Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala ankieta

Pytanie wylacznie do mezczyzn !!!!

Polecane posty

Gość mala ankieta

Kto wedlug was zasluguje bardziej na szacunek : A) prostytutka , ktora stawia sprawe jasno , bierze pieniadze i nie oszukuje ? B) kobieta , ktora jest w zwiazku i zdradza partnera , oszukuje go , wykorzystuje i bezczelnie klamie ze kocha ? Dla mnie wybor jest prosty , oczywiscie ze A , a te pod punktem B nie maja prawa wyzywac prostytutek gdyz sa od nich zdecydowanie gorsze 😡

Gość remko78
znajdz cos pozyteczniejszego od zadwania glupich pytan...

Gość sssssssssssd
jasne że A, kto by chciał taką która jest BEEEE...

Gość cóż
gdyby wszystko było takie proste to byłoby strasznie nudno

Gość chanelka...
Ja osobiscie mimo że jestem kobietą brzydze sie kobiet typu B zakłamane flądry Bleeeeeeeeeee!!

Gość do dziewczyny powyzej
c) zadna

Gość zachmurzona
A

Gość drDick
ale prostytutka to prostytutka :) ona idzie z kazdym ,i starym dziadkiem ,i pijanym lumpem ,i napalonym 18 latkiem - z kazdym - za kase :) a taka ktora zdradza to przynajmniej robi to dla przyjemnosci ,z wlasnego egoizmu itp...niemniej nie z kazdym :)

Gość tylko....
Niemniej A nie oszukuje ludzi i ich nie krzywdzi tak jak B , pomysl o tym .

Gość tez mysle ze A

Gość a ja jestem B

Gość kobiety nie zasluguja na
szacunek , wszystkie sa takie same .

Gość rumiany Boluś
lepiej jeśc tort z kolegami niż gówno samemu.

Gość rumiany Boluś
prawdziwa Cnota , krytyki się nie boi. pójdzie z kazdym.

Gość Czy jesteś prostytutką
i chcesz zasługiwać na szacunek, chcesz się dowartościować???

Gość klekle
Czy jesteś prostytutką >>>> a Ty jestes moze z tych kur**** co zdradzaja ze tak cie to obrusza ??

Gość co za pytanie
A nie jest temu winna .

Pytanie jest tendencyjne, ponieważ zawiera wyraźną sugestię, co do \"właściwej\" odpowiedzi. Czytamy, że prostytutka \"stawia sprawę jasno\" i \"nie oszukuje\" ( same zalety ) a kobieta niewierna np. \"bezczelnie kłamie\". Ale gdyby pytanie inaczej sformułować np. A) prostytutka, która uprawia seks z mężczyznami, z którymi nic ją łączy, bezczelnie kłamie klientom, że sprawia jej to przyjemność i bierze za to pieniądze ...to odpowiedź nie jest taka oczywista.

{ bezczelnie kłamie klientom, że sprawia jej to przyjemność } :D Raczej głupi ten klient, który myśli że to jest naprawdę.

Gość oj syfon
Jak ktos idzie do prostytutki to chyba po sex i tego oczekuje , pierdoli go czy ona odczuwa przyjemnosc czy nie :D

Nie o to chodzi, to był tylko przykład pytania sugerującego odpowiedź. Nie wiem, co czuje prostytutka, nie interesuje mnie to. Śmieszy mnie tylko, to przekonanie, że prostytutka jest \"uczciwa\", \"bo jasno stawia sprawę\". Rzecz w tym, JAKĄ SPRAWĘ stawia jasno. Jeśli ktoś, uczciwe przyzna, że lubi okradać staruszki, to uznamy go za ok., bo postawił sprawę jasno ?

Gość oj syfon
Idziesz do prostytutki , ustalasz cene za usluge i placisz , nikt Cie nie okrada .

Tez uważam że prostytutka nie jest uczciwa. Natomiast normalny klient nie jest oszukiwany. Tyle że jak dla mnie róznicy nie ma.

Wiecie mam znajomego księdza-jest bardzo w porządku,ale chyba ma pewien problem;mianowicie chyba naprawdę zachowuje celibat bo jak niestety wszyscy to zauważyli ,że ma \"jaja jak u byka\"-jak siedzi w krótkich spodenkach to az nieprzyjemne ! :o Właśnie jemu przydałaby się taka usługa od panie A ,gdyż natury się jednak nie oszuka i zaczęły się już z nim problemy;ubzdurał sobie że jedna dziewczyna się nim zauroczyła;zaczął za nią chodzić ,a nawet przychodzić do jej domu,kiedyś nawet wlazł jej jak rozebrana spała we własnym pokoju ! Nie wiedziała jak z tego wybrnąć ! Dlatego uważam ,że \"kobiety pracujące \"stawiające sprawę jasno są potrzebne ! A mówienie o świadomym wyborze gdy jedni którzy w życiu się uczciwie nie napracowali,a jeżdzą limuzynami bo mieli \"WEJŚCIA\",a inni uczciwie przez całe życie pracowali i jeszcze na koniec po \"przekrętach\"ktoś zabiera im mieszkanie zakładowe jest nieporozumieniem ! :(