Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda..16

Minetka i lodzik

Polecane posty

Gość inny_gość
Wiek jest nieważny. O ile nie wchodzi w grę para 9-cio latków, to ok. A czy masz 35, 20, czy tylko 17 lat nie ma znaczenia jeśli do tego dojrzejesz. Oczywiście chodzi o dojrzałość psychiczną. Jeśli ktoś ma myślenie typu "kochamy sie, uprawiamy seks, ale jak będzie dziecko to sie załamię, albo usunę.", to dojrzały nie jest. Podobnie z seksem oralnym. Jeśli jesteście gotowi na to i na to ze może coś nie wyjść, że sie nie uda, a wtedy nie zamkniecie sie w sobie, tylko spróbujecie kiedyś ponownie, to jest dojrzałość. Nie poddawać się w żadnych kwestiach, nie tylko seksu. I być wciąż razem.

Gość gość
Wiek nie jest ważny, w ogóle nie należy się nastawiać "kiedy powinnam zacząć to robić", ochota na zrobienie loda facetowi powinna przyjść sama, wynikać z chęci sprawienia mu jak największej przyjemności. Tak było ze mną, jak by mi ktoś powiedział parę lat temu, że kiedykolwiek zrobię facetowi loda to bym nie uwierzyła, a teraz robię i mam frajdę, że on odlatuje, chociaż nie powiem, żeby to był mój ulubiony rodzaj seksu, bo jednak wygrywa u mnie normalny stosunek :)