Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa i chora

Leczenie hormonalne przed ciaza,kto tez tak mial?Prosze o pomoc!

Polecane posty

Gość nowa i chora

Mam depresje,bo nie moge zajsc w ciaze 11 cykli,poszlam wiec do lekarza i powiedzial,ze to wina hormonow,po badaniu krwi... Boje sie teraz jak przepisze mi lekarz jakies hormony,ze przytyje a i tak juz jestem pulchna dosc sporo-80 kg:( Siostra mi mowi dla pocieszenia,ze wlasnie schudnie moze jeszcze. A ja placze w poduszke,bo nie wiem ile takie lecznie hormonami trwa,tak bardzo chcialabym juz miec dziecko...

opanuj się! niedawno sama przechodziłam takie wahania nastrojów, nie wolno komplikować sobie życia na siłe. chcesz być w ciąży? facet cię kocha? to czego panikujesz! też przyjmuję leki i mam gdzieś czy mi dupsko urośnie, wszystko można przecież zgubić w odpowiednim czasie, a twoja siostra też ma racje - wszystko zależy od kobiety bądź dzielna, bo z takim podejściem to nic dobrego nie wyjdzie

Gość nowa i chora
mam faceta,mam wszystko,mieszkam od 11 lat w Irlandii...ale nie moge miec dziecka...moj wyglad jest dla mnie wazny,wazylam juz duzo wiecej niz teraz i nie moglam wyjsc z depresji... Dlatego pytam,czy dziewczyny przytylsyscie przez hormony?? U mnie wszystko jest do bani: -silne miesaczki-brak zelaza..... Na to wlasnie mam lykac te hormony...

Gość burak cukrowy
5lat trwa leczenie...

nieda się nie przytyć biorąc hormony czy też będąc już w ciąży ... życie polega na dokonywaniu wyborów - życzę wam jak najlepszych