JajaWywalonė 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Nikt nie mówił, ze jest idealny. Chyba widzimy inna rzeczywistości donuty huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 97 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Tak pisał mi na priv. Fajne tematy na priv. Jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 834 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Ja miałem smartphone sony m2 sprawdź sobie parametry techniczne. No pamiętam, płaciłeś nim jak sobie przyczepiłeś do niego kartę debetową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 706 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, +RC+ napisał: Widzę, że trafiłem w czuły punkt. Prawda jest taka: 95% procent z was ma jakieś problemy tu na forum. To widać - serio! Lubię większość z was, ale to rzuca się w oczy, że mało kto tu jest szczęśliwy i usatysfakcjonowany ze swojego życia. Leżak też, ale on stał się takim wygodnym workiem treningowym dla wielu, tu akurat nie piszę o tobie, bo on sam w stosunku do ciebie bywa agresywny werbalnie, ale sam fakt, że ludzie, którym się samym często nie układa, czy mają różne problemy chcą "prostować" Leżaka i doradzać już na start nawet nie psychologa, a od razu psychiatra i prochy jest groteskowe... Dajcie spokój Akurat to nie jest mój czuly punkt a to ze większość tutaj jest z problemami to oczywiste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 1 godzinę temu Lepsze niż grubasy z ukrycia na publiku i automianowanie się ich autora normalnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 18 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Ciebie ewidentnie natomiast pociąga tyranie mnie. Mam to uznać za komplement? nietyram cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 706 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Telewizory sony donuty tak napisał: Tak jak ty kochanie xd Ja nigdy nie pisalam publicznie kto dokladnie co mi pisał, nie wiem czy dostrzegasz róznice. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: No pamiętam, płaciłeś nim jak sobie przyczepiłeś do niego kartę debetową. No miał nfc ale nie działało lte. W obecnym płacę jusz blikiem dotykowym bez przypisywania gogle portfela czy apple. Bez pośredników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 18 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, +RC+ napisał: Widzę, że trafiłem w czuły punkt. Prawda jest taka: 95% procent z was ma jakieś problemy tu na forum. To widać - serio! Lubię większość z was, ale to rzuca się w oczy, że mało kto tu jest szczęśliwy i usatysfakcjonowany ze swojego życia. dla sprawiedliwosci powinies uzyc NAS bo poniewaz jestesz czlonkiem spolecznosci dosyc aktywnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 1 godzinę temu Popsulo się to lte wiec w domu wszystko musiałem przygotować z poczty i dopiero iść ze screeny do sklepów, inpostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 123 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, +RC+ napisał: Od wielu środków człowiek się jest w stanie uzależnić, a już na pewno takich powodujących uspokojenie, czy poprawę nastroju. Samo odstawienie antydepresantów potrafi być dla wielu ludzi drogą przez piekło, a chyba wiemy jak łatwo je dostać od psychiatry. Ja jestem zdania, że farmakoterapia to ostateczność, gdy już jednostka sobie kompletnie nie radzi i nie rokuje na samodzielną poprawę, gdy jej/jego życie to chaos, w innym razie powinno się po prostu ludzi uczyć, jak trzeba to mozolną terapią, radzić sobie z własnymi problemami, a nie na wszystko prochy zmieniające długofalowo także i osobowość człowieka - bo nawet takie w skrajniejszych przypadkach niektóre działania mają. Leki od psychiatry uzyskać jest ciężko, gdyby było łatwo to ćpuny zamiast się rujnować na narkotyki lecieli by na środkach z refundacja. Na pewno potrafiłby właściwie ocenić gdyby tylko się Leżak udał a wiemy, że to się nigdy dobrowolnie nie stanie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 97 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Chyba widzimy inna rzeczywistości donuty huh Raczej tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja nigdy nie pisalam publicznie kto dokladnie co mi pisał, nie wiem czy dostrzegasz róznice. Ok nie każdy musi być tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Raczej tak. A o co dokładnie chodzi to wytlumacze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 97 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Koralgor napisał: nietyram cie Wcale. Tylko czasem masz uwagi. Dlatego jestem taki pewny, ze znamy się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Raczej tak. To kto jest normalny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 18 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, JajaWywalonė napisał: I miał na imię Jarosław skoro juz ustalilismy to ja chce byc ministrem niedorozwoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 123 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Też chcę kupić saturator i zastanawiam się nad tym co Ty kupiłaś, a soda stream. Robiłaś jakiś research zanim podjęłaś decyzje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Telewizory sony donuty tak 4 Napisano 1 godzinę temu Ogólnie takie granie dwóch różnych osób, ja też jestem inny ale odwrotnie prywatnie do swojej znajomości uczuciowej. To dla niej mam lepszom wersję siebie a nie dla wszystkich ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: skoro juz ustalilismy to ja chce byc ministrem niedorozwoju To se bądź. We własnym lbie możesz se nadawać teki i tytuły od sasa do kùtasa i powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 18 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Wcale. Tylko czasem masz uwagi. Dlatego jestem taki pewny, ze znamy się. nieobrazaj sie na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 97 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: To kto jest normalny? Myślę, ze ten kto właściwie ocenia rzeczywistość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Myślę, ze ten kto właściwie ocenia rzeczywistość. Którą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 296 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Leki od psychiatry uzyskać jest ciężko, gdyby było łatwo to ćpuny zamiast się rujnować na narkotyki lecieli by na środkach z refundacja. Na pewno potrafiłby właściwie ocenić gdyby tylko się Leżak udał a wiemy, że to się nigdy dobrowolnie nie stanie. Psycholodzy zazwyczaj podkreślają, że leki jedynie tłumią sygnały błędów wysyłane przez mózg, ale nie usuwają ich przyczyny. Terapeuci uważają, że w lekkich i umiarkowanych stanach depresyjnych lub lękowych, zmiana nawyków, środowiska i sposobu myślenia powinna być priorytetem. Specjaliści ostrzegają przed trendem, w którym normalne ludzkie emocje – jak żałoba po stracie kogoś bliskiego, stres przed ważnym wydarzeniem, czy chwilowy spadek nastroju – są od razu klasyfikowane jako jednostki chorobowe wymagające chemii. O tym piszę i jeżeli ja nie jestem autorytetem - a obiektywnie nie jestem, to niech będą specjaliści. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 18 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: To se bądź. We własnym lbie możesz se nadawać teki i tytuły od sasa do kùtasa i powodzenia Karalgor, z Bożej łaski Zjednoczonego Królestwa Wielkiej Brytanii i Irlandii Północnej oraz pozostałych jego innych królestw i terytoriów Król, Głowa Wspólnoty Narodów, Obrońca Wiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 97 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Koralgor napisał: nieobrazaj sie na mnie To ty sie obraziłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Karalgor, z Bożej łaski Zjednoczonego Królestwa Wielkiej Brytanii i Irlandii Północnej oraz pozostałych jego innych królestw i terytoriów Król, Głowa Wspólnoty Narodów, Obrońca Wiary Bardzo dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 97 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Którą? Dla mnie jest tylko jedna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 706 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, taka_pokraka napisał: Też chcę kupić saturator i zastanawiam się nad tym co Ty kupiłaś, a soda stream. Robiłaś jakiś research zanim podjęłaś decyzje? To jest jedno i to samo, tzn naboje i ich napełnianie kosztują tyle samo bo pasuje każdy, koncentraty tez można kupić jakie się chce, tylko te butelki plastikowe do napelniania muszą być tej samej firmy żeby pasował gwint, ja głównie dlatego wzięłam dafi bo był w kolorze miętowym a soda stream tylko czarne i białe. Edytowano 1 godzinę temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Dla mnie jest tylko jedna. I dlatego że jesteś ograniczony to jesteś normalny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach