Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche rozsadku

kobiety z tego forum są przewrazliwione, niewyedukowane i infantylne

Polecane posty

Gość to okropne
Troche rozsądku - mylisz sie twierdząc, że przy zagrozonej ciązy leżeniee nic nie da, bo wiele dzieci wlasnie przez leżenie przez długie miesiące mogło sie urodzic. Jeżeli nie masz o czyms pojęcia, to sie nie wypowiadaj.

Gość kapryski to jakieś zero
kapryski - ciekawe co zrobisz jak sama zostaniesz zapylona ;P

Gość sługa uniżony
w Banku ? to musi być jakiś niesamowity bank, skoro pisze się go przez "B" :D :D respect, my to tylko ulice zamiatamy :D :D

Gość to okropne
troche rozsądku - nie mam zamiaru cie zaginac, chciałam tylko wykazać twoja znikoma wiedzę na pewne tematy. Dla mnie jesteś osobą, która bardzo niewiele sobą prezentuje. pozimo - żenujący

Gość troche rozsadku
mam pojęcie i się wypowiadam... wiele jest ciaz, gdzie kobiety biora duphastony, luteiny i inne swinstwa, leza, nic nie robia i mimo to jest klapa

to jakis podejrzany bank skoro nie ma nic do roboty. Może NBP? ;) :D

Zdaje mi się że przewrażliwiona jesteś Ty skoro denerwuje Cię sposób bycia kobiet z tego forum , śmiem również twierdzić że geniuszem też nie jesteś we wszystkich dziedzinach życia... no i infantylność... zapewne jesteś oschłą kobietą skoro nie pozwalasz sobie na odrobinę infantylności. Pozdrawiam wszystkie ciężarówki no i założycielkę tego topiku...więcej luzu

kurcze kapryski Ty jestes chora psychicznie....Kto Cie wydał na ten swiat??????Od razu widac ze szybko zostałas porzucona przez swoja \"suke\" (Twoje słowo), spójrz w lustro i ocen stopien zaczerwienienia z emocji na twarzy,tylko to Ci pozostało

Gość do troche rozsądku
Ty jakaś nienormalna chyba jesteś I prostaczka Co to za wypowiedzi? "I klapa"? Tak o stracie dziecka może tylko oszołom powiedzieć.

świat jest mały, zaraz cię namierzymy i pogadamy z szefem, bo jestem pewna, że jakiegoś jednak masz!

to twój ojciec pracował po porodzie? I jak? Dobrze się czuł?

Gość uuuuuuu
Nie rozumiem skąd u Ciebie taka nienawiść do kobiet w ciąży, czy tych posiadających dzieci. Zazdrościsz im? To ich sprawa w jaki sposób sie porozumiewają. To wolny kraj, jeżeli to lubią ich sprawa. Chcą rodzic dzieci brawo. Chcą siedziec z nimi w domu to tez ich prawo, nie Ty będziesz je utrzymywać...

:D

Ale jaja,opasała brzuch??? Dobra uciekam stad,bo mozna sie posmiac,ale wszystko ma swoje granice//Czytanie wypowiedzi takiej istoty jak kapryski troche mnie przeraza:P

odcięli internecik? :D

Gość chyba szef namierzyl
:D:D:D

:D

Gość Dalila
Kapryski lalek jestes zalosna! ciekawe jak kobieta po porodzie ma zapierdzielac do pracy? a kto sie zajmie dzieckiem moze tatus? jezeli myslisz ze bycie z dzieckiem w domu to lezenie to chyba sie za duzo filmow naogladalasi zobaczymy czy ty polezysz jak bedziesz kiedys je miala, oby nie! bo to dla tego dziecka nieszczescie, a ponadto kobiety ktore zaszly w ciazy przynajmniej spora wiekszosc pracowala wczesniej wiec co ty chrzanisz? zalosne babsko!

Gość kapryski sa OK

Gość uuuuuuu
To mamusia miała niańkę?

Gość terra
Ja niecierpię hasła "fasolka", "zafasolkować" i "brzuś". Nigdy tak nie powiem o swoim nienarodzonym dziecku :/ Co ja kurde strączek jestem a nie kobieta??

Gość chyba szef namierzyl
no i masz terra problem :D

Chodzi o to ze w poczatkowym stadium ciąży kształt zarodka w woreczku owodniowym przypomina własnie fasolkę.Nawet mój ginekolog mierzac zarodek wyraził sie,a teraz zmierze fasole:) To przeciez miłe,a straki mozna miec niekiedy na głowie, hi hi hi

Gość petra nie wysilaj się
one i tak tego nie rozumieją. :O Próżny trud.

dziewczyny..no kolejny topik żeby Was wkurzyć... mamą nie jestem - przygotowuję się do tego tematu, więc podczytuję Was. Czasami faktycznie niektóre zapytania albo stwierdzenia wydają się infantylne, no ale to chyba wszędzie się zdarza? Macierzyństwo daje różne odczucia - często obce dla nas, kobiet które jeszcze dziecka nie mają. Stad syty głodnego może nie rozumie:)

Gość terra
Ja wiem skąd się wzięło określenie "fasolka", ale i tak nie lubię. Jak fasolka, to tylko po bretońsku! ;)

Gość to okropne
albo szparagowa :D

Gość uuprzewrazliwione
forum

Gość balownica
a ja jeszcze bawię się stragiem mojego pana