Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uch

On ciągle gra

Polecane posty

Gość uch

ileż można siedzieć przed tym pudłem i strzelać w wirtualnych wrogów :o O nic poprosić nie można, nigdzie wyjść, bo ciagle zajęty :o Ma ktoś podobnie, chyba oszlaleję 😡

Gość FaciorA
to zostaw go przed tym monitorem i zacznij wychodzic, jedyne co moze poskutkowac jak zaczniesz zyc wlasnym zyciem, Ty bedziesz zadowolona a on zobaczy lub nie co przechodzi mu kolo nosa...:)

Gość uch
FaciorA dzięki za radę, dobra :) tylko.. co zrobić w nocy, też wyjść, a przecież chce sie spać, trochę ;)

Gość bebebe
co poradzić jak gra wciągnie....:)

\'FaciorA dzięki za radę, dobra tylko.. co zrobić w nocy, też wyjść, a przecież chce sie spać, trochę \' przetnij kabel :P

Gość uch
bebebe Ty też uzależniona/ny, co poradzić, co poradzić, jak wezmę wałka, to zaraz z krzesła wstaniesz :p Ludzie co z Wami się robi !! taa, przetnij kabelek :p nie daj Boże odłączyć go w trakcie, to chyba przyszłoby mi spać na wycieraczce :o I miesiąc cichych dni, żal po lata :p

:) hehe to zostaje awantura.. mnie jak wkurzy ze np moj facet sciaga z neta tam cos do gier spolszczenia to ja odrazu wyłaczam kompa i nie ma wyjscia pytam sie kto wazniejszy. i Wygrywam..

uch-----> nie denerwuj się, staraj się zrozumieć:o Mój mąż tak samo dziwnie reaguje jak ja wieczorem siadam do kompa, w każdy wieczór spędzany w domu:D I znajdź sobie jakies zajęcie, od którego bedzie Ciebie musiał odrywać siłą jak mu przyjdzie ochota z Tobą pobyć. Mój - nałogowy kiedyś gracz opamietał się jak ja zaczęłam namiętnie wykorzytywać net:D Teraz to on prosi:D A ja wpadłam w nałóg:D

Gość wiadomo że komputer ważniejszy
Kobieta trochę pohisteryzuje i jej przejdzie, a gry czasem cofnąć się nie da!!!!

Mam to samo. Oczywiście nie siedzę w domu i nie czekam aż księciunio raczy oderwać swoje szanowne cztery litery od komputera tylko sama sobie wychodzę a to do znajomych czy na rower przykladowo. Niestety kończy się to zazwyczaj w ten sposób \"bo ja siedzę w domu a ty się wlóczysz nie wiadomo gdzie\". Na moje propozycje żebyśmy w takim razie gdzieś razem się wybrali \"nie, bo się umówilem z ludźmi z gildii na wspólną misję\"... I tak w kolo macieja... Ciężkie życie z komputerowymi nalogami. Mój napieprza w sieci non stop w \'World Of Warcraft\" ewentualnie w \"Tibię\" a wasi?

Gość Eo
Kurde a mi sie abonament skonczylw w wowa. Grrrr kasy brak. BTw na jakim serwie gra twoj?

Gość wspolczuje...
uh--->ten twoj facet pracuje cos czy tylko gra na kompie? ;)

Gość do uch
powiedz mu ze jest nub

Gość caffedelmar
hehe ja gram w coś online, moja dziewczyna tez gra w cos online (co innego), kuzynka gra w cos online (jeszcze co innego), jej chłopak gra w coś oline... co jest w tym dobre? my to lubimy... i... kazde rozumie drugą stronę, że nikt nie jest na niczyje zawołanie :P to ćwiczy cierpliwość... ale i tak duzo czasu spedzamy razem, nie siedzimy ciagle przy grach ;P cóż... gry komp, rpg czy co tam jeszcze są fascynujace... :)

Gość Sing Me To Sleep
Powiedz mu, ze jak sie nie zmieni to wyskoczysz z tym kompem przez okno. Tylko najpierw zapytaj co bedzie najpierw ratował: kompa czy Ciebie. ;)

Gość echhhh
ja gram, czytam i maluję. cokolwiek z ww. zacznę, to nie da mi się przerwać, bo jestem maksymalnie "wciągnięta". nie zrezygnuję z hobby. niech on też znajdzie sobie hobby. i znalazł. patrzył jak gram z wypiekami na twarzy, patrzył... i pozazdrościł.;) hmmm... pewnie dlatego mamy dwa kompy w trzydziestometrowym mieszkanku.:D ps my nałogowo gramy w ogame i cywilizację.;)

Gość caffedelmar
dlaczego ciagle kobiety na tym forum uważają, ze jak już maja faceta, to ten facet nie ma prawa do swojego własnego życia... jesteście zbyt zaborcze i moze faktycznie lepiej waszym facetom by było bez was... ja gram w mmorpg na kompie, śmigam na motocyklu, grzebie w nim godzinami... moja dziewczyna się mnie tak nie czepia, jak wy swoich... dlaczego? bo ja rozumiem ją, kiedy ona godzinami z pasją maluje obrazy, kiedy godzinami projektuje www dla klientów i kiedy znika na pare godzin na windsurfing... i dlatego też i ona rozumie mnie... żyjcie... i dajcie żyć innym... tymczasem pozbadźcie się tej cholernej zaborczości, bo faceci się uduszą w waszych zwiazkach i nic dziwnego, że potem bedziecie pisac "zostawił mnie, a buuuu"

Gość echhhh
dokładnie tak. człowiek musi mieć swoje zainteresowania i czas dla siebie. to, że ktoś ma hobby od razu jakaś kwituje topikiem "nie zalezy mu na tobie". ręce opadają. znajdźcie sobie coś co was też będzie interesowało. nie można wisieć na człowieku ciągle, bo się go zadusi.

Gość zbytdziiwnyzebygokochac
I dobrze robi, ale chyba troche przesadza. No bo raz kiedys moze odpuscic. Problem tylko w tym, ze jak odpusci to ty mozesz pozniej to wykorzystac.

Gość chaoos
leczyć się NAŁOGOWCY, a nie zasłaniać słowem " hobby" :o

EEeeee tam!! A co zlego jest w pograniu sobie. Ja tez lubie :) Chcialabym, zeby moj ewentualny partner tez lubil to nie mielibysmy okazji do klotni :P

Gość chaoos
kwiat wisielców --> ani do rozmowy nawet :p no chyba że przez gg ;)

Gość caffedelmar
CHAOS PRZYNAJMIEJ NIE MAMY NUDNEGO żYCIA I NIE ZADUSZAMY NASZEJ NASZYCH MIłOśCI... ;p