Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda..16

Minetka i lodzik

Polecane posty

zgadzam sie z SUSI! jeśli sie kogoś koch, ufa mu i szanuje sie go to minetka i lodzik to nic krępującego! ja z moim chłopakiem nie krępujemy sie tego i nie widzimy w tym nic złego :-)

Gość Luna 85
Cześć Dziewczyny! Z moim facetem już jestem od ponad 2,5 roku. Cudownie nam się układa pod każdym względem. Sama kiedyś uważałam że seks oralny to nie dla mnie, ale zmieniłam swoje zdanie, kiedy to mój facet po raz pierwszy zrobił mi minetkę. To było niesamowite uczucie i polecam każdemu! Później już nie miałam żadnych oporów i zrobiłam Misiowi lodzika. Co prawda nie połykam jego nasienia, bo nie odpowiada mi ten smak, ale uwielbiam patrzeć jak mojemu Misiowi jest codownie za każdym razem jak mu sprawiam tą przyjemność :)

Gość a jak to robicie
tez bym chciała zrobic Kocikowi ta przyjemność ale jakoś nie umie...

Gość Luna 85
To przychodzi z czasem. Nie warto się spieszyć! Wiem to z doświadczenia ;) Ja na początku też miałam opory, ale się przełamałam.

gimnazjum tu samo czy jak? nie macie juz lepszych tematow? :/

Gość PIERNICZEK
nelke - nie gimnazjum tylko poprostu czasem dobrze jest sie wymienić swoimi doświadczeniami.Nie każdy we wszystkim jest dobry :) Od tego jest te forum by sobie pomagać :) :)

Gość wawwaw29
minetka i lody sa super ale ty dziewczyno masz jeszcze czas .Ja uwielbiam wszystko co moj maz mi robi .Jednak zanim zaczniesz uprawiac taki sex to zastanow sie czy ten ch jest tego wart zeby mu taka przyjemnosc robic

nelke a nawet jeśli gimnazjum to co z tego??? na pytania sie odpowiada a jak nie to nie komentuje.Pozdrawiam szanowną panią

Gość malutka102
Poczytałam sobie Wasza dyskusje i kurde powiem Wam tak! Jestem ze swoim facetem juz pol roku, od jakiegos czasu chce zebym mu zrobila loda, ja choc juz psychicznie do tego dojrzałam i barzo chce mu tego loda zrobic nie moge... no po prostu cos jest nie tak! I nie jest to - jak ktoras z Was napiała - kewstia zapachu, bo raczej jest ok, tylko on chce go wkladac gleboko... a ja im głebiej wklada zaczynam miec odrych wymiotny... tak po prostu jak czasem lekarz Wam wklada patyczek by zbadac gardło, no i nie moge tego dokonczyc. Nie wiem czy Wy tez macie taki problem, czy on ma za duzego penisa, czy ja mam malutkie usta - nie wiem!! Druga sprawa - to zabki, nie moge ich do konca schowac, i moj facet za akzdym razem mowi - chowaj zabki :) TRZECIA SPRAWA to sperma!! I chociaz ani razu nie doprowadzilam go do orgazmu - bo jak mowie, nie umiem go zrobic, to troszke tam sie wydobywa tych płynow... jezus no nie moge tego slonego smaku... nie wiem na czym to polega ze niektore laski ida i to robia aniektore - chociaz chca, nie moga lodzika zrobic :/

witam Cie. Ja jestem z moim chłopakiem 9miesiecy, nigdy nei bylam zbytnio kochliwa. jest to moj 3chlopak i mysle ze poki co dlugo dlugo nim bedzie. to on \"wciagnal mnie\" w tematy intymne. z nim przezylam swoj pierwszy raz a mam 19lat. nigdy nie myslalam ze bede potrafila zrobic komukolwiek loda. Najpierw to on zadowalal mnie, po dluzszym czasie po prostu odwazylam sie to zrboic i teraz nie jest to dla mnie nic strasznego zadowolic osobe ktora kocham bo zrobilabym dla niego wszystko pomimo ze trzymanie jego penisa w ustach nie jest moja ulubiona czynnoscia. Wszystko jest dla ludzi a z milosci wiele mozna zrobic. a powiem wiecej - jak widze rozkosz na jego twarzy to nei mam juz zupelnie zadnych barier :) Trzy dni temu sprobowalismy nawet pozycji 69. I nie powiem, było miło. wszystko zalezy od charakteru mysle... w kazdym badz razie - nic strasznego ;) pozdrawiam

Gość Nastolatka18
Hej:) Też zastanawiam się nad tym co w temacie. Jestem z facetem starszym ode mnie trochę, zalezy mi na NIM i chcialabym mu zrobic dobrze ustami ale narazie uwazam że to za wczesnie, nie robiłam jeszcze tego i jesli odażyłabym się to boję się że ośmiesze sie i nie wyjdzie mi eh:( Jak to najlepiej robić?? Jesteśmy ze sobo prawie miesiąc, na etapie pettingu zaawansowanego;) Jest mi z NIM bardzo dobrze ale z pewnymi rzeczami poczekam jeszcze. Mowiłam mu to, jest wyrozumiały, nie zmusza mnie do niczego... Tylko za jakiś czas może odważę się bo chce żeby mój misiek był zadowolony i było mu lepiej ze mną;) często widujemy się i mam nadzieje że będę z NIM DŁUGO... i yy chciałabym z nim chyba właśnie stracić dziewictwo ( o ile jeszcze jestem, bo petting jest i mogę już nie być niby ) ale to będzie mój 1 RAZ hmm:* Oby układalo NAM się dobrze:):) Aaa i dodam że mam 18 lat i wypadałoby hehe:P:P I chce juz to zrobić niedługo, czuję się gotowa, nawet moja lekarka GIN zażartowała że wypada juz to zrobić a nie trzymac do ślubu hehe:P Jakaś nowoczesna kobietka:) ... Pozdrawiam :*

Gość asiulka88-84
DO NASTOLATKA18:::: MOWISZ ZE CHCESZ UPRAWIAC SEKS ZE SWOIM CHLOPAKIEM BO WYPADA!!GLUPIA JESTES TO CO ZE MASZ 18SCIE LAT UWAZASZ ZE JHESTES JUZ ZA STARA ZEBY BYC DZIEWICA POWINNAS SIE CIESZYC ZE JESTES DZIEWICA A NIE ZE TY CHCESZ SPAC Z CHLOPAKIEM PO MIESIACU POZNAJ GO NAJPIERW A NIE ZE BEDZIESZ MU DO WYRA WSKAKIWAC A CO DO TWOJEJ GINEKOLOZKI TO JEST TAK SAMO TEPA JAK TY JAK MOZE CI NARZUCAC KIEDY MASZ SYPIAC Z FACETEM OBIE SIE W GLOWE STUKNIJCIE!!!!!!!

też uważam że do seksu nie powinno sie śpieszyć... bo można póxniej tego żałować... ja poznawałam mojego chłopaka rok i dopiero wtedy sie OBOJE na to zdecydowaliśmy

Uwielbiam uprawiać seks oralny z moim facetem. Nigdy nie patrzylam na to jako na coś obrzydliwego - nawet jak zaczynalam :) Czerpię ogromną przyjemność z tego, że biorę do ust jego penisa i robię mu dobrze a uczucie jak kończy w moich ustach jest super! :) Moglabym taką formę seksu uprawiać kilka razy dziennie, ale ja w ogóle uwielbiam się kochać (nie tylko oralnie) :) Szkoda tylko, że nie spotykamy się tak często, ale już jak się zobaczymy to .... jest bosko :) Pozdrawiam wszystkich poznających tajniki seksu i życzę sukcesów ;)

Gość asiulka88-84
do Igraszki::::::: mowisz ze lubisz ze umiesz loda robic to forum polega na podawaniu przykladow propozycji opcji wiec opisz szybko jak zaczynasz lizesz ssiesz czy co?pozdrawiam

Seksu oralnego nie da się nauczyć z jakiejś instrukcji. Musisz to poczuć. Tak szczerze to nie rozumiem czego się obawiacie? Tego, że nie umiecie? Przecież to chyba normalne, że każdy kiedyś zaczynal. Mi też z początku nie szlo najlepiej, byly ząbki itp. ale wiadomo, że praktyka czyni mistrza. Jeśli przyznacie się facetowi, że nie uprawialyście seksu oralnego to jeśli was kocha to na pewno to zrozumie i będzie cierpliwy. A tak w ogóle to facet już będzie wniebowzięty, że się na taki rodzaj seksu zdecydowalyście ;)

Gość asiulka88-84
do igraszki nie chodi o to ze sie wiekszosc dziewczyn z tego forum boji ale o to ze im sie to brzydzi!!!!!!pozdro

Gość KTOSTAMBLABLA
NA POCZATKU ROBILAM TO CZESTO I ROBILAM TO Z WIELKIM ODDANIEM SWOJEMU MEZCZYZNIE. ALE KIEDY ON ZACZAL CORAZ CZESCIEJ WOLAC O LODA, TO BARDZO SIE ZRAZILAM, BO JA TEZ MAM POTRZEBY I TO NIE MALE, A KIEDY ON SPUYSZCZA MI SIE W USTACH, TO JUZ MU NIE STANIE POZNIEJ ZA SZYBKO, ZEBY SIE ZE MNA POKOCHAC. ON TERAZ MA DO MNIE ZAL, BO ROBIE MU MOZE Z RAZ NA MIESIAC..KIEDYS BYLO RAZ NA DZIEN...

o matko boska.jak mozna takie zberezienstwa pisac.ty zepsuta dziewczyno.Czy ty Ojca rydzyka sie nie boisz?????i wiekuisteto ognia:) ksiądz musi pierzynę poświęcić a nie bez slubu.a w dodatku oralny seks.pomodle się do Świętej Anny dziewicy co by wstawiła się za toba zebyś na psy nie zeszła.święta anna dziewica jest panną nad dziewicami wszystkiemi i patronką dziewic polskich.

Gość seks oralny jak najbardziej

ogołem nie uwazam tego za upokorzenie bo lubie to robic heh :) a on kocha mnie rozpalac :D

Gość Amelia85
wolicie zeby facet byl oglolony w miejscu intymnym przy robieniu lodzika czy nie ???

Gość gość
Jaki według was wiek jest odpowiedni na rozpoczęcie takiego typu przyjemności? A może wiek nie jest ważny?