Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porady i sztuczki

Jak byc NIEDOSTEPNA, TRUDNA DO PODERWANIA kobieta?

Polecane posty

Gość porady i sztuczki

ostatnio uslyszalam od faceta poznanego na necie "za latwo mi idzie, wez sie postaw a nie gadaj tylko ok na wszystkie moje warunki". Drogie panie wiem, ze nawet piekne kobiety sa same, wynika to nie tylko z ich wygladu, ale przede wszystkim tego jak widza, postrzegaja je mezczyzni. Prosze wszystkich "doswiadczonych", zarowno panie i panow o cenne wskazowki, bo sadze, ze nie tylko mnie sie przydadza;)

Gość nieLogiczna
Musisz byc soba ,a nie udawac kogos kim nie jestes:) Prosta sztuczka?Jelsi udajesz to kazdy to zauwazy jelsi nawet wydaje Ci sie,ze jest inaczej:)

Gość sztuczkii
??? no sorry ale to nie kwestia sztuczek ale charakteru! sposobu bycia! miej swoje zdanie dziewczyno! pokaz ze ejstes stanowcz , twarda, a nie taka rozciapana sierota która sie na wszystko zgadza. nie potakuj grzecznie ale jesli cos ci nie pasuje to mów!

zaklopotka trafila w sedno problemu ;) od tego jak sama siebie postrzegasz zalezy wszystko... jesli uwazasz sie za malo wartosciowa osobe i szukasz milosci i zwiazku za wszelka cene bo ktos tak Ci bzdur nagadal ze w tym wieku to juz czas.../czeste brednie/ to sprawiasz takie wlasnie wrazenie jak napisalas ..\\\"za latwo mi idzie, wez sie postaw a nie gadaj tylko ok na wszystkie moje warunki\\\" ale ja sie nie znam na zwiazkach i milosci....to za bardzo zagmatwany temat hehehe :P

Gość klekotka
zawsze jestem chamska, wulgarna i ironiczna i to działa na tych cymbałów

Gość porady i sztuczki
uwazam sie atrakcyjna i wartosciowa kobiete. Problem w tym, ze jeden facet bardzo nalegal na spotkanie ze mna, kiedy juz sie zgodzilam (po miesiacu) to on cos kreci, przeklada spotkanie i mowi mi "ze za latwo mu idzie". To co ja powinnam zrobic? nie odbierac tel? nie zgadzac sie na spotkanie?

Gość porady i sztuczki
nikt nic nie powie?

masz racje ze to dziala klekotka........NA CYMBALOW :P pozdrawiam

Gość porady i sztuczki
qed coo nim sadzisz, o jego zachowaniu? czemu teraz przestal zasypywac mnie smsami, czemu az tak bardzo nie nalega na spotkanie? co robic? jak sie zachowac? dodam, ze nie chodzi tu o wyglad, bo wczesniej wiedzial jak wygladam.

Gość klekotka
każdy z nich to CYMBAŁ więc to na nich działa pozdrawiam :P

jak sie dowiedzialem KAZDY facet to cymbal wiec niewiele moge powiedziec jako cymbal....;) co prawda ja o kobietach pokroju klekotki mam tez odpowiednie zdanie bo znam takie ... wiesz porady....moze niechcacy tutaj zrobilem z siebie eksperta co jest zdecydowanie falszywym wrazeniem... ja wiem tylko jedno juz dzis...w kwestii zwiazkow NIC nie wiem i kompletnie nie rozumiem tego wszystkiego. ciezko tak powiedziec co on sobie mysli...faceci tez sa troche skomplikowanie mimo opinii kobiet odmiennych w tej kwestii... rozne to moga byc przyczyny. moze i sie troche zniechecil ta latwoscia Twoja zawiazania kontaktu... nie ma co ukrywac ze kiedy jest za latwo to tez nie jest dobrze ale z drugiej strony niektore kobiety ida w druga skrajnosc :) sa az tak niedostepne ze umieraja jako samotne :P ...zartuje tak wiec widzisz ze gdybym mial recepte na to to bym majatek zbil na poradach uczuciowych :)

Gość porady i sztuczki
qed dzieki chociaz za dobre intencje;) jakos sobie poradze, po prostu nastepnym razem to ja wyznacze godzine i miejsce;) a teraz nie bede sie do niego odzywac, jak mu zalezy sam zadzwoni prawda?

\"a teraz nie bede sie do niego odzywac, jak mu zalezy sam zadzwoni prawda?\" w tej kwestii mysle ze masz racje ;) no ale jesli juz sie ulozy daj mu tez czasem podjac decyzje hehhe :)

Gość porady i sztuczki
nie sadze aby sie nam ulozylo, skoro juz na samym poczatku czegokolwiek sa zgrzyty:O

Gość klekotka
qed --> cóż za dojrzałe mądrści w twych wypowiedziach

nie chcialem zeby wyszlo jak wymadrzanie bo sam nie wiem o co chodzi w tym wszystkim jak napisalem klekotka.... poza tym jest sporo tutaj facetow piszacych podobnie i jakos nikt im nie zarzuca tego tak jak Ty mi :P a moze jestes jednym z nich i cos Ci sie nie podoba co ?

Gość porady i sztuczki
Klekotka to moze ty mi cos podpowiesz?

Gość klekotka
wszystko mi się podoba, jesteś boski 👄 może nie za bardzo wulgarna ale ta ironia działa na tych CYMBAŁÓW :P

Gość porady i sztuczki
czyli mam byc ironiczna tak?

Gość Raphaell
nie sluchaj komplexiar pokroju klekotki, ktorej nie idzie z facetami, to postanowila sie na nich mscic... klekotka ja bym cie ustawil, bo nie lubie takich pozerek. I faceci nie lubia niedostepnych - wgl relacje damsko-meskie sa niezrozumiale dla obydwu plci i facet jest taka sama zagadka dla kobiety, jak ona dla niego... nie ma ze ktos jest prosty, a ktos zlozony, wiec nie wkrecajcie sobie jakiejs chorej rzeczywistosci. Ogolnie zalezy jaki to facet - ja np. lubie sympatyczne, otwarte, spontaniczne, szalone kobiety. Nie lubie melancholijnych nudziar, nie lubie pustych, a niestety nudne, melancholijne pipki, to w polsce standard, a najgorsze jest to, ze one uwazaja sie wszystkie za wyjatkowe i fajne, moze dla tego wyprowadzilem sie do Hiszpani. Powodzenia!