe to dochodze do wniosku ze chyba tak.

Gość jest niewazny

Gość dobra radaa
jest ważny. nawet bardzo. jesli ty masz ochoe sie kochac, a twój facet nie, to z czasem zacznie cie to frustrowac. jesli do tego on nie chce z powodów religijnych - zacznie w tobie wzbudzac poczucie winy. byłam rokz takim facetem - niby sie ze mna kochał, ale po każdym zbliżeniu wyglądał, jakby meczyły go wyrzuty sumienia. był zakłamany, bo miał ochote na seks, ale sie tego wstydził. jezu, to była męka. lepiej więc od razu pogadaj ze swoim chłopakiem na ten temat!!!!!!!!

Gość prawie osiemnastka
no własnie, jego rodzina to zagorzali katolicy:( on traktuje seks jako cos złego.To dobry chłopak,ale ja chyba nie chce tyle czekac

Gość Abdul
dziewczyna ma wiele sposobow by zachecic chlopaka :) Wystarczy troche atmosfery, moze butelka wina i bedzie Twoj ;) Tez kiedys bylem niesmialy i religijny z czego "wyleczyla" mnie moja pierwsza dziewczyna. . .

Gość prawie osiemnastka
no ja nie wiem,wiem ze to co teraz jest nieskromne,ale jestem ładna i zgrabna,i chyba mu się podobam,jesli ze mna jest.Moze to wstyd,pewnie rodzice wmowili mu ze seks jest zly itd.

Gość anii
to dopiero 3 miesiące, także nie wymagaj za wiele. byc moze za 3 miesiące sytuacji diametralnie się zmieni i sam Ci zaproponuje seks. a jakieś pieszotki robicie?

Gość prawie osiemnastka
nic kompletnie:( moze nie uwierzycie,ale on unika tematu seksu.

Gość Abdul
raczej ksiadz mu glupot nagadal ;) Jezeli nie masz dylematow morlanych- to kus go ;)) Jezeli oprze sie- to znaczy ze jednak nie jest zdrowym facetem na ciele i umysle... i powinnas umowic sie ze mna... ;P

Gość prawie osiemnastka
dziwi mnie ze on jest taki,koledzy w naszym wieku,nie wszyscy raczej chcą seksu a on tak:( MOze mysli ze go wyśmieje,albo nie wiem

Gość anii
on ma tyle lat co Ty? na razie, to on sie pewnie wstydzi Twojej i swojej cielesności, co dla prawiczka nie jest jakieś dziwne. sporo facetów nie lubi mówić o seksie, choć uprawiają go regularnie, to chyba wynika z charakteru.

Gość prawie osiemnastka
nie chodze w workach pokutnych,raczej normalnie,dopasowane swetreki,dzinsy dosyc obcisle.Jestem zadbana.Napewno nie jestem odpychająca

Gość prawie osiemnastka
tak jest w moim wieku

Gość anii
myślę, że musisz spokojnie poczekać, także bez przesady jeszcze masz czas na seks, romawiaj z nim o swoich potrzebach i powinno się ułożyc.

Gość prawie dziewietnastka
ale daj mu czas, jest jesczze mlody moj chlopak ma 22 lata i przez okres liceum rowniez byl kims takim jak twoj, bo tez pochodzi z mocno katolickiej rodziny studia zrobily z niego mezczyzne! teraz oboje jestesmy mocno temperamentni :D jesli z nim jestes, jest fajnie, to szanuj ten skarb, z czasem on dojrzeje do tego i wtedy bedziesz miec i wspanialego chlopaka i kochanka!

prawie dziewietnastka- bedzie miec wspanialego kochanka albo i nie ;) Nie wyczaisz- moze wlasnie wladuje sie w dlugoterminowy zwiazek z facetem ktory na stale ma zestaw zachamowan? Co dalej? Frustracja, nieszczescie, udawanie ze wszystko jest ok, zdrad, rozpad...? Moze tez byc inaczej- ale kto to przewidzi? Jezeli po pol roku czy roku nawet, stwierdzisz ze chlopak Ci nie odpowiada temperamentem, to wydaje mi sie ze nie warto czekac az pojdzie na studia ;)

Gość anii
prawie dziewietnastka zgadzam sie z Tobą. Też mi się wydaje, że dopiero na studiach zaczyna się wiedzieć czego sie na prawdę chce, być może rodzice są daleko, zaczyna się myśleć samodzielnie w pełni

Gość anii
hmm nie chodzi mi o to żeby czekac kilka lat żeby się przełamał. tylko teoretycznie powienien otwierać się mały kroczkami, że np. za 3 miesiące bardziej namiętne pocałunki, póxniej może pieszczotki. bo jak za pół roku będzie zero pieczszotek, no to może być niepokojące

Gość prawie osiemnastka
ehhh nie chcialabym go zdradzac w przyszlosci,moze obudzi sie w nim mężczyzna:)

Gość anii
mój facet poczekał na 1,5 roku z seksem i przeżył :). fakt że pieszczotki zaczeły się po 2, 3 miesiącach znajmości

Gość anii
nie znajmości tylko związku 2,3 miesiącach, bo znajomość była dłuższa.

Ważna uwaga - pocałunki, to są dobre i podniecające dla dziewczyn, chłopacy raczej się tym nie eksytują i nie podniecają. Już raczej interesują ich piersi, tyłeczek, cipeczka. 3 miesiące to mało, ale za 3 miesiące warto byłoby zaryzykować coś więcej. Czy teraz są przytulanki, pocałunki, czy NIC, kompletnie zero bliskości i czułości (fizycznej)? Możesz kiedyś go zapytać \"czy ja Cię nie podniecam, czy Ty mnie pożądasz, bo ja Ciebie bardzo\".

Gość Casanowa Kocham Cię
❤️

Mam tylko nadzieję, że to powyżej nie napisał jakiś facet, he he. ;) I dziękuję! :)

Gość To ja pisaŁAM
i nie mam penisa :P

Gość już miałam nie jestem taka
młoda :-D

Gość prawie osiemnastka
tylko pocalunki,przytulania:(