Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anoka

Czy seks jest ważny w związku?

Polecane posty

Gość lalka007
ja wiem bo sama niechcialabym byc zdradzona i mimo ze w moim maluzxenstwie nastaly ciezkie czasy daje rade:) szkoda ze ze strony meza nie widze checi...pewnie dlatego tamten tak na mnie wplywa... bo wiem ze jeden tel do niego i przyjedzie...

Anoka - miałem na myśli olanie obu panów i poszukanie kogoś nowego. :) lalka007 - a może pogadać na spokojnie kiedyś z mężem o tym, że jest źle w waszym związku i że chcesz byście razem to naprawili? Oczywiście o rozważaniu o zdradzie nic nie wspominaj! :)

Gość lalka007
gadac probowalqajm ale wychodzi na to ze przyzyna tego ze seks jest taki sobie jestem ja poprostu jak to mawia pan maz: juz tak mam bo iles tam procent kobiet...bla bla bla a juz poprostu trace chec do figli w lozku a przy tamtym gosciu odrazu robi sie goraco hehe

Gość szurum burum
ciężko coś poradzić.... kochasz któregoś? czy po prostu jeden dobrze bzyka a drugi daje stabilizację??? Może żbyc w tym drugim była zakochana to i chemia by się pojawiła?? z resztą myślę, że zczasem można w seksie się dopasować, powiedz o swich potrzebach ...pokaż gdzie chcesz być pieszczonba i jak... może warto nad tym popracować?

Gość ale jajca 33
jeśli masz odwage to temu mniej zaradnemu powiedz ze oś ostatnie nie gra i zastanawiasz sie czy to ma sens, a temu drugiemu zrób jakis test ktory przekona ciebie o jego prawdziwej milosci jesli sie zniecheci to bedziesz wiedziala ze zostakesz przy cienkim bolku ale moim zdaniem stabilizacja jest wazniejsza bo kochanka zawsze sobie znajdziesz:-)

Moja propozycja; nie lepiej poszukać faceta, przy którym będziesz się czuła bezpiecznie i jednocześnie będziesz miała z Nim udane życie intymne. Przemyśl to bo szkoda później żałować błędnych decyzji.