Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleńkaaa

On nie lubi sie całować!!!

Polecane posty

Gość oleńkaaa

Pisząc ten temat pomyślałam, że to dość śmiesznie brzmi, ale zaczyna to być dla mnie problemem. Początek naszej znajomości był iście ksiązkowy, on jest bardzo, bardzo przystojnym mężczyzną, inteligentnym, dobrym dla mnie .Niestety jednak tak jak w temacie nie lubi sie całować. I nie chodzi mi o całowanie na dzień dobry itp. ale całowanie podczas seksu uważam to za element gry wstępnej, bardzo istotny dla mnie, a on tego nie lubi i nie robi. Seks nasz to czyste zbliżenie, czysta konsumpcja. Próbowałam z nim o tym rozmawiać, on jednak w prost oznajmił, że tego nie lubi. Coraz częściej mam fantazje seksualne w których wyimaginowani kochankowie dają mi to czego on nie... Boję się, że ten niby "drobiazg" wiele zepsuje i może doprowadzić do tego że zdradzę. Kocham go jednak i nie wiem jak się z tym problemem uporać

Gość MOZE SIE BRZYDZI
czysta masz stajnie? jesli nie to do stomAtologa pedź z prędkoscią swiatła :P

Gość moze rzeczywiscie
samierdzi ci z buzi. nade mna jak ostatanio staneła szefowa to tak jej jechało ze myslałam ze rzygnę..ale jest na oko zadbna kobieta i elegancka.

Gość albo do..
gastrologa bo to moze byc tez od zoladka.

Gość można być zadbanym
ale chorym. może to od żołądka. a jeśli nie w tym przyczyna to może marnie się całujesz albo rzeczywiście po prostu nie lubi. nie każdy musi lubić. seks bez całowania się to nie tylko "czyste zbliżenie, czysta konsumpcja" a jeśli tak, to i pocałunki by niczego nie zmieniły.

Gość facet traktuje cię jak k...
moze ma kilka takich dziewczyn do seksu i nie chce się z nimi calowac

Gość można być zadbanym
eee... bzdura. filmów się naoglądałaś.

Gość arspoetica
usmiałam się z tego co piszecie, i pragnę wyjaśnic że nie posiadam żadnych dolegliwości żołądkowych a zęby to mam bardzo zdrowe, bardziej niz on. To nie o to chodzi on po prostu tego nie lubi, jeśli chodzi o złośliwości dotyczące tego iż ma kogoś na boku to tez nie prawda, jest starszy ode mnie o 10 lat i pewna przeszłośc za sobą, dziś to on się obawia tego, że to ja jestem młoda i mogęsięzwiązać z kim młodszym od niego. Nie będęsię nad tym rozwodzićpo prostu nie lubi się całować i tyle!

Gość arspoetica
arspoetica= oleńkaaa:)