Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliiiwieeezakochannaa

BŁAGAM WAS DORADZCIE MI COS ... BARDZO MI NA NIM ZALEZY NIE WIEM CO MAM ROBIC

Polecane posty

DO AGA_30 - znasz jakies inne rozwiązanie bo na obecna chwiel przypuszczam ze wybrał by była bo ją dłuzej zna .... niz mnie ;(

Nie olewaj go, ale i nie narzucaj się mu i nie wymagaj póki co deklaracji. Jeśli on woli tamtą, to swoim narzucaniem się i tak tego nie zmienisz. Ale jeśli on zauważy, że Ty jesteś nim zainteresowana, ale się nie narzucasz, to albo sam zacznie o Ciebie zabiegać (jak mu będzie zależało na Tobie), albo wróci do tej \"byłej\" - a wtedy nie warto na niego tracić Twojego czasu. I dobra rada na przyszłość - jeśli on się (za jakiś czas) jeszcze nie zdeklaruje, czy jesteście razem (parą), to nie pozwalaj mu na żadne pocałunki ani nic więcej - no to ta sfera (erotyki) jest \"zarezerwowana\" tylko dla chłopaka (którym póki co nie jest). Może wtedy się oficjalnie zdeklaruje? :)

nie jest moim chłopakiem a pocałował mnie tylko w policzek :] wiec to tak jak nic ;] w sumie to najlepsza rada :) czyli podsumowując powinnam co robic tak prosciej mi to rozpisz Casanowa :D :) zbey nie było zadnych watpliwosci :)

Gość oooooooooooooooo
ooooooooo kurde ile ty masz lat? "co robic tak prosciej mi to rozpisz Casanowa zbey nie było zadnych watpliwosci"- masakra :-O

o co ci chodzi :| normlnie napisane :| poprostu chce zeby mi napisał co mam dokładniej robic .. wess człoswieku jak mas zmi tak pisac to lepiej nie pisz;/ głupich komentów jak nie wiesz o co chodzi ;/

Gość oooooooooooooooo
ale mi pjechałaś!!!! :-O :-O :-O

nikomu nie pojechałm oczekuje tylko pomocy ;/ jejku ludzie ... ;(

co wy byscie zrobiły na moim miejscu moze macie jakie spodobne ptrzezycia i co zrobiłyscie??;( prosze o wpisy...:(

Gość aga6666
ile masz lat?

15 ;/ wiem ze to mało a co ;( ale chyab kazdy zasługuje na szczescie ;(

Mam Ci to dokładnie \"rozpisać\"? Sama pomyśl co masz robić by było dobrze, przecież nikt nie będzie Ci przez całe życie mówił, co masz robić! Ja już swoje napisałem. Życzę powodzenia! :)

Gość aga6666
ale co innego sie radzi komus kto ma 15 lat a co innego komus kto ma 25... tylko tyle

i tak dziekuje tobie casanowa za wszystko ;)

Rety, 15 lat? :( To masz jeszcze bardzo dużo czasu na dorastanie, prawdopodobnie będziesz musiała przechodzić w życiu przez wiele takich sytuacji (z chłopakami) i nabierać doświadczenia. Człowiek uczy się na własnych błędach (i sam powinien podejmować decyzję).

to mi doradz cos tak na 15 lat:( bo ja opo czesci nie wiem co robic batrdzo podoba mi sie wypowiedz casanovy

15 , 17 , 20 .... kazdy ma prawo na miłość ... miłosc istnieje w człowieku nawet jak ma 15 lat ... liczy sie uczucie a nie wiek chociaz niekiedy rowniez wiek .. zby nie było .. co mam teraz zrobic? :( skoro jzu wiecie ile mam lat :(

casanova a tak pozatym to twoj nick jest mylny jestes kobietą czy męzczyzną bo nie wiem :D heh ;/

Gość aga6666
a ile ma leat ten chlopak?

Weź pod uwagę, że ja mam już 2 razy tyle lat, co Ty... :) Nie wiem, jak powinna się zachowywać 15-latka wobec chłopaka (w jej wieku?). Chłopcy lubią, jak jakaś dziewczyna się w nich zabuja, ale są tak samo niestali w uczuciach, jak i dziewczyny (wiem, bo kiedyś utrzymywałem znajomość netową z nastolatką, która co 2-3 miesiące miała kolejnego chłopaka, którego oczywiście bardzo kochała...:) ). Nic nie wymuszaj na chłopaku (mówię o deklaracjach), tylko ciesz się wolnym czasem (niedługo szkoła), spotykaj się z nim, rozmawiajcie... :) Zainteresuj go sobą, opowiedz o swoich zainteresowaniach, przeżyciach, pokaż zdjęcia z wakacji, itp.

oj nie traktuj juz mnie tearz jak 10 letnie dziecko :) ja poprostu sie wnim zabujałam nie wiem co robic moze i wydaje ci sie to błache z punktu widzenia 30 latka.. ale jak jzu napisłam wczesniej ,,,,15 , 17 , 20 .... kazdy ma prawo na miłość ... miłosc istnieje w człowieku nawet jak ma 15 lat ... liczy sie uczucie a nie wiek chociaz niekiedy rowniez wiek .. ,,,, co teraz powinnam zrobic?

Jestem mężczyzną, końcówka nie powinna Cię zmylić, bo tak nazywał się pewiem \"podrywacz\" (słynny Giovanni Giacomo Casanova) z Włoch (1725-1798). Ale o \"tych\" sprawach to Ty pewnie niewiele jeszcze wiesz (i dobrze ;) ).

Każda kobieta, nawet 30-letnia może się zabujać w facecie i postępuje wtedy mało racjonalnie. Napisałem, co \"masz\" robić. Spotykajcie się, poznawajcie. Staraj się go sobą zainteresować, więcej czasu spędzać z nim. Nie ma recepty na \"rozkochanie\" kogoś w sobie... :)

Gość biedactwo..
ile Ty masz lat???? 14????? ludzie i te błędy ortograficzne, jak już coś piszecie na forum to słownik w łapy :/

jejku !! :/ nie mam 14 lat ;/ a pisze takl bo szybko pisze ;/ i nie pouczaj mnie ludzie potrafiocie tylko dołowac drugiego czlowieka a spojrzcie na siebie i dostrzezcie swoje błędy a nie wytykacie innym :/ ... dla was to błahostka takie moje uczucia ale dla mni sie liczy to ;/ zakochałam sie chyba w niewłasciwym i chcem teraz zmienic moje błędy tak zeby było dobzre :( dlatego prosze was o pomoc :(

Gość aga6666
ej - ile on ma lat????

a co?

Gość aga6666
tak sie pytam...

ale czy powinnam sie z nim spotykac ?

Spotykać się zawsze możesz. A jaki to będzie rodzaj znajomości, to się z czasem okaże. Przecież nie wiesz na samym początku, jak to będzie za jakiś czas, a na zakochanie też potrzeba czasu. Jednym wystarczy kilka godzin, inni potrzebują kilka miesięcy (przykładowo).