Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kacha2006

orgazm

Polecane posty

Gość kacha2006

pytam bo nie mam pojęcia. czy kazda kobieta musi odczuwac orgazm (nie wiem czy go poprawnie nazwe) pochwowy? mam orgazm ktory powstaje w wyniku pobudzania lechtaczki w ten czy inny sposob. jednak przy stosunku nie czuje az takiego orgazmu, a moze to normalne i on powinien byc slabszy niz orgazm od lechtaczki? nawet kiedy kochamy sie w pozycjach ktore teoretycznie powinny pobudzac punkt G i punkt U to co czuje jest nieporownywalnie slabsze niz orgazm ktory wywoluje lechtaczka. Czy to normalne?

Teoretycznie pełny orgazm pochwowy jest silniejszy od łechtaczkowego, jeśli czujesz cos co przypomina orgazm to znaczy że to jeszcze nie jest to ale ze jestes blisko....:)

Gość kacha2006
tak tylko ze ja nie uprawialam sexu pierwszy raz. Jestem z moim facetem juz dlugo i tak sie sklada ze dobralismy sie pod tym wzgledem idealnie. I tak jest za kazdym razem.. hm. nie chodzi o to ze jestem jakas niespelniona czy sflustrowana. jest mi naprawde dobrze a to co czuje jest ok z tym ze to od lechtaczki jest nieporownywalnei wieksze.. slyszalam ze pochwowy powinien byc wiekszy ale zastanawia mnie to czy to jest regula..czy przypadkiem nie jest tak ze kazda kobieta ma inaczej. Czekam na opinie

Gość kiiccciiiuuus
hej ja jestem z moim facetem juz poltorej roku i tylko jeden jedyny raz mialam orgaz i do tego jak bylam pijana :( kotek swietnym kochankiem, uwielbiam z nim zaszalec, ale niepotrafie zrozumiec czmu nie mam orgazmu, zdarza sie ze za szybko skoncyz gdy ja jestem cbardzo podniecona, ale to sporadycznie, piesci mnie na wsyztkie zanne mu sposoby, a zna ich troche, do tego pomyslow na pozycje nam nie brakuje, kocham go z calego serca ale niepotrafie zrozumiec czemu nie mam orgazmu, wspolzycie zaczelam jakies 5 lat temu, i moze przez te 5 lat mialam 4-5 orgazmow, z jednym partnerem mialam np 2, z czego jeden jak bylam pijana... co ja mam teraz robic, myslec....

Gość kacha2006
nawet jak pobudzaja Ci lechtaczke to nie masz?? jak dla mnie to ejst neizawodny sposob, po prostu niezawodny. chociaz w sumie moja przyjaciolka tez tak ma, wiem ze miala isc do seksuologa z tym nawet..

to nie ma znaczenia który raz uprawiałaś seks:o możesz się ze swoim facetem 5 lat kochac i dopiero po tym czasie osiągnąć orgazm pochwowy.mówię Ci że jeżeli nie był silniejszy to prawdopodobnie dopiero zalążek orgazmu a nie on sam w sobie

hejj Ja biorę harmonet od 3 lat,a mój facet jest tym pierwszym wiec od początku nie wiem co to orgazm. Kilka razy czułam się odlotowo podczas seksu i było to po dłuższej przerwie niebrania tego świństwa. We wrześniu bierzemy ślub i boję się,że w życiu nie poznam tego uczucia. Zresztą narzeczony też ciągle narzeka że musimy to zmienić. Chce żebym przed ślubem rzuciła tabletki( chce się zabezpieczać inaczej), ale ja nie chcę uważać podczas seksu, nie odpowiadają mi spirale itp. ginekolog powiedział mi , że te tabletki są dla mnie idealne( muszę dodać że przed ich braniem byłam anorektyczką i nie miałam miesiączki przez rok- tabletki antykoncepcyjne były w pewnym stopni terapią hormonalną dla mnie). boję się jakiejkolwiek zmiany bo nie wiem jak mój organizm zareaguje. Czy ja należę do tych kobiet które nigdy nie mają i nie będą miały orgazmu.

Gość anka anka anka
ja bralam harmonet przytylam 10kg i nie mialam orgazmu odstawilam schudlam i orgazmu dalej nie mam 5 letni zwiazek orgazm moze z 5 razy

Gość gość
H1LMWEJtWylx3O2tE7TT0EWF