Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
wwwatujest

🚩Seriale - strata czasu

Polecane posty

3 godziny temu, yeya napisał:

A na monstere miętową i alokazje jeszcze czekam, sklepy roślinne mają teraz przerwy w dostawach przez wzgląd na niskie temperatury. 

Nie pozostaje nam nic innego jak zarzucić się kocem, zrobić herbatę, włączyć tv i zrobić popcorn (duuuuzooo popcornu). 

: ))))) 

• Like 1

4 godziny temu, marinette napisał:

No początkowo tak, później był naprawdę wyspecjalizowany w pewnych rzeczach w których tata nie był, na koniec nie miał już wyjścia, uczył się na głębokiej wodzie, bo taty już nie było i nie miał mu kto pomóc w budowie domu... radził sobie sam. 

No musimy to jakoś przetrwać, zanim się zrobi wiosna : ) herbata+pilot od telewizora to najlepszy zimowy zestaw📺📱

Metodą prób i błędów... 

: ) dokładnie

Gdzieś czytałam komentarz na filmwebie że fajne w tym serialu jest to, że bohaterami nie są młodzi ludzie, tylko "dziadersy" (cytuję) i że dzięki temu są tacy zaradni, potrafią sobie poradzić w kryzysowej sytuacji, skręcić nadajnik radiowy, coś tam zespawać, zrobić własnej roboty maskę gazową czy za pomocą dynama od rowera coś tam uruchomić... Coś w tym jest : ) 

Też : ) to fakt są kreatywni jak MacGyver, ale też ogólnie wzbudzają sympatię... 

Piękna : ) nigdy nie miałam monstery ale się przymierzam po obejrzeniu jednego filmiku z influencerką która ma ogromną i naprawdę w mieszkaniu robi robotę - pięknie ozdabia dom, robi wrażenie, ładnie wygląda < 3

Dzięki, ta deliciosa akurat jest najbardziej dostępna... można ją kupić w pierwszym lepszym markecie w którym sprzedają rośliny... ponoć warto zwrócić uwagę czy dana monstera jest big form bo wtedy wypuści olbrzymie liście : ) mam nadzieję, że ta będzie zgrabna i nie aż tak duża bo nie mam miejsca na olbrzymke : )

Widziałam na filmikach i zdjęciach właśnie takie, ładnie to wygląda ale w odpowiednim wnętrzu... jak ktoś ma duży przestronny dom to czemu nie, ale na olx np widziałam, że sporo osób je wystawia bo im się w mieszkaniach/domach nie mieszczą albo dziczeją... 

Nie pozostaje nam nic innego jak zarzucić się kocem, zrobić herbatę, włączyć tv i zrobić popcorn (duuuuzooo popcornu). 

: ))))) 

Jutro film który poleciłaś: ) 

W końcu sprawdziłam tablet czy działa, pobrałam sterowniki itd ale na komputerze nie mam miejsca by pobrać krite to sprawdziłam w photopea to taki darmowy odpowiednik Photoshopa : ) czat mi doradził jednak sprawdzenie w innym programie po tym jak zauważyłam, że ślad po piórze ma opóźnienia tak jakbym linie ciągnęła za sobą a nie rysowała w czasie rzeczywistym... 

Sam tablet spoko : ) raczej zostanie.

Dobranoc : )

Edytowano przez yeya

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować