Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama ni wiem

dziwne plamienia po stosunku

Polecane posty

Gość sama ni wiem

wczoraj kochalam sie z moim chlopakiem i dzisiaj mam jakies dziwne nie wiem upławy? czasem czuje jakby cos ze mnie lecialo tak jakbym miala okres ale to nie to. Wydzielina jest przezroczysta i sie zastanawiam czy to aby normalne? zabezpieczylismy sie wiec nie wiem ://

Gość sama ni wiem
oby mam nadzieje bo pomalu zaczynam wkrecac sobie dziwne rzeczy jak zwykle zreszta :///

ja też mysle ze wszytsko w porządku, ja też tak miewam no ale cóż...tak chyba trzeba;) jezu ostatnio jak miałam 1 wszy dzień płodny to ze mnie poleciało- kałuża dosłownie :D Aż głupio mi sie zrobiło :D :P

Gość jednataka
to z podniecenia

Gość jednataka
myslami i wspomnieniami tez można się podniecić;)

Gość alexisss
jak nie uzywalyscie gumek, to po prostu wyplywajaca sperma... a jezeli uzywalyscie to po prostu zwykla wydzielina z pochwy- po stosunku jest jej duuzo wiecej... dopoki uplawy nie maja dziwnego koloru np. zielonego, mocno zoltego, nieprzyjemnego zapachu, badz nie zawieraja krwi, nie ma sie czym martwic!

Gość sama ni wiem
nom ja dzisiaj to strasznie mialam w pewnej chwili pomyslalam jejku co ja okres dostalam czy jak? ale okazalo sie ze nie okres tylko jakas taka właśnie woda wydzielina mam nadzieje ze to normalne i juz z ustesknieniem czekam na okres :/ zeby sie nie martwic

Ja sie kocham z prezerwatywą więc to nie sprema.... Ale..... JA BYŁAM SPORO PO STOSUNKU i to było w 1 dzień płodny ( wedle kalendarzyka) i własnie też martwiłam sie co to? okres czy nie okd\\res przedwczesny.... aLE STRASZNIE SIE POCZUŁAM :D Natomiast po stosunku to normaklne ze tej wydzieliny jest wiecej :P

Gość sama ni wiem
to dobrze ze nie tylko ja tak mam :) ale i tak bede teraz z niespokojnym sercem czekac na okres ehhh :/// uzylismy prezerwatywy wiec chyba nie ma wielkiej obawy?

No nie ma wielkiej obawy ;> Gumka wam chyba nie pękła, co? ;> A takie niedyskretne pytanie z mojej strony: Czy ty pierwszy raz kochałaś sie z facetem?? ;>

Gość sama ni wiem
Gumka nie pękła i nie był to moj pierwszy raz ale jakos wczesniej nie zaobserwowalam tej wydzieliny a moze nie zwracalam uwagi sama nie wiem. mam takie pytanko! po stosunku lezelismy dosc dlugo nadzy (oczywiscie juz bez gumki) i sie przytulalismy dotykalismy i dlatego sie boje. gdzies slyszalam ze plemniki moge sie jakos przedostac ale... juz sama nie wiem wariuje

Gość sama ni wiem
jest tu jeszcze ktosik???? oprocz mnie???

Gość sama ni wiem
kurczem nudzi mi sie i z nudow wariuje hehe a mialam obiad robic

Gość sama ni wiem
po kazdym stosunku sie boje i czekam na okres hehe juz tak mam i w glowie sobie tlumacze ze to niemozliwe zeby cos ale i tak mam faze ale ja zryta jestem kurcze.

Gość Kizia Mizia_20
mam jedno pytanie- wlasnie zauwazylam u siebie dziwna wydzieline (jestem przed okresem,mam dni plodne wiec teoretycznie to normalne) byla lejaca sie (jak bialko kurze) przezroczysta z tym ze zoltawa i byly w niej takie male pasemka,wnioskuje ze krwi. Poza tym zadnego plamieia nie mialam. Wczoraj baaardzo intensywnie 'bawilam sie' z moim chlopakiem...Czy moze byc jakis zwiazek? Zaniepokoilam sie :-/

Gość Kizia Mizia_20
czy moze mi ktos udzielic odpowiedzi?? chyba sie zestresowalam (aa ciza to to nie jest z pewnoscia)

Gość amslajd
w sumie specjalistka nie jestem ale nie brzmi to chyba za dobrze. moze powinnas skontaktowac sie z lekarzem bo watpie aby ktos mogl udzielic ci wystarczajacej odpowiedzi. a moze to przejdzie moze masz jakies skaleczenie i stad ta krew?

Gość TENsamAle
mam tak samo wczoraj niezle poszalalam a teraz sie martwie az mnie z tego wszystkego brzuszek boli :/// i moja wydzielina wyglada dokladnie tak samo jak twoja wiec nie wiem co robic :///