Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam racje czy on

Kto tu ma racje ja czy on??!!

Polecane posty

Gość ja mam racje czy on

Cyba potrzebuje zeby ktos spojrzal na to z boku, niby bzdura ale strasznie mnie to denerwuje! Mielismy sie dzis spotkac o 16 bo chcialam pojsc poszukac ofert pracy, zaniesc cv itd., a tu moj facet mi pisze sms ze musi jechac z ojcem na budowe (buduja dom) bo tatus sie obrazi, no doprawdy strasznie! I to juz chyba drugi czy 3 raz, no i spotkamy sie po 18, tylko wtedy ja juz nic nie zalatwie, ok moge isc sama ale nie chce! Dlaczego zawsze mam ustapic?? Oto jak moj facet to argumentuje; ojciec go nei rozumie i sie obraza a ja go rozumiem, wiec to ja mam ustapic tak?! wkurzylam sie i jest mi zwyczajnie przykro

Gość no nie bardzo
ja bym miała dosyć bycia wyrozumiałą i wiecznie rozumiejącą, w sumie to przechoodziłam podobne "akcje" i teraz nie byłabym już taka wyrozumiała, facet ewidentnie nie odciął pępowiny :) smutne ale na to wygląda

Gość ale problem
:o

Gość potworny problem współczuję

Gość wykręcanie
się budową....skąd ja to znam....brak słów

Gość a czy ja gdzies napisalam
ze to problem?? po prostu chce wiediec czy przesadzam czy ma prawo mi byc smutno bo juz sie w tym gubie, a na budowe pojechal

Gość jesli cie sponsoruje
to zawsze bedzie miał rację,zwłascza jak jestes bez pracy a on buduje dom,lepiej sobie to zapamietaj

Gość PRZESADZASZ

pracuje, tylko szukam czegos innego bo to nie jest szczyt moich marzen, zreszta jednpoczesnie studiuje i nikt mnie nei musi utrzymywac, a dom buduje jego ojciec, bynajmniej nie dla nas

Gość WSPÓŁCZUJĘ TWOJEMU FACETOWI

tak dla zasady czy z jakiegos konkretnego powodu??

Gość zbytdziiwnyzebygokochac
Obydwoje macie racie. Jak nie chcesz sama isc to idz z kolega i to mu powiedz i tyle. :)

nie dla zasady. Dlatego, że możesz ruszyć sie sama, a zachowujesz się jak rozkapryszona panna. Wiesz sama jestem kobietą, ale jak słyszę, że dziewczyny mają takiej problemy, to wstydzę się, że jestem kobietą

taaak, gdybym mu tak powiedziala to pewnie by sie niezle wkurzyl, jest niestety zazdrosny :( a tak poza tym to jest super facet, ale dzis mnei wkurzyl na maksa, zwlaszcza ze to juz chyba 3 raz jest taka sytuacja, bylismy umowieni a tu dupa blada

tylko jak ja sie umawiam to dotrzymuje slowa

sorrki wycofuję się, bo nie mogę tego czytac

Gość z tego co widze
to nie mieszkacie ze soba, prawda? on mieszka z rodzicami? jesli tak to rodzice maja prawo jeszcze o cos go prosic czy wymagac, tak to juz jest ;) jak bedziecie na swoim, sami bediecie rzadzic sie swoim czasem...

Gość zbytdziiwnyzebygokochac
wez go olej i juz, idz na lowy z kolezanka i znajdzi innego a co do spozniana facet ma prawo sie spoznic dziewczyna nie, jakas hierarhia musi byc

Na budowie jedna para rąk nie wystarczy, ojciec sam sobie nie poradzi. Budowanie domu jest zajęciem tak kosztownym i czasochłonnym, że stanowi absolutny priorytet dla uwikłanych w nie osób. Niestety, Twoje sprawy czasami okażą się mmniej ważne i nie ma na to żadnej rady. Upierając się przy swoim stawiasz się w złym świetle. Dokumenty z powodzeniem mogłaś zanieść sama.

Gość e tam...
jezeli umawial sie z toba na ten dzien to powinien dotrzymac slowa, to sie nazywa ponoszenie odpowiedzialnosci za wlasne slowa i czyny. z ojcem mogl jechac na budowe nastepnego dnia, tylko ze facet zachowuje sie jak male dziecko i juz. a moze to jakas wymowka bo nie chce mu sie ruszyc zeby jechac z toba?

Gość Ty masz rację
Zerwij z tym facetem, on Cię lekceważy. Zostaw go dla mądrzejszej, która się wprowadzi do mieszkania pozostawionego synowi przez ojca.

Gość caffedelmar
dzizas... jakie kobiety są zaborcze...

Gość trajkota
mnie tez wkurza takie zachowanie niby nic takiego wiadomo jak budowa domu wazniejsza sama mogłaś zanieść ale nie o to chodzi chodzi o dotrzymywanie słowa .... i o to co jest wazne dla ciebie......w 2 godz. domu nie postawia..mógł iść wcześniej pomóc i zdazyć na 16, dla chcącego nic trudnego

Gość trajkota
pozatym ile lat ma synuś? chyba faktycznie nie odciął pepowiny skoro rodzice maja gdzies jego plany ....

Gość caffedelmar
babskie gadanie ;P

Gość masz racje
jesli facet teraz umawia sie z toba i nie dotrzymuje slowa i leci kiedy tatus go zawola... to co bedzie pozniej??? on jest dorosly ma swoje zycie i ma prawo miec swoje plany i sam gospodarowac swoim czasem... nie ma tu nic do rzeczy to ze mieszka z rodzicami... im wczesniej jego ojciec to zrozumie, tym mniej problemow w przyszlosci bedzie miala jego synowa... to jest chore gdy dorosly czlowiek boi sie powiedziec rodzicom nie, bo tatus sie obrazi... twoj chlopak nie jest odpowiedzialny za samopoczucie swojego tatusia... za to w stosunku do ciebie, skoro sie umowiliscie, ma zobowiazania... to moje skromne zdanie...

Gość caffedelmar
tak, dla baby zostawić cały swiat, nie rozmawiać z nikim, nie zmieniać planów, broń Boże nie robić czegoś, czego ona nie chce, zeby tylko jej było super extra hiper... nigdy wam coś nie wyskoczyło nagle? nigdy was nikt o coś nie poprosił i nie zmienialiscie dlatego planów? czy jest tu ktoś, kto mysli, czy tylko ktoś, kto oczekuje jak najwięcej dla siebie?

Gość facior
A tam pierdzielicie ..."jak sie umawia to ma dotrzymac slowa" co za bzdura. Ciekaw jestem jak by was tak mamusia poprosila o pomoc to ktora by powiedziala nie bo umowilam sie z chlopakiem. Pierdzielic to potraficie tylko inaczej to w praktyce wyglada. I chyba logiczne jest ze rodzinny dom jest wazniejszy od rozkapryszonej dziewczyny i jej pracy......krolewny jedne.................to na tyle

Gość FaciorA
facior, masz racje, ale jak zdaza sie to wiecej anizeli jeden raz, to obojetnie czy to chlopak czy dziewczyna to zwykly wyraz braku respektu przez to przemawia...to wszystko