Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oksanka

Stosunek przerywany?

Polecane posty

Gość Oksanka

Zaczynam współzycie i moj chlopak zaproponowal mi stosunek przerywany a ja nie wiem na czym to do konca polega???Prosze o wyjasnienie...

Gość kiki miki
Naprawdę nie wiesz? To najbardziej zawodna forma współżycia, no chyba ze planujecie dziecko po pierwszym stosunku. Tz znaczy że on chce wyjść z Ciebie przed wytryskiem.

Gość Oksanka
Dzieki tak myslalam ale nie bylam pewna

Gość Oksanka
facet musi miec to pod kontrolą ? a jak np. nie uda mu sie ?

Gość a taki jeden ...
dzięki temu sposobowi mam fajnego synka ... polecam

Gość Oksanka
Ale ja w najbliższym czasie nie planuje dzidziusia.

Gość Oksanka
Moze lepiej prezerwatywa i stosunek przerywany? Jak myslicie?

Gość jmt
Jak mu sie nie uda to moze sie okazac ze za 9 m-cy bedziesz juz mamusia...nie wariujcie tylko zainwestujcie w jakie skuteczne metody zapobiegania ciazy. pod kontrola to moze on probowac to miec ale jak ktos jest podniecony a zakladam ze Twoj facet bedzie to bardzo duze szanse ze mu sie nie uda. nie zgadzaj sie na to!

Gość ile ty masz lat

Gość ej nie tak czarno od razu
ja stosowalam go ponad 3 lata i nie zaszlam takze to nie regula, że taki on nieskuteczny :P

Gość ile ty masz lat
bzykac sie chcesz ale nie znasz metod antykoncepcji???

Gość jmt
Jak bedzie z prezerwatywa to nie musi byc przerywany o ile Wam sie prezerwatywa nie zsunie albo nie peknie. Podobno zdarza sie stosunkowo rzadko ale mi sie zdarzylo-mialam jednak farta i mama nie jestem, wiec prezerwatywa nie jest dla mnie, ale podobno z globulkami dosc skuteczna jesli nie chcesz brac hormonalnych srodkow.

Gość do- ile ty masz lat
nie badz w ten sposob nastawiony/a przeciwko niej.... Dobrze ze pyta przed a nie po jak to czesto bywa.

Gość jak tak zawsze
Pewnie on chce stosować przerywany bo za szybko dochodzi.To też jest dobry sposób , ja go stosuję od lat i jest ok tylko ze facet musi byc odpowiedzialny i kontrolować ,chociaz z drugiej strony przypuszczam ze jest mlody więc jak zobaczy cipke i zacznie ja rozbierac... różnie to buwa.Powinniśvie jeszcze to próbować przed okresem to będzie dodatkowe zabezpieczenie

Gość 158cm to maja karly
od 3 lat stosuje i dzieci nie mam a moja znjoma zaszla biorac tabletki:)

Gość roznie to bywa
przerywany jest dla dojzalych facetow ktorzy nie podnieca sie juz z byle powodu, a nie dla nastolatka ktory dopiero zaczyna i nie zna tak dobrze swojego organizmu. 158cm to maja karly - to ze Twoja znajoma zaszla "przez tabletki" to napewno sama sobie zawinila i nie dopilnowala terminu/godziny

Gość jak tak zawsze
nie masz racji ja jestem teraz dojrzały ale tą metodą kochałem się już od pierwszych razy zresztą pielęgniarka mnie uczyła i chyba dobrze bo było przyjemne z porzytecznym.Teraz są dobre tabletki anty ale trzeba też uwazać tym razem to kobiety zadanie.

Gość roznie to bywa
no wlasnie, mowisz ze byles uczony, znales swoje cialo. O tym mowie. Nie kazdy nastolatek potrafi. Zaryzykowalabym tu nawet stwierdzenie ze malo ktory potrafi;) Jesli chodzi o tabletki to moim zdaniem nie sa 100% pewne ze wzgledu na to ze to kobieta zawodzi. Zapomina, bierze pozniej. Jak kobieta pilnuje to wszystko jest ok. A nawet jak nie wzielam o odpowiedniej godzinie dzisiaj to przeciez te powiedzmy dwa dni nie musi we mnie dochodzic. Po co ryzykowac? Proste:)

Gość jak tak zawsze
zgadza się tabletki sa pewne ale na 99,5% jakis mądruś wymyślił .najlepiej iść do gineka on dobierze odpowiednie a i okres sie urególuje,jednak jak chcecie sie kochać jak najszybciej to tak jak mówiłem wyzej przed okresem anie po (najgorzej 7 dni po) i niech facet nie czeka aż wystrzeli tylko szybciej wyskakuje a ty możesz mu dokończyć ręką albo on sam albo jescze jakoś inaczej

Gość Oksanka
Dziekuje za wasze zdania mam 19 lat i dopiero zaczynam współzcie i chciałam wiedziec jak to jest? A jeżeli chodzi o tabletki hormonalne to nie chciałabym ich brac! wolalabym stosowac inne metody antykonc.